Kendini degersiz hissetmiyor muusn bu lafindan sonra çocuğun. Adam ben yapar gecerim kalkinca gel indir diyor sana sen sevgili diyorsun. Erkek kendine deger vermeyen küçük düşüren kizlara sevmez. Normal fb olsa sana asik olabilir ama sevgiliden sonra teklif ediyorsa fb yi gozunde degeri yok demektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kendini degersiz hissetmiyor muusn bu lafindan sonra çocuğun. Adam ben yapar gecerim kalkinca gel indir diyor sana sen sevgili diyorsun. Erkek kendine deger vermeyen küçük düşüren kizlara sevmez.
Normal fb olsa sana asik olabilir ama sevgiliden sonra teklif ediyorsa fb yi gozunde degeri yok demektir
fenerbahçeyi bende seviyorum ama maximum 2 ay idare ediliyo öyle bizde denedik her iş bitiş sonrası tartışma vs..
Ondan ciddi ilişki bekleme bu dakikadan sonra, açık açık söylemiş ve bu şekilde yaşamaya başlamış seninle
Neden fenerbahçe olmak istiyor ki ben de fenerbahçeyim
he
ne kufrediyon aq
çıldırıdm ksadkjasd :D senin derdin bende sekste niye ağlıyon manyak mısın kızım
ya of bılmıyorm aşdşaşdlaşmdiad
Ağlama yar ağlama ana, mavi yazma tez solar asjdjşlkasjdjkasd, harbiden acıdan mı mutluluktan mı askjdajskld
eminim seni kazanmayı isteyen hak eden birisi çıkacaktır
İlişkide neden ağlıyorsun haz alman gerekmezmi
Yemeye gelirken itiraz etmiyorsun, yedikten sonra mı hüzünleniyorsun, çok komikmiş :P
Haklı isyan… ozaman kendine birazcık saygı duymalısın
bence uzak durmalısın cunku eskı sevgılıden olmaz yanı senı kullanmak ıstıyor sadece bence boyle
Sevişmek istiyorsan seviş istemiyorsan engelle geç.
Sen olsan naparsın?
@Broker90 Sevişmek istiyorsam sevişirim istemiyorsam engeller geçerim.
Hm yaşadınmı hiç böyle bir ilişki peki?
Adam severej yapmak degik yaparak sevmeyi goze almis
ol işte daha ne istiyorsun
Erkek öyledir vurur ve gider
Yapma zorunda değilsin sonuçta
Koysun ama gitmesin mi istiyosun
Olma o zaman, o bedava eskort arıyor.
böyle biriyle fb olunur mu aslaa
o zaman açıkça söyle
Hem seks yapın hem sevgili olun
Ol ol
En azından dürüst sadece s. kip gidecem diyor