Cinsel Yaşam Eski FB sevgili yapmış, ne yapacağım 🥺? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Çok özledim onu ten uyumumuz harikaydı ama kıza aşık bana cevap vermiyor Güncellemeler+1 yıl Ona aşığım ama Eski FB sevgili yapmış, ne yapacağım 🥺? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. f*ck, lovebody olmuş. Arada olur böyle, yenisini ve daha iyisini bulunca unutursun😉 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyorum Yorumla ozgurprofesor +1 yıl Yapma, bence istekli bir çıtırsın ve istersen anında bulursun😃 Yorumla ozgurprofesor +1 yıl Ya da fazla seçici birisin. Seni seçim yapmaya davet ediyorum😉 Yorumla Soran +1 yıl Yok beğenilmiyorum Yorumla ozgurprofesor +1 yıl Zevk meselesi ona görmeden bir yorum yapamam😃Özele gelsene Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence ne yapıp edip onu baştan çıkarmaya çalış, eğer onu başarırsan sevgilisini aldatmak pahasına da olsa seninle birlikte olur. 0 3 Yorumla Gece778 +1 yıl Senin sevgilini de yarın bir gün baştan çıkarırlarsa o zaman bu önerilerin aklına gelir Yorumla ok35dk35 +1 yıl Benim sevgilim yok ki. 😁 Yorumla ok35dk35 +1 yıl Arkadaş öneri istemiş, ben de iyilik yapmak amacıyla ona öneride bulundum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen FB sin çünkü olaya duygusal bakmaman lazım 4 1 Yorumla Bandikuttt +1 yıl Gerçekten ya bizim millet anlamıyor şu işi Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yapacak bi şey yok 🤷 elinden kaçırmışsın geçmiş olsun 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yeni F*B yap o iyi çıkarsa unutursun hemen. 0 0 Yorumla
Şamil_31 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yapabilir sorarken cevao vermişsin zaten eski diyon 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. tatlım beceremiyorsunuz bu FB olayını aşk yok yahu 1 0 Yorumla
Herşeyibilenadam014 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Karakterli adam, sen de aynı karakteri goster başkasını bul 1 0 Yorumla
berfinn_1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En son nezaman görüştun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nisan ya da Mayıs Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Hocam FB aşık olunmaz ilk hata burada 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. daha ıyı teklıflerde bulun 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. sanane sende yeni fb yap 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yeni fb ya da gs bul dsfd 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yeni fb bulcan 0 0 Yorumla
Miracc05 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kıza yaz bırak ayrılsın 0 1 Yorumla Miracc05 +1 yıl @soran iyi sevişiyor muydu? Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. salla gitsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seviyor musun onu 2 1 Yorumla siyahcorap +1 yıl f*ck, lovebody olmuş klasik. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
f*ck, lovebody olmuş. Arada olur böyle, yenisini ve daha iyisini bulunca unutursun😉
Bulamıyorum
Yapma, bence istekli bir çıtırsın ve istersen anında bulursun😃
Ya da fazla seçici birisin. Seni seçim yapmaya davet ediyorum😉
Yok beğenilmiyorum
Zevk meselesi ona görmeden bir yorum yapamam😃Özele gelsene
Bence ne yapıp edip onu baştan çıkarmaya çalış, eğer onu başarırsan sevgilisini aldatmak pahasına da olsa seninle birlikte olur.
Senin sevgilini de yarın bir gün baştan çıkarırlarsa o zaman bu önerilerin aklına gelir
Benim sevgilim yok ki. 😁
Arkadaş öneri istemiş, ben de iyilik yapmak amacıyla ona öneride bulundum.
Sen FB sin çünkü olaya duygusal bakmaman lazım
Gerçekten ya bizim millet anlamıyor şu işi
Yapacak bi şey yok 🤷 elinden kaçırmışsın geçmiş olsun
Yeni F*B yap o iyi çıkarsa unutursun hemen.
Yapabilir sorarken cevao vermişsin zaten eski diyon
tatlım beceremiyorsunuz bu FB olayını aşk yok yahu
Karakterli adam, sen de aynı karakteri goster başkasını bul
En son nezaman görüştun
Nisan ya da Mayıs
Hocam FB aşık olunmaz ilk hata burada
Eskiden fenerbahçeliymiş
Sana teselli lazım 😎
daha ıyı teklıflerde bulun
sanane sende yeni fb yap
Birazdan plsler olay yerinde üst katt
yeni fb ya da gs bul dsfd