Cinsel Yaşam Eski sevgilimden fb olmasını istesem, nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 iyi sekilde ayrilmadik ama onunla s*vismelerimizi unutamiyorum fb'm olur musun desem sizce nasil olur? Eski sevgilimden fb olmasını istesem, nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. sana kötü şeyler yapabilir belki intikam alamak ister gerci bunlar olmaya da bilir belki barışırsınızbir başkası ile bir olma zamanın gelmiş olabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl intikamci biri oldugunu sanmiyorum ama bilemiyorum Yorumla Ustabilir 1 yıl nasıl güveneceksinbence yeni bir hayata başlamalısın Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi şekilde ayrilmadiysaniz bu kullanıp intikam alabilir dikkat et derim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl o zaman ben de kullanmis oluyorum Yorumla Prince12345678 1 yıl O şekilde kullanmaktan bahsetmiyorum. FB olayı zaten karşılıklı birbirini kullanmaktır. Benim söylemek istediğim şey senin ona gelişini kullanıp senin canını yakacak bir şey yapmasi 😉 Yorumla Soran 1 yıl duygusal bi sey kalmadigi icin uzebilecegini sanmiyorum Yorumla Prince12345678 1 yıl Sende mi kalmamis duygusal bir şey. İnsanın canını yakmak için illam duygusal bir şey beslemek gerekmiyor Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bence iyi tekkif ama el elden üstündür onlayken başka arayışlarında olsun😀 0 0 Yorumla
yavuzyasar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İyi ayrilmadiysan kabul etmeyebilir sana farkli bakaabilir 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Müsait misin ondan neden yeni biri değil Belki daha iyi yapacak biri vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende ozledim eski sevhilimle ama bunu demem yanlis anlasilir bende hep yiksegim senin gibi ve yuksek biri olsun istiyorum sen dusunurmusun 0 0 Yorumla
furkanbnt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Neyini unutamıyorsun benimkiler de senin gibi olsa keşke 0 1 Yorumla Soran 1 yıl doyuruyordu Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sor bakalım hayır derse kafası calismiyodur zaten 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ne sekil sormaliyim Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. fenerbahce bu sezon kötü bence cocugu yakma :D 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ahahahah Yorumla VolkanSHNN 1 yıl eski performansı yakalayamazsın. merak etme iyinin iyisi vardır. Yorumla
Ogrtmgrvlsi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% 1 yıl Havada karada kabul eder 0 2 Yorumla Soran 1 yıl kavgali ayrildik Yorumla Ogrtmgrvlsi 1 yıl Seks bu ya Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. o olmazsa biz varız :) 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Adama super kiyak olur 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. iyi şekilde ayrımadıysanız olmaz bence.. 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. seve seve olur. ben olurdum 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Biraz gururu varsa kabul etmeyecektir 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ahahaha seni pazarlar en son millete 0 8 Yorumla Soran 1 yıl oha yok artik gotu yemez Yorumla ateslialper06 1 yıl Yo niye yemesin Yorumla Soran 1 yıl ilkim cunku ondan baskasiyla olmadim Yorumla ateslialper06 1 yıl Eee işte ilkine böyke olmuşsun seni ortalık malı yaparlar her verdiğine böyle olursan Yorumla Soran 1 yıl ne sacmaliyosun anlamadim ondan baskasiyla olmak istemiyorum ki ben ne alaka soyledigin Yorumla ateslialper06 1 yıl Yediiğin ilk yrağa böyle bağlanman ilkin olmasındna değil yrağa alışmandan. Dolayısıyla seni çok fena yapacaklar Yorumla Soran 1 yıl oyle olsa baskasina giderdim ben ona alisigim o yuzden onu istiyorum Yorumla ateslialper06 1 yıl İşte o gelmez sana sen başkasına verirsin sonra ve bu böyle gider Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. De bakalım nasıl olacak 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Başka seçenekleri de gözden geçirmelisin 0 0 Yorumla
Adnan2751 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 45% 1 yıl Ben söverdimm 0 3 Yorumla Soran 1 yıl niye ya ilkim o benim Yorumla Adnan2751 1 yıl Kötü ayrılmışsınız yani ben olsam kötü ayrıldığım kız bana böyle teklif edecek sert tepki veririm Yorumla Soran 1 yıl ama baskasini istemiyorum Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur olur 0 0 Yorumla
Nanelimon09 Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı. Hayır demez sonuçta onunda işine gelir 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Değerini düşürürsün 0 4 Yorumla Soran 1 yıl sonucta ihtiyac ve deger verip vermemesi zerre umrumda degil Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Seninle bir zamanlar evlilik hayali kuruyordu. O bakımdan Yorumla Soran 1 yıl duygusallik istemiyorum sadece ten uyumumuz harikaydi ve o benim ilkim Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Duygusallık istiyorsun demedim ki farklı bir şey söyledim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlkin miydi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O yüzden onu istiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
sana kötü şeyler yapabilir belki intikam alamak ister gerci bunlar olmaya da bilir belki barışırsınız
bir başkası ile bir olma zamanın gelmiş olabilir
intikamci biri oldugunu sanmiyorum ama bilemiyorum
nasıl güveneceksin
bence yeni bir hayata başlamalısın
İyi şekilde ayrilmadiysaniz bu kullanıp intikam alabilir dikkat et derim
o zaman ben de kullanmis oluyorum
O şekilde kullanmaktan bahsetmiyorum. FB olayı zaten karşılıklı birbirini kullanmaktır. Benim söylemek istediğim şey senin ona gelişini kullanıp senin canını yakacak bir şey yapmasi 😉
duygusal bi sey kalmadigi icin uzebilecegini sanmiyorum
Sende mi kalmamis duygusal bir şey. İnsanın canını yakmak için illam duygusal bir şey beslemek gerekmiyor
Bence iyi tekkif ama el elden üstündür onlayken başka arayışlarında olsun😀
İyi ayrilmadiysan kabul etmeyebilir sana farkli bakaabilir
Müsait misin ondan neden yeni biri değil Belki daha iyi yapacak biri vardır
Bende ozledim eski sevhilimle ama bunu demem yanlis anlasilir bende hep yiksegim senin gibi ve yuksek biri olsun istiyorum sen dusunurmusun
Demekki o işte iyiymiş , seni iyi doyuruyormuş..
Zil takıp oynar böyle istekli bir kadınla olmayı kim istemez?
Neyini unutamıyorsun benimkiler de senin gibi olsa keşke
doyuruyordu
Sor bakalım hayır derse kafası calismiyodur zaten
ne sekil sormaliyim
fenerbahce bu sezon kötü bence cocugu yakma :D
ahahahah
eski performansı yakalayamazsın. merak etme iyinin iyisi vardır.
Havada karada kabul eder
kavgali ayrildik
Seks bu ya
o olmazsa biz varız :)
Adama super kiyak olur
iyi şekilde ayrımadıysanız olmaz bence..
seve seve olur. ben olurdum
Biraz gururu varsa kabul etmeyecektir
Ahahaha seni pazarlar en son millete
oha yok artik gotu yemez
Yo niye yemesin
ilkim cunku ondan baskasiyla olmadim
Eee işte ilkine böyke olmuşsun seni ortalık malı yaparlar her verdiğine böyle olursan
ne sacmaliyosun anlamadim ondan baskasiyla olmak istemiyorum ki ben ne alaka soyledigin
Yediiğin ilk yrağa böyle bağlanman ilkin olmasındna değil yrağa alışmandan. Dolayısıyla seni çok fena yapacaklar
oyle olsa baskasina giderdim ben ona alisigim o yuzden onu istiyorum
İşte o gelmez sana sen başkasına verirsin sonra ve bu böyle gider
De bakalım nasıl olacak
Başka seçenekleri de gözden geçirmelisin
Ben söverdimm
niye ya ilkim o benim
Kötü ayrılmışsınız yani ben olsam kötü ayrıldığım kız bana böyle teklif edecek sert tepki veririm
ama baskasini istemiyorum
Olur olur
Hayır demez sonuçta onunda işine gelir
Bence olur
Değerini düşürürsün
sonucta ihtiyac ve deger verip vermemesi zerre umrumda degil
Seninle bir zamanlar evlilik hayali kuruyordu. O bakımdan
duygusallik istemiyorum sadece ten uyumumuz harikaydi ve o benim ilkim
Duygusallık istiyorsun demedim ki farklı bir şey söyledim
İlkin miydi
evet
O yüzden onu istiyorsun