AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
birincisi normal iliskiyi surdurememissiniz demek ki bir sorun var aranizda. ikincisi illa ki birisi hisler besliyordur hala o yuzden duzgun bir fb iliskisi kurulmaz sacma sapan seyler yasanir. gerek yok
ha bi tarafın duygusal ilişkisi olduğunda fb buna karışır diye falan mi
Herkese kalsa imzasız sevişmenin her çeşidine olmaz derler, herkese göre değil kendi fikirlerine göre hareket et
Az önce kaldırıldı soeunuz sanırım eski yerine yenisine ne dersin bnde ciddi brii olaun ve tek ilsun diyenlerdenim kaldrlmadan nrmale gelrmsn
ben de biri olsun tek olsun ciddi olsun derim de öyle biri yok erkekleri evliliğe ikna etmek çok zor. yeni birine vermektense eskiyle birlikte olmak daha mantıklı değil mi?
Ben ciddiyim normale gelrmsn
Kaldrlmadan nrmalden yzarmisi bnde tek biri olsun istiyorum
Bnde fb istyrm ve ilknolacak eğer istersen
Amacın cinsellikse sadece buyur o zaman hayat senin
Yo olur. Duyguyu bırakmak zor. Ama ayrılmasın diye fb olunmaz
Bal gibi olur aranan özellikler varsa yaşananlar değiyorsa daha ne olsun ki
ya bana da mantıklı gelmeye başladı atıyorum hayatımda biri yoksa istiyorsam, neden alakasız birine kendimi açıp birlikte olduğum kişi sayısını artırayım ki? eski sevgilim bunu yaşamayı kabul ediyorsa? ha eder mi bilmiyorum etse mantıklı gibi geldi bana.
Bazı şeyleri yanlış düşünmüşün evet olur ama dediğin gibi kendini başkasına sergilemek değil bakarsın inanılmaz bir zevk olacak bir çıkar yeterki kurallar aşılmasın hatta bir çok kural sevgili olayından daha mantıklı olur fb ilişkisinde
ne yanlış mesela anlamadim tma
yeni biri hayatındaki kişi sayısını artırır başkasına kendini sergilemen gibi düşünceler çok yanlış ve bazı zevkler var sen aradığın zevki bulmuşsan eski sevgiliyle fb olarak devam edersin ama yok bazı şeyler eksikse bu gereksiz devam etmemesi gereken ilişki demektir konuyu fazla açamıyorm
Adı üstünde eski yeni tadlar bedenler varken nabıyım eskiyi
yani istese de kadın yapmaz misin
Yapmam yapmadım da zaten
Çünkü sürekli geçmiş aklıma gelicek ve hala sevgili gibi hissediceksiniz birbirinize müdahale etmeye başlıycaksınız bir kaç zaman sonra
düzenli konuşma görüşme değil benim dediğim. fb demek yanlış belki ama aradaki cinselliğin arada devam etmesi diyim o zaman
Ya işte seviştikçe dediğim gibi olucak büyük ihtimalle
Tabi onu siz daha iyi bilirsiniz böyle olmayacak diyorsan fb ilişkisi gibi takıl
ya benim istediğim sanırım evlense bile ara ara gelsin vakit geçirelim böyle güvenebilecğim orada olacak birini istiyorum
Başka bir kişi ike tanışmanı tavsiye ederim ben illaki karşına gerçekten güvenebiliceğin insanlar çıkıcak
Sanırım daha farklı istediğin şeyler var
Gizliliği ihmal edenle sonradan kıskançlık kirizine girecekle vb tarzdaki kisilerle f. b olunmaz
Exten next olmaz çünkü. Her anlamda
eski sevgilisiyle evlendi benim arkadaşım :D
ve benim sorduğum fb değilmiş tam
İstisnalar kaideyi bozmaz
Başka biriyle ol neden özellikle eski sevgili.
birlikte olduğum kişi sayısını durduk yere artırmaktansa eski sevgiliye gitmek daha mantıklı gelmişti.
Attırma sabit kıl. Benimle yatmak isteyen bir sürü kız oldu. Hiç biriyle yatmadım. Düşünüyorum da yatmak istersem birini bulup yatarım bir sürü kisiyi secmektense. Sende öyle yap. Eski sevgilin şart değil.
şu an sadece o var, en azından 10 yıldan fazladır tanıdığım 1 kişi. başkasıyla olsam 2 olacak ayrıca eski sevgilimle fb olsak bile direkt tanışır tanışmaz fb olduğum bi erkeğe göre bana daha az kullanılmış hissettirir bence
Bilemiyorum. Senin dediğin şeyi de düşündüm aslında. Ek olarak biriyle fb olmaya neden çalışıyorsun? Düzenli bir seks hayatın yok mu.
olsa bu soruyu neden sorayım zaten şuana kadar 1 kişiyle oldum o da eski sevgilim dediğime göre şu an birlikte değiliz.
Bu konu üzerinden baya fikir alışverişi yapılır ama burası herkese açık görüş yeri. Gizli olmazsan eklerddim de gizlisin.
ben ekleyebilirim
Peki. Açtım gizliyi.
Karaktersizse olunmaz
Tekrar sevgili olma durumu olabilir tek taraflı
Neden sana soralim bide
O gözlw bakmak zor olabilir geçmiş akla geldikçe
Eskiyi bırak yeniye bak
Olunur ya neden olunmasin
Öylemi düşünüyorsunuz doğrudur nediyelim
niye olmasın
Olmaz kesinlikle
neden olunmasın