Evlenmeden aramızda bir şey geçmemişti kocamla ve cinsel performansı gerçekten rezalet. Bu gerginlik hailiyle evdeki huzuru da etkiliyor. Kafama koydum boşanıcam ama tek bir soru işaretim var. Bunu aileme arkadaşlarıma ne diye açıklayacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. sana kotu soz soyleyenlere sakın aldırma cahıl ınsandan bol nevar dunyada. senın soruna gelırsek sana onerebılecegım bırkac cozum varç sıddetlı gecımsızlık desen budefa aılen koacnla konusacak ve kocan oyle bırsey yok dıyecek ve yıne ıkılemde kalacak. anladıgım kadarıyla kocan bır cozume yanasmıyor ve ısını gorup yatıyor. bu cok kotu bırsey ve herzaman derım evlılıkte cınsellık cok onemlı evlenmeden 0once bırsey yasanmasada konusulmalı boyle seylerkı sonrasında boyle sorunlar olmasın. kocana soguk davranabılır ve gunden gune ondan uzaklasabılırsın ve yatagı ayırırsın sonrasında ayrılırsın aıle sorsada onlara soylıyecegın sey karı koca arasındakı seyler ayrılmak ıstıyorum dıyebılırsın sana ustelelerler ne dıye sende ozel seyler dersın kapatırsın ısrar ettıklerındede bunu soylersın. etrafındakıler akrabalar nededıgını hıc umursama soranlara gecınemedık dersın olur bıter. kocan ayrılmak ıstemezse eger mahkemede sorun cıkarırsa mahkemede evde huzurun olmadıgı yatak odasında saygının olmadıgını soylersın ve hakım belkı detay sorarsa ona anlatacagın seylerı sana detaylı olarak anlatırım ıstersen. 3 yıl ıdarı hakımlık dersı aldım ve bazı konularda tecrubem bılgım var. ıstersen detaylı yardımcı olabılırım. herzaman derım evlılıgı ayakta tutan cınsellıktır dıye olmayına malesef mutluluk olmuyor. kendını degıl esınıde dusunmelısın cınsellıkte onu mutlu edemıyosan terk edılmeye veya aldatılmaya mahkumsundur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeylerin yorumlara bak. Bunun için boşanma olurmuymus. Tabi kendileri kendisini tatmin edemeyen kadini evliligi bitirmek yerine gidip aldatmayi, boynuzlamayi, karaktersizligi tercih ediyor. Üstüne bunu yaparken e karim beni tatmin edemiyor, fantazilerimi yapmiyor, oral anal yapmiyor. E yapmiyorsa, beni tatmin edemiyorsa bende gider bunlari baskasiyla yaşarım diyorlar.
Soran kadin karaktersizlik yapıp gidip tatmin olmak icin aldatmak yerine, kocasini boynuzlamak yerine en mantikli karar olan boşanmayi tercih ediyor. Kadin en azindan siz erkekler gibi s*refsizlik, p*çlik yapmıyor. Aynı şey kendilerine yapilsa bir kadin tarafindan, hem bosanmayi hemde aldatmayi hak görürler ama ayni sey kadinin basina gelince bunun için bosanilir mi, bu adami hic mi sevmedin, her sey cinsellik mi demisler.
E siz ne icin evleniyorsunuz sevgili erkekler? %80-90 cinsellik icin evlenmiyor musunuz kadinlarla? Bunu bir kadin yapinca niye bu kadar zorunuza gidiyor? Erkekler kadinlarla cogunlukla sevdigi icin degil cinsellik, aşcilik, arkami toplasin, hizmetimi etsin diye evlenirken, sevgi cok cok sonra gelirken sorun yok. Soran kadin arkadaş cinsellik yuzunden "hakli" olarak bosanmak isteyince sorun. Boyle diyen beyler boynuzlanmayi fena halde hakediyor da neyseki kadinlar kendileri kadar ahlaksiz degiller. Hem evli kalayim, evdekini şeyedeyim hemde evde bulamadigimi dışarda yaparim diye dusunceleri pek yok en azindan.
Yine bir kadinin erkek kadar alçalmadıgi, igrenclesmedigi icin soran arkadasa tesekkur ediyorum. Bosanmak hakkindir. cinsellik evliligin yapi taşıdır. Nasil ki erkegin tatmin olma ihtiyaci varsa kadininda vardir. Bunu yapamayan, beceremeyenle ömür gecmez. Bu işte aldatarak cozulmez. Eminim bircok sey denemissindir duzelsin diye. Olmamıştır. Bu yuzden bosanilir. Hakkindir. Kimsenin canini sıkmadan, karaktersizlik, ahlaksızlık yapmadan bosanmak ve herkesin kendi yoluna bakmasi en mantıklısı.
Bu ulkenin erkeklerinin kendileri her halti yapip, kendilerine gelince hak gorup ama kadina gelince öyle sey olur mu, her sey o mu denmesi iki yuzlulugunden nefret ediyorum. Kendileri sevgilileriyle bile seks yasayamayinca, kiz izin vermeyince ayrilan tipler. Ya da karisindan istedigini, istedigi performansi alamayinca hemen baska kadinlara yönelen kendileri degilmis gibi gelip burda dedikleri laflara bak laflara. Tabii cogu tatmin olmadigi bir evlilikte bosanmak yerine aldatmayi tercih ettigi icin bu laflar normal onlar icin.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Herşeyi denediniz mi bu durumu asma adına? Doktor veya cinsel terapi uzmanı? Neden kötü cinsel performansı? Çabuk mu bosaliyor? Orgazm yapamaması mi? Ya da tek kere yapmasi? Seni sinirlendiren nedir? Evlenmeden evvel keşke bir şeyler yaşayıp karar verseydin? Adamı mı acaba sevmiyorsun genel olarak? Tek cinsellik için boşamak ne kadar doğru? Kimseye hesap vermek zorunda değilsin yaşam senin sonuçta?
00 Yorumla
+1 yılBu sizin yazdığınız konudan birçok bayan muzdarip, peki doktora gitmeyi düşünmedinizmi, eşinizle konuşun bu işin uzmanı bir doktora görünün, bayan orgazm olmadımı haliyle agresif oluyor, birde gerçekten böyle bir sorun varsa biran önce boşanın, çünkü bir ömür böyle gitmez.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
102Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun içim boşanılır mı diyenlere sesleniyorum. Cinsel performansının iyi olmaması kadının daha çok istemesi demek ya da kadına yetmiyor demek değil. Erkeğin sadece kendini boşaltıp sonra dönüp yatması demek. Başlangıcı olan bir şeyin kadın için hiç bitmemesi demek. Sadece eşi rahatlasın diye kullanılıyor, yapmış olmak için yapıyor gibi hissetmek demek. Kısacası bok gibi hissetmek yani. Eşinin kendinizi rahatladığı gibi kadını da rahatlatmadan cinselliği bitirmesi tabi ki de boşanma sebebi. Boşan gitsin. Bu beceriksizlik deneyimsizlik değil. Bildiğin umursamamak arkadaşlar lütfen bomboş kadına yorum yapmayın
50 YorumlaBen şunu anlamıyorum. Birilerine hesap vermek zorunda mısınız?
Farkindamisiniz daha kendiniz bile olamamissiniz ve herkese göre hareket ediyorsunuz?
Kimse 4 duvar arasında olanı bilemez. Anlasamiyorduk oldu bitti.
Ya niye bosandiniz detaylı anlat vs sanane ya.
Size neden bosandiginizi soran kişi sizin nasıl bir derdiniz olduğunu merak etmekten başka bir derdi yoktur. Sadece akşama muhabbet edecek konu arıyor dur.
Önemli olan Boşandıktan sonrası? Ne yapmayı planlıyor sunuz asıl sorun bu?00 Yorumla
+1 yılYa düşünüyorum da;
Bizimkiler neler neler yaşıyor, yıllarca boşanmıyorlar boşanmanın sözünü bile etmiyorlar. Bazıları da sırf bir konuda potansiyeli düşük diye bosonmoyo dosonoyorom omo orkodosloromo nosol ocokloyocogomo bolmoyorom diyor.
O kadar basit mi bir evliliği bitirmek?
Hani oyuncak falan da ben mi bilmiyorum...
Evlenmeyin o zaman karşim (!)50 Yorumla
+1 yılPardon da kime ne? Evlenirken neden evlendiğini açıklamak zorunda mıydın da boşanırken insanlara açıklama yapmak zorundasın? Olmadı yapamadık bitti bu kadar. Keyifli geceler.
31 Yorumla- +1 yıl
Isteyen pat diye boşalırcasına o zaman o kadar kolay değil sanirim boşanmak acik beyan gerek gerekli iki tarafta bunu kabul etmeli anlaşamadık geçinemiyorum laflarına mahkemede hakim ikna olmaz
+1 yılHaydaa Oldu mu? Şimdi bu Sırf Cinsellik Performans pek iyi değil diye Boşanma Yoluna gidilir mi? Beni yanlış anlama ama bunun için boşanmak çok aşırı derecede Saçmalık Olur Önemli Olan sevgidir Sen eşini Seviyor musun oda seni çok seviyor mu eğer birbirinizi Gerçekten Seviyorsanız ne olursa olsun boşanmayı düşünemez insan evlilik cinsellikten ibaret değildir Zaman Tanı bence Zamanla gelişir cinsellik performansı eşinin ne zamandır evlisiniz
20 Yorumla
+1 yılben şunu anlamıyorum. eskiden insanlar bir sorun oldugunda onu çözmek icin mücadele ederlerdi birbirlerini omuzlarlardı. şimdi ise bi sıkıntı varsa at çöpe yenisini getir. nedir abi bu yeni manyaklıgınız. götür tedavi ettir yine olmuyorsa boşanırsın. ki bence düzelebilecek birşeydir muhtemelen. p*rno aktörleriyle kıyaslıyorsan da üzülmen normal.önce normalleri bir öğrenin eğitim alın bence
20 YorumlaGördüğüm kadrıyla görüşlerde çok eleştiri var ama empati yapmadan direk atlamışlar
Kötü bir durum
Evlilik te önemli bir durum tabiki cinsellik
Çözüm odaklı düşünmen gerek
Çözüllecek biley varsa çözün yoksa ayrılmak hakkın
Eşe dosta farklı bişey diyebilirsin
İlgisiz, yetersiz falan diye başlanabilir gerisi gelir zaten tanımadıklarına anlaşamadık çok yakınlara evliliği tek başıma yürütemedim dersin10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik önemli birşey ama evliliği bitirmek için yetmez. bundan dolayı karısını aldatan adamda gevşektir bundan dolayı kocasını aldatan kadında! boşanmak zaten söz konusu olamaz. hem sen fimlerdeki gibi sanma herşeyi. bu ülkenin kadınlarının içte biri öldüğü an dahi orgazmı tatmamış oluyor.. yeni alcağın nasıl olacak? yoksa deneyerekmi evleneceksin!
41 Yorumla
+1 yılsimdi saatlerce gecirebilecegin güzel bir cinsel hayat, duvardan duvara sürüklenip vurularak inletilmek senin de hakkin, ancak esinle her yolu denedin mi, bazen erkekler minimum bir yila ihtiyac duyuyor kendilerini cinsel anlam da gelistirip tamamlamak icin.
00 YorumlaAciklamak zorunda degilsin. Illaki sorucaklardir anlasamiyoruz kafalarimiz dusuncelerimiz uyusmuyor dersin. Beni gidiklayamiyor doyuramiyor diyerek sagda solda konusursan adam icinde buyuk bir yikim olur ve istenmiyen seyler olabilir. Guzelce konusun sessizce ayrilin
00 Yorumla
+1 yılMillet ölmüşü diriltiyor. Demek sende iş yok güzelim 😂
101 Yorumla
+1 yılEşinin özelini anlatmak durumunda değilsin, yapma. Geçimsizlik yaşadığınızı söylemen yeterli olmalı. Eşin için gerçekten kötü ve rencide edici bir durum. Bazen gerçeği söylememek, yalan söylemek değildir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi bosandiniz yeni partneriniz bomba gbi hani şu arabada 5 evde 15 liklerden ama gel zaman git zaman adam rahatsizlandi ve tık edemez hale geldi o zaman ne yapicaksiniz? bence seks te önemli ama öteki taraflarinda bi sorun yoksa bu düzeltilebilir bi sorun
00 YorumlaGarip.
Bir paradoks yaşamışsın. Sevgi için evlenmemişsin cinsellik için evlenmişsin.
Cinsellik için evlenecektin neden evlenmeden yatmadın.
Ailene ve arkadaşlarına gerçeği söyle. Ben sevmeden evlendim de.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Anlaşamıyoruz diceksin , başka açıklama yapmak zorunda değilsin özel sorunlarımız var deyip bırakacaksın..
Üzüldüm açıkçası, hallolabilir bir meseledir belki , çözüm üretemez mısınız?
Bu yüzden biten evliliklere çok üzülüyorum ben ya...10 Yorumla
+1 yılaçıklamak zorunda değilsinki.. eşinle konuşup anlaştıktan sonra birsey uydurursuniz. esinde bilinsin istemez zaten
40 Yorumla
+1 yılCinsel performans hmm senin icin hayat bundan itibaren mi? guzel dusunce boyle devam et guzel ablam cok daha evde kalirsin sen sonra aklin basina gelir ama bu yastan sonrada biraz zor yorumu begenmediysen gec zamanini bosa harcama cevap yazmak ile ;)
00 Yorumla
+1 yılseks terapistine gidebilirsiniz ve cinsel anlamda aranız düzeldikçe yeni yeni seks yapiyormuşcasına mutlu olabilirsiniz bence deneyin
329 Yorumla- +1 yıl
Sexs Terapisi berde
- +1 yıl
@Karl_Weber hiç araştırmadım bilmiyorum
- +1 yıl
Öyle bişey ilk kez duydum
- +1 yıl
@Karl_Weber googleye yaz bakalim zaten bu psikolojik bir durum evlenmeden önce sevgiliyken gidenler var
- +1 yıl
Aile derken
- +1 yıl
Aile Terapisi derken evli çift ikisi ile birden mi sohbet oluyo
- +1 yıl
Ücret ödüyor muyuz tersoiste
- +1 yıl
Nasıl ulaşabilir miz
- +1 yıl
Var ama bayan Terapisy olmalı
- +1 yıl
İstanbul
- +1 yıl
Ne durumunu
- +1 yıl
Bunu sen niye soruyorsunuz
- +1 yıl
Kim bunlar ücret ne kadar
- +1 yıl
Aşağı yukarı ne kadar
+1 yılEvliliği sırf cinsel performansı yetersiz diye bitirmek anlamsız cinsel terapist merkezi gidin mutlaka cozumu var
20 Yorumla
+1 yılSen bu adamı sevmemişsin ki zaten, seven tüm kusurlarıyla sever. Ve bir doktora gidin bunun için boşanılmaz.
20 Yorumla
+1 yılHimmm.. en büyük sorun o işte.. bunu ailelere aciklamak zor olduğu için... millet güvenilir sırdaş birini bulup gizli kaçamak yapmaya çalışıyor benim gibi
00 YorumlaMerhaba yazdıklaromızı okudum sizin adınıza üzüldüm açıkçası evliliğiniz bu konu yüzünden iki tarafada huzursuzluk yaratıyosa mutsuzsanız partnerinizle ve ortak bi karar alıp boşanmak istiyorsanız ailenize artık anlaşamadığınızı aranızdaki sorunların artık karşılıkolarak çözülemediğini ve mutsuz olduğunuzu boşanmak istediğinizi söyleyin söyleyin tabi arada çocuk vs varsa ya da ben şahsen evliliğinize başka çözümler aramınızıda tavsiye ederim tabiki sonuçta yuva kolay kurulmuyo
00 Yorumla
+1 yılÖnce bi uzman desteği almayı deneyin bunun için boşanılirmi Allah aşkına
311 Yorumla- +1 yıl
Ya ne alaka niye gidip uzmanla yatsın bunu çıkartmakta ne bileyim doktora gitsinler sorun neyse bulunur erken mi boşalıyor arasınlar boşanmakta neymiş o kadar kolay geliyorki artık
- +1 yıl
Aynen saçmalık
E neden evlendin o zaman cinsel ilişki yaşamadan evlenmeden önce o riskli almışsın demektir boşanmaman lazım ondan
115 Yorumla- +1 yıl
@saat4 dayı vurdun gol oldu🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCok basit erkeklik vecibelerini yerine getiremiyor dersin ayrica ese dosta bunu aciklamak mecburiyetinizde yokki sorana anlasamiyoruz dersiniz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kötü derken ne anlamda kötü yaklaşım mı organ olarak mı , organ iyide yetersiz mi erken boşalma mı ya da fantezi darlığı mı?
10 YorumlaAnlatmana ne gerek var. Herkesin özeli kendine. Eğer çok söylemek istiyorsan geçinemedik dersin olur biter
10 YorumlaŞiddetli geçimsizlik diyece bacım ne diyecen kocam sikemedimi dğyecen
62 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahha
Keşke boşanmak yerine eşinizle konuşup çözüm bulmayı deneseniz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılEş dost kim onlara ne anlaşamadık de olsun bitsin senin cinsel isteklerini yerine getiremiyorsa tabiki de boşanmlasın ama çözümü varsa aramalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun için boşanmaya değer mi diyenlere bir çift sözüm var.
Cinsel ve karakteristik uyum o kadar önemli ki; İyi cinselliğin kötü evliliği kurtarmadığı gibi kötü cinsellik de iyi evliliği bitirir.
2+2=400 Yorumlaİşte bakın
cinsellik yaşamadan asla evlenmem
tam da bu yüzden
kötü geçiyorsa cinsellik evliliğe de yansıyor00 YorumlaYaşlar kaç? Bu konuda kendisi bir şey söylüyor mu dile getirmişsindir? Başından beri mi böyle sonradan mj bu hali aldı?
01 Yorumla
+1 yılCinsel performanstan bahsetmek zorunda değilsin ki. fikir ayriliklari var evlilikte gecimsizlik he en kotu yen uyumuda yakalayamadik dersin
00 YorumlaŞiddetsiz geçimsizlik var diyebilirsin. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin bence. Eşe dosta hiç değilsin.
00 YorumlaBunu asmak icin cabalasaniz nasil olur? Iyi biriyse bence evliligi harcama.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce edinmeniz bilgiler kısmınsada bugün cinsellik var😂
10 Yorumla
+1 yılÖzel problemlerimizden dolayı devam edemedik diyin onlar anlar
10 YorumlaBirlikte terapiste gidebilirsiniz çözülebilir bir durum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlaşamadık dersin gerisini sorgulamak kimseye düşmez
10 Yorumla
+1 yılAnlaşamıyoruz de sanki milet duruşma mi gelecek dilekçenizimi okucak
10 YorumlaÇözüm yolu aradınız mı? Hemen bitirmeye yönelik olmayın bence tamir etmeye yönelik olun.
10 YorumlaOnun için boşanılmaz yazık. Arada git vurdur doyur kendini eve yansıtma bunu sende doyarsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimseye açıklamak zorunda değilsin. Yaşlarınız kaç. Kocan ne iş yapıyor. Peniz boyu ve kalınlığında mı sıkıntı var. Nedir sorun
00 Yorumlabunu zaten açıklayamazsın hatta anlatmaya çalışsan dahi seni kimse anlamayacak ya da erkekliği yok olmuyor diyeceksin.
fakat hukuk dilinde şiddetli geçimsizlik olarak adlandırılır00 Yorumla
+1 yılBazi kizlar evlenmeden olmaz der iste anlatmak istedimiz bu
10 Yorumlaen azından dizginleyebilirsin yani aldatabilirsin istersen yardımcı olabilirim
00 YorumlaYani önemli bir ayrıntı aslında ama bumun için boşanmaya değermi karar veremedim
00 Yorumla
+1 yılAçıklamana gerek yok boşa haklısın cinsellik olmadan olmaz. Deli gibi olmalı cinsellikte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu acıklayamassın sadece gecinip anlaşamıyoz demekten başka caren yok toplum bunu ksldırmaz
00 Yorumla Bize açıklıyonda eşe dosta mı açıklayamıyon uydurukçu
00 YorumlaSigara ve alkol bıraksın kereviz ile enginara yüklensin 5 aya düzelir düzelmezse burdayım
05 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Çevrene cinsel açıdan beni doyuramadigi için boşandım sene sende
00 Yorumla
+1 yılAnlaşamadık de geç, millete hesap vermen gerekmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak istediğini söylemen ve anlaşamadığınızı belirtmen yeterli
00 Yorumla
+1 yılbeni iyi s*kemiyor dersin
134 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahahhajaja görüşüne değil tepkine güldüm bu arada 😂
+1 yılŞiddetli doyumsuzluk:D
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇüş be bu yüzden mi boşanacaksın hiç mi sevmedin adamı bu kadar mı şeysin
31 Yorumla- +1 yıl
Ilerde evlenince önemini anlarsın yeğenim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nişanlıyım. cinselliğe önem veriyorum. sonum böyle olmaması için önceden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum açıkcası
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenziyor ama sanki öyle hiss etdim
- +1 yıl
Sor ya da dene
Cevap sahibi+1 yılNasıl sorayım
- +1 yıl
İlk sırnaş sonra tepkisini ölç sonrada ilerdede kedimi olacksın kaplanmı gibi çapraz sorgua al öyle öyle ağız yokla ya da öyle ölr konu acıkınca direk sor ztn n le ederim böyle ederim diyorsa fos cıkacktır ztn 🎭
Gizli Üye(25-29)+1 yılenerji verici besinler tüketin sin, birşey bilmiyor sa. p*rno film dersleri var onları izleyin.
bu sebeplerden boşanılmaz10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamın cinsel performansı kötü olduğu için boşanmak istiyorum, bunu eşe dosta nasıl açıklarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler