Siz olsaydınız ne yapardınız? Kabuleder miydiniz?
3 yaşında ikizlerimiz var. 2 yıl oldu boşanalı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl başladı bu 2 yıl ayrı kalıp son 2 ay seks yapma durumu? Kim başlattı. Kim istedi nasıl oldu? Ayrıca kimin evindeydiniz, kim yalnız yaşıyordu?
112 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYaşlarınız kaç sizin şimdi? Eşinle senin?
Soran1 yıl2 yıl ayrı kalıp derken görüşüyorduk çocuklar için sürekli bir kaç aydır yakınlaşma oluyor. Kızlar babalarına çok düşkün sürekli onu istiyorlar bizde kalıyordu bazı geceler. Böyle böyle gelişti olaylar. Ben ayrı yaşıyorum. Yaşlarımız benim 24 onun 26
Cevap sahibi1 yılSen yalnız yaşıyorsun anladım. Ne zamandır yalnız yaşıyorsun? O sana karşı duygusallık hissediyor mu, yoksa amacı işini görmek mi? Hem çocuklari göreyim hemde sana kayıyim mi derdi
Soran1 yıl1.5 yıldır ayrı eve çıktım. Gerçekte ne hissettigini bilemem ki. İlk adımı ikimiz de atmadık bir anda başladı hersey.
Cevap sahibi1 yılBi anda nasıl oldu? Bi anda öptü mü seni. ya da bi anda sarıldı ozaman mı başladı. Çocuklarin aklı ermiyor Allah'tan, büyüyünce nasıl yapacaksınız. Babanızla uyuyorum dersin artık 😆 ya da onlar uyurken işi pişirirsiniz, 😄 çalışıyormusun. Mesleğin var mı? Hayatında 2 yıldır biri girmedi mi. İş yerinden birisi falan?
Soran1 yılYaniii aslında şöyle oldu hafif alkol almıştık sohbet ediyorduk bir anda sevişmeye başladık.
Çocuklara niye açıklama yapayım ki? Bu bizim özel hayatımız. Onlara ne aramızdaki sorunlarda ne de romantik iliskiden bahsetmem. Gerek yok.
Evet çalışıyorum avukatım. Hayatımda biri yok olmasını da istemem kızlarım çok küçük onların psikolojisini etkileyecek herhangi bir sey yapmam. Ama ilerde onlar büyüyünce ben de ciddi bir ilişki yaşamak isterim mutlu olmak benim de hakkım. 2 yıl hayatımda hiç kimse olmadı anlayacagınız. Ama görücüler falan çıkıyor 😅
Cevap sahibi1 yılE tabi. Ama sen avukatsın diye. Görücüleri beğenmiyorsun daha statülü olsun istersin. Statülü biri gelse. Vardır bişeyi diyip baştan savarsın kesin. 😅
Soran1 yılStatü düşünen biri olsaydım lise mezunu biri ile evlenmezdim.
Cevap sahibi1 yılGençlik heyecanı insan evleniyor işte statüye bakmadan. Bellş bi yaştan sonra statü önemli şu an yaşın halen genç. Sen bi 30 üstü ol. Ozaman her erkekde mesleğe bakar önem verirsin. Kadınların hepsi böyle. Hepsinş tanıdın
Cevap sahibi1 yıl24 yaş tam istekli yaştır. Bu yaşta ne güzel seks yapılır. Sende 2 yıl kimseye vermeyince. Alev gibi oldun sonra yanardağ gibi patladın. Normal böyle olması sen. Namuslusun yine başkası olsaydı senin yerinde, vermediği erkek kalmazdı bu yaş böyle bir yaş veren verene. Ama sen korumuşsun 2 yıl. Sonrada patlamışsın düzenli yapar artık. Gittiği yere kadar.
Soran1 yılDoğru bundan sonra ilerde ciddi ilişki isterim ve o zaman kendi dengimde bir olsun istiyorum. Önemli olan iyi biri olması parası pulu çok da umrumda degil benden az kazanıyorsa da umursamam.
Soran1 yılHer önüme gelenle yapamam. Kenime yakıştırmıyorum. İki kiz annesiyim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılGayet normal hem çocukların da babasıyla vakit geçirmiş olur
117 Yorumla
Soran1 yılÇocukları asla babalarından ayırmam zaten istedikleri kadar vakit geçirebilirler. Bizim aramızdaki sorunlara onları karıştırmadım asla
Cevap sahibi1 yılEn doğrusu en güzeli hemde birbirinizin ihtiyaçlarını karşılarsınız
Cevap sahibi1 yılOndan başka kimseyle yapmıyorsan ne güzel
Soran1 yılOnunla da olmuyor onsuz da olmuyor işte anlayacagınız
Cevap sahibi1 yılOnla olsun sadece başka kimseyle yapma bence
Soran1 yılneden böyle düşünüyorsun?
Cevap sahibi1 yılBaşka bir erkek olsa çocuklar etkilenecek. İstediğin gibi istediğin zaman yapamayacaksın
Soran1 yılHaklısınız onların etkilenecegi bir şey yapmam zaten benim yaşama sebeplerim onlar. İkizler büyüdükten sonra ciddi bir ilişki isterim sonsuza kadar yalnız yaşamak istemem mutlu olmak benim de hakkım. Sadece şu an kızlarım küçük ve kendimi de hazır hissetmiyorum.
Cevap sahibi1 yılAllah bağışlasın ne güzel annesin sen. Onla istediğin zaman yaparsın çocuklarda mutlu olur
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻🤍
Cevap sahibi1 yılRica ederim tecrübelerinden istifade etmek isterim
Soran1 yılnasıl yani
Cevap sahibi1 yılSize asılma filan değil niyetim dost arkadaş olarak sorularım var
Soran1 yılBuradan sorabilirsiniz
Cevap sahibi1 yılÖzel kendimle ilgili o yüzden
Soran1 yılGizlisiniz zaten
Cevap sahibi1 yılOlsun
Gizli Üye(18-24)1 yılİspanyol sineması gibi olay
42 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi1 yılEig için teşekkürler 😊
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim eski karısıyla fb olan iki tane arkadaşım var
13 Yorumla
Soran1 yılEski eşleri ile ilgili ne düşünüyorlar sence?
- 1 yıl
O kadar konuşmuyoruz detayı
Ama geçmişte karı koca olarak mutlu olmayıp şimdi cinsel olarak mutlu oldukları kesin.
Soran1 yılAnladım teşskkürler
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişebilecekseniz evlenin madem
110 Yorumla
Soran1 yılEsliden de sorunumuz sevişmek degildi zaten
Soran1 yılAramızda her zaman guzel bir ten uyumu vardı. Çok farklı sebeplerden boşandık. Aileler küs , kendisi çok kıskanç ve kısıtlayıcı biri üstelik bağımlı ve 1 yıldır tedavi alıyor. Yani ilişkiyi yürütemeyiz. Ama iyi bir baba. Kızlarına düşkün.
Soran1 yılHayır 2 yıldır boşandık. Bana karışamaz. Sadece arkadaşız. Son zamanlar da fb olduk maalesef
Soran1 yılBu konuyu konuştuk kendisi ile. İlerde ikimizin de ciddi ilişkisi olacaktır. O zaman bir birimizin evine girip çıkmayız. Çocuklar sa büyümüş olur rahat rahat gidip onda ve ya bende kalabilirler.
Soran1 yılEvlenirken 20 yaşında bir gençtim. Ailem karşı olmasına rağmen hata yaptım evlendim
Soran1 yılTesekkur ederim yorumunuz için
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntı yaşarsın senin başkalarıylada yaptığını düşünüp üzerine gelebilir
11 Yorumla
Soran1 yılGelemez :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlur olur Daha iyi bence Belki tekrar evlenirseniz
12 Yorumla
Soran1 yılTesekkurler ama tekrar evlenmek istemem )
- 1 yıl
İyide böyle de hayat geçmez
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasin çocuklarınızın babasıdır. Onunla olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılTesekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir. Deneyin. Alıştığın ten, alıştığın tarz...
11 Yorumla
Soran1 yılEvet tesekkurler
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tekrar evlenin tavsan gibi cakisiyorsunuz madem. cocukta var
16 Yorumla
Soran1 yılTekrar evlenemeyiz abi.
Soran1 yılÇünkü aileler küs, kendisi bağımlı bir de aşırı kıskanç. şu an karışamıyor çalışabiliyorum. Yeniden evlenirsek yine ev hapsi başlar biliyorum. Sadece cocuklar için görüşüyordük. Son zamanlar fb takılıyoruz işte anlayacagınız
Soran1 yıl2 yıldır tedavi oluyor kızlar için…
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKarı koca olmayı beceremediniz fb olmayı becerebilirsiniz inşallah
122 Yorumla
Soran1 yıl😂
- 1 yıl
Evli biri olarak takdir ettim sizi
Soran1 yılTesekkurler
- 1 yıl
Buluşmalar nerde gerçekleşiyor
Soran1 yılEvde
- 1 yıl
Eğlenceli bir ikilisiniz
- 1 yıl
Peki evlilik de neyi beceremediniz
Soran1 yılYorumlarda uzun uzun anlattim aslında kısa özet geçeyim. Çok kıskanç kısıtlayıcı bağımlı ve deli annesi olan biriydi ben de daha fazla katlanamazdım
- 1 yıl
Bağılıdan kastın
Soran1 yılBildigin bağımlı işte
- 1 yıl
Madde yani
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Adanalımı?
Soran1 yılOha evet
- 1 yıl
Tecrübe denir buna
Soran1 yılNereden anladın?
- 1 yıl
Hislerim kuvvetlidir
Soran1 yılAdanada çok bu vaka?
- 1 yıl
Bana yazarsan memnun olurum
Soran1 yılYazamam kb
- 1 yıl
Canın sağolsun iyi geceler
Soran1 yılsana da
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu uygulamadaki jnsanlwr ne içiyor aynısından içmek istiyorum mümkünse
110 Yorumla
Soran1 yılDigerlerini bilmiyorum ben viski içiyorum
- 1 yıl
İçine bir şey katıyor musuj ekstra... bu kafaya nasıl geliyorsunuz onu merak ediyorum viskinin tarihi geçmiş olmasin
- 1 yıl
Bir gün beraber içelim viski😊
Soran1 yıl@JasonLibidosu 😂
- 1 yıl
Neden olmasın diye anladım bu gülüşü
- 1 yıl
İçerse eşiyle içer senle mi icecek
- 1 yıl
Sanane arapzonlu
- 1 yıl
Peki
Soran1 yıl@JasonLibidosu yanlış anlamışsınız :)
- 1 yıl
Anladım anladım
İçseniz bile beraber içemeyeceğimizi biliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılE yani sonuçta yalanmış şeyler var. Cinsel çekimde yüksek ise olur. Ama duygusallığa dönecekse sıkıntı olur
12 Yorumla
Soran1 yılDuygusallıga dönmez umarım. Benim açımdan zaten mümkün degil
Cevap sahibi1 yılDönmesin anın tadını çıkarın zevk alarak yaşayın herşeyi sonuçta duygu yok
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu başarabiliyorsan Ne mutlu sana Başkasıyla da sevişiyor musun peki
116 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim. Başkalarını istemiyorum. Kızlarımız çok küçük. Kendimi başkaları ile birşeyler yaşamaya hazır hissetmiyorum. İlerde ciddi ilişki isterim ama
Cevap sahibi1 yılGerçekten merak ettim ve takdir ettim seni Konuşalım mı biraz
Cevap sahibi1 yılGizlidesin
- 1 yıl
İlerde ciddi ilişki istesen ozaman bu adamla bidaha seks yapamayacaksın. Ama gerçi yaparsın gibi. Çünkü çocuklar için yine bir araya gelirsiniz. Bu sefer başkasıyls evli olsanız bile yaparsın gibime geliyor. Çünkü evleneceğin adamda da ufak tefek kavgalar sorunlar olacaktır. Eşinle aran bozukken bu adam çocukları görmek isterse. Eve davet etse ne yapacaksın?
Soran1 yıl@Emre3558123 sizin konumunuzdan bakıldıgında sadakatsız biri gibi mi görünüyorum? şu an gerçekten cinsel olarak çok ihtiyacım vardı. 2 yıldır hiç kimse olmadı hayatımda ve olmasını da istemiyorum henüz hazır hissetmiyorum. Onunla da bunu konuştuk. İlerde ikimizin de ciddi ilişkisi olacaktir. O zaman bir birimizin evine girip çıkmayız hem kızlar da büyümüş olur rahat rahat gidip onda ve ya bende kalabilirler. Yani eve davet etme söz konusu olmaz.
- 1 yıl
şu an peki kim kimin evine gidiyor? Kimin evi müsait? Eski eşin yalnız mı yaşıyor? Birde şunu merak ettim. Nasıl başladı iki yıl sonra seks hayatınız? Neticede ayrılmışsınız. 2 yıl geçmiş o arada çocuklari görmüştür ama cinsellik olmadı. Diyorsun 2 aydır başladık diyorsun? 2 yılın azgınlık acısını ondan çıkartmışsındır 😃 peki öpüşme sevişme olunca, duygusala kaçmıyor mu cinselliğiniz? Bişeyler hissedersin oan?
Soran1 yıl@Emre3558123 o annesi ile yaşıyor. Ben 1.5 yıldır ayrı eve çıktım. Şöyle ki evet 2 yıl hiç bir şey olmadı hayatımızda. Kızlar babasına çok düşkün sürekli onu istiyorlar. Bazı geceler bizde kalmak zorunda kaldı. İlk adımı ikimiz de atmadık aslında bir anda oldu hersey
Soran1 yıl@Emre3558123 evet biraz acısını çıkartmışım gibi oldu 😂😂
Cevap sahibi1 yılFiziğin nasıl güzel misin boyun kilon nasıl
Soran1 yıl1.64 cm/85-60-95
Cevap sahibi1 yılÇok güzelsin Merak ettim seni
Cevap sahibi1 yılUlaşılmaz birisin
Cevap sahibi1 yılOrdamisin
Soran1 yılevet?
Cevap sahibi1 yılKonuşalım mı biraz yukarı gel istersen
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendim
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen de eşin de manyaksınız
hormonlarınıza yenik düşen haysiyetini onurunu şerefini ortaya atan birisiniz
madem mutulusunuz neden ayrıldınız. madem ayrıldınız bu ne booookkkkk yemek15 Yorumla
Soran1 yılİlk önce bir sakin ol. Ne bu agrasyon? Genç yaşta evlendik. Anlaşamadık bir sürü sorunun altında ezilip kaldik. Annesi ile anlaşamıyordum. Onun da bağımlılıkları vardı. Boşandık ama düşman gibi degil o benim çocuklarımın babası. 2 yıldır ayrıyız. Son 1aydır bir şeyler oluyor aramızda. Karşı koyamıyorum
Soran1 yılOrtada onursuzluk serefsizlik yok amca sakin ol ! Hemcinslerin evli eşlerini aldatırken böyle konuş okay?
- 1 yıl
kendi boook yemeni başka yere sıvama
hemcinslerimin eşlerini aldatmasını onayladığımı nereden öne sürüyorsun
onlara da tepkim var
kadın erkek fark etmez eşini aldatmak şerefsizliktir.
ama sizinki daha da onursuzca
hem allah katında red ediyor allahın emrettiği evlilik kurumunu bozuyorsunuz boşanıyorsunuz
hem sonra cinsel ilişki yaşıyor yanı allahın yasakladığı zina işine giriyorsunuz
bu şerrrefsizlik onursuzluk değil de ne
Soran1 yılMusluman degiliz. Sakin ol. Viski iç rahatla 😂
Gizli Üye(36-45)1 yılbi sure bizde oyle devam ettik.. extra heyecan katti..
16 Yorumla
Soran1 yılSonra noldu?
Cevap sahibi1 yılsonra sevgili yaptik devam etmedik.. ama gayet haz doluydu arada yazariz bizde cocuk yok gorusmek icin bahane yok ama bulusurum onla her zaman gel dese..
Soran1 yılAnladım teşekkürler
Cevap sahibi1 yılbu durum hosuna gidiyor mu gitmior m u senin? bi daha birlesmezsiniz gibi ama bi sure sonra birbirinize kisitlar gibisiniz. baskalariyla gorusmeyi dene..
Soran1 yılYani elbette hosuma gidiyor. Ama konustuk bunu yeniden evlenme yok kısıtlamak karışmak yok sadece kızlarımız için görüşüyoruz
Cevap sahibi1 yılasiri medeni.. devam o zaman..
olur tabi sonuçta alışmışsınız zaten. arada yapılabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAhh senin gubi fb olsa bende isterim yas kac Şu an pekii bende hic yasamadim ama artuk duzenli bir partner istiytm
06 Yorumla
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılBnde 27 belki ayni sehirdeyizdir sehrin neresi
Soran1 yılAynı şehirde olsak nolcak ki
Cevap sahibi1 yılBence guzel seyler olacak nerdesinz🙂 sizin gibi istekli kadini tanimianisterdim
Soran1 yılSaçmalama arayıştayım demedim. Sadece görüşleri merak ettim.
Cevap sahibi1 yılBende arayistasiniz demedim sadece ilgimi cektinz
1 yılGene evlenin niye yasak yaşıyorsunuz ki
11 Yorumla
Soran1 yılYorumlarda uzun uzun anlattım. Evlenmemiz mumkun degil.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEeee iyide yapmissin yeniden evlenirsiniz
19 Yorumla
Soran1 yılYeniden evlilik olmaz bence
- 1 yıl
Cinsel hayatiniz iyi demek ki
Oleyse olur :)
Soran1 yılEskiden de cinsel hayatımız guzeldi
- 1 yıl
Eeee iste ekonomide iyi belli
Iste bosanmaniz saçmalıkmis
Soran1 yılAnlamıyorsunuz başka sorunlarımız vardı. Üniversiteden arkadaşımdı. Ailem itiraz etse bile genç yaşta evlendik ama evlendikten sonra çok degişti. Sorunlarin altinda ezilip kaldık. O bağımlılıklarını ve deli annesini seçti. Beni eve hapsediyordu çalışmamı istemiyordu. Biz de 2 yıl önce boşandık. Kızlarımıza hamileydim. Aldırmak istemedik. Sorumluluklarını yerine getiriyor. İyi bir baba. Ama eminim yine evlenirsek yine aynı olacak.
- 1 yıl
Iste bakin
Anlamayan sizsiniz:)
Maddi ve kadin erkek sorunlariniz yoksa herseyi çözerek çözebilirsiniz
Uyusturucumu kullandi tedavi edin
Annesimi sorun sen duyma gorme o da kabul etsin
Senin ailen mi sorun konus sen gorus kocan gorusmesin
Senin evde durman mi sorun çalışma derneklere üye ol vs vs vs
Yoksa bu yaşadığınız anormal değil ama hayatınıza girecek yeni insanlar sizin için çok sorun olur
Soran1 yılSöylemek kolay tabii. Ben itaat etmegi sevmem kimse bana bunu yapma bunu yap dememeli ben cocuk degilim oyuncak hiç degilim. Tedavi oluyor zaten kızlar doğduktan sonra kabul etti tedavi olmayı. Yine de tesekkürler yorumunuz için.
- 1 yıl
Mutluluklar
Soran1 yılteşekkur ederim size de
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılnasıl bir his peki
11 Yorumla
Soran1 yılgarip hem tanıdık hem yabancı, hem aitmişim hem de degilmişim gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılTilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı
12 Yorumla
Soran1 yılTilki ex eşim oluyor
- 1 yıl
Artık birin den biriniz
1 yılZina yapıyorsunuz
19 Yorumla
Soran1 yılMüslüman degiliz
- 1 yıl
Allah hidayet versin
Soran1 yılAmin
- 1 yıl
Hangi dine mensupsun
Soran1 yılDeistim
- 1 yıl
Senin desitlik uçak düşene kadar olandan sanki
Soran1 yılUçak düşse de düşmese de Tanrıya inanıyorum. Ama insanlar tarafindan oyuncak edilmiş dine inanmıyorum.
- 1 yıl
Dinleri Allah gönderir kendisine kul olalım diye. Kimse tarafından oyuncak edilmiş de değildir. Yaşamayanların kendi sorunu
Soran1 yılAynen aynen eminim öyledir.
1 yılO iş öyle devam etmez
13 Yorumla
Soran1 yılNedenn
- 1 yıl
Bir süre sonra kıskançlık vs olur
Hayatında biri olamaz seni benden başkası yapamaz gibi
Soran1 yılhaklısın
İyi beceriyorsa neden boşandın
19 Yorumla
Soran1 yılİyi becermesinden başka sorun olamaz mı sence
Soran1 yılDönmedim sadece karşı koyamadığımız bir çekim işte. İkizler için hep görüşüyorduk zaten. Son 1 aydır durum bu
Soran1 yılEvet
Soran1 yılKızmıyorum tabii ki ama yoklukta degildim boşandıktan sonra evlilik teklifi bile aldım çok fazla görücülerim oluyor.
Soran1 yılAma hiç birini kabul edemem. Kızlarım çok küçük. Belki de ondan
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tekrar evlenin
16 Yorumla
Soran1 yılHayır olmaz
Soran1 yılAileler küs kendisi de fazla kısıtlayıcı ve kıskanç üstelik bağımlı ve tedavi alıyor
Soran1 yılEvet sadece arkdasız
Gizli Üye(25-29)1 yılEe niye boşadin o zaman
41 Yorumla
Soran1 yılBaşka sorunlarımız vardı abla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılO zaman neden bosandınız
110 Yorumla
Soran1 yılGençtik sorunlarımız vardı. Bağımlılıkları vardı. Annesi ile anlaşamıyordum.
- 1 yıl
Sorunlar aşılmış sanırım, artık barısabilirsiniz
Soran1 yılO istese de ben istmemem artık. Yeniden eve hapsolmak istemem. İnsanlar degismez.
- 1 yıl
Fb olmak garip aynı kisiyle ya da böyle disündüğün insanla
Soran1 yılEvet gadip haklısınız. Ama karşı koyamıyoruz. 2 yıldır ikizler için sürekli görüşüyorduk zaten.
- 1 yıl
O zaman barısın yani cok enteresan ilerde cocuklar büyüyünce nasıl açıklayacaksınız
Soran1 yılÇocuklara niye bir sey açıklayalım ki bu bizim özelimiz anlatmak zorunda degiliz anne ve baba olarak sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Onlarin mutlulugu her seydsn onemli
- 1 yıl
Sen sorunu sordun, ben fikrimi söyledim bana mantıklı gelmedi
Soran1 yılAnladım tesekkurler
- 1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılElbette gayet normal el skîndense
13 Yorumla
Soran1 yılDimi
Cevap sahibi1 yılAferin kaşmer olma
Soran1 yılOlmam
1 yılSiz nasıl bir müslüman ülkesiniz midem bulandı resmen Rusya'da bile böyle şeyler olmuyor.
025 Yorumla
Soran1 yılMiden bulanacak olay bu mu? Müslüman toplumlarda cocuklar is*tismar ediliyor hayvanlara kadınlara te*cavüz ediliyor. Miden bunlari kaldırıyor mu sayın süslüman bey? Kaslarını paylaşıp kızları tavlamaya çalışman çok dindar olduğunu göseriyor.
Ben sadece eski eşimle cocuklarimin babasıyla birşeyler yaşıyorum üstelik müslüman bile degiliz. Bence sen git müslüman toplumlardakı iğrençliklere bir daha bak.- 1 yıl
Ben rusyada yaşıyorum hanımefendi medeniyetin anavatanı. Ayrıca yarı türk sayılırım yarı rusum
- 1 yıl
Ben size dindar biri olduğumu söylemedim ayrıca Türkiye müslüman bir ülke değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa halkım yüzde 95 i müslüman değil mi
Soran1 yılTürkiye arap ülkesi degil beyefendi. Şeriatla yöneyilmiyor. Laik bir devlet. Burada sadecs müslümanlar yaşamıyor. 95% degil 55% musluman var. Kendi ülkenle ilgili bu kadar bilgisiz olman acınası.
Soran1 yılRusyaya medeniyetin ana vatanı ilan etmek için medeniyetden uzak olmak lazim 😂 ben de yarı rusum.
Soran1 yıl14-15 yaşında ergenlerin seks yapması iğrenç degil ama bir kadının çocukarının babası olan eski eşiyle ssvişmesi iğrenç öyle mi? 😂😂😂
- 1 yıl
Rusya'da asla böyle bir şey yok olmadı da nerden öğreniyorsunuz bu uydurma lafları anlamıyorum ki
- 1 yıl
Ayrıca aile kurumuna en önem veren devlet Rusya bence lgbt tarzı örgütleri bile yasakladı sayın Putin
- 1 yıl
ABD den sonra en çok Türkiye'de bu tarz örgütler var devletiniz ilk onları kapatsın
- 1 yıl
Ayrıca Türkiye ABD ve NATOnun üssüne dönmüş durumda adamlar ne deseler hemen el pençe divan duruyorsunuz
- 1 yıl
Biz Ukrayna natoya katılacağı zaman savaş açtık sırf ülkemizin dibinde ABD ve NATO üssü olmasın diye
Soran1 yılAile kurumuna önem mi veriyorlar? İşte buna gülerim ahahahahaha. Evlenmeden en çok çocuk sahibi olunan ülkeler listesinde zirveyi zorluyor. Yabancılarla düşüp kalkıyorlar. Bunlar kulaktan dolma bilgiler degil şahit oldugum şeyler kuzenlerim hepsi rusyada. Maalesef ki sen kafandaki hayali rusyada yaşıyorsun. Ben kendim de dimitrovgrat da doğdum. Abarttığın kadar medeniyetin ana vatani ilan edilecek bir yer degil.
- 1 yıl
şu an nerdesin peki Rusya'da mısın yoksa başka ülkede mi
Soran1 yılYani Ukraynadaki katliama hakk kazandıran bir canisin. Bu konuşma bitmiştir!
- 1 yıl
Ukrayna'da sivil hassasiyeti gözeten tek ülkeyiz asıl onlar sivil katlediyor
- 1 yıl
Bizi ABD ile karıştırdın galiba 🤣
- 1 yıl
Savaşı hukuku kurallarına riayet eden tek ülkeyiz Türkiye de buna dahil tabi
- 1 yıl
Dünyada bir bak bakalım hangi ülke sivil hassasiyeti gözeterek savaşıyor
- 1 yıl
Sen bence Rusya'da bile değilsin ülke dışından sallıyorsun rusyaya
Soran1 yılSalladıgım yok şahit oldugum ve gözlemlediklerimi söyledim. Konuyu savaşa siyasete çevirip aklı sıra üstünlük sağlamaya çalışıylorsun.
- 1 yıl
Ayrıca Ukrayna halkı kendi kendine ayağına sıktı ABD kuklası birini başkan seçtiler şimdi de bedelini ödüyorlar biz başta uyarmıştık ABD ve NATO'nun ipiyle kuyuya inmeyin diye ama dinlemediler şimdi de yardım bekliyorlar medet umuyorlar ama iş işten çoktan geçti
Soran1 yılKonumuz siyaset mi?
- 1 yıl
Aslında tam tersi sana olayları anlatmaya çalışıyorum ülkemizde asla bu tür olaylar olmuyor ancak ABD nin yaşam tarzını benimsersek bu dediklerin gibi olmuş oluruz
- 1 yıl
O yüzden sayım putin lgbt tarzı örgütleri yasakladı ve tabi Rusya'da kolay kolay boşanma olmuyor
Soran1 yılYarı russun yarı türk degil mi? Üzülürek söylüyorum ki, her iki kültürle ilgili bilgilerin zayıf. Kendini yari türk olarak görüyorsan o zaman yarı müslüman mısın? Uyuyor musun dininin kurallarina? Yoksa sen tabii yurtdışında yaşadıgın için geçersiz mi bu kurallar? İlk önce Türkiyeyi arap ülkesi ilan ettin. Sonra rusyada evlenmeden hiç bir şey yapılmadıgını, ergenlige yeni girmis cocuklarin seks yapmadıgını, yabamcılarla düşüp kalkılmadıgını, ayyaşlığın pik noktada olmadıgını ve medeniyetin ana vatanı oldugunu iddia etdin.
Yanlış anlaşılmasın bir sürü rus akrabam ve arkadaşım var Rusyayı severim. Sadece sen ulusal rusya savunma bakanı gibi takılıp beni suçlayınca göz önünde olan gerçekleri yazmak istedim. Yoka beni bağlamaz hiç kimsenin özel hayatı.
Ayrıca LGBT nin yasaklanması bir ülkeyi medeni yapmaz güzel kardeşim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNe diyor arkadaş
10 Yorumla Güvenli mi
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılMadem vermeye devam. edecektin nedennbosandin
120 Yorumla
Soran1 yılBoşanmamızın sebebi başkaydı. 2 yıl eli elime degmedi zaten.
- 1 yıl
O nasıl bir şey ya
Soran1 yılNe nasıl bir şey?
- 1 yıl
2 yıl sana deymemesi
- 1 yıl
Şımdi nasıl kaç günde mir seks yapiyorsunuz
Soran1 yılmax 3-4 kez kaftada. İlk zamanlar her gün
Soran1 yılÇocuklar için görüşüyorduk fazla muhattap olmuyorduk.
- 1 yıl
TKP atsan
- 1 yıl
Evli iken nasıldı durum
Soran1 yılCinsel hayatımız iyiydi her zaman. Boşanmamızın sebebi esas sebebi bağımlı olması. diger sorunlar kıskanç ve kısıtlayıcı olması ve bir de deli annesi
- 1 yıl
Kumar bagimlisimi
Soran1 yılHayır madde
- 1 yıl
Hikm
- 1 yıl
Diğer yerden yazsana
Soran1 yılYazamam kb
- 1 yıl
Rahat sorradim diye xedim
- 1 yıl
İyu mikiyirmus seni bari. ondan mu kopamiyirsun
- 1 yıl
Seks isteklinin belli ki
Soran1 yılHem ondan hem de kızlarımız için tedaviyi kabul etti iyi bir baba , iyi bir eş olmasa da
- 1 yıl
Anal yaptın mı hic
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. olmaz ben olsam kesinlikle kabul etmem.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. arada gelip beceriyuormu
15 Yorumla
Soran1 yılArada mı? Ahahah
Soran1 yılher gun
Soran1 yılBiz o ayları çoktan geçtik ya
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılbi biz bulamadık fb
12 Yorumla
Soran1 yılBulunur dert etme
- 1 yıl
ne zaman baba ne zaman mezara girince mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden evlilik yok
116 Yorumla
Soran1 yılUzun hikaye merakli pandacık
- 1 yıl
Dinlerim ben
Soran1 yılUniden arkadaşımdı ailem karşı olsa da genç yaşta evlendik. Çok fazla sorunlarımız vardı. Aşırı kıskaçlık, bağımlılık ve deli kaynana gibi.. çalışmami istemiyordu eve hapsolmuştum. 2 yıl önce düşman gibi degil de arkadaş gibi boşandık. Hamileydim ama aldırmamı istemedi ben de istemedim. Doğumdan uzun süre sonra tedaviyi kabul etti şu an 3 yaşında kızlarımız var. Onlar için sürekli görüşüyoruz zaten son zamanlarda eve gelip geç saatlere kadar kalıyordu. Aramızda karşı koyamadıgımız bir çekim var. Ama konuştuk bu konuyu sadece arkadaşız
- 1 yıl
Düzeltti mi peki kendini
Soran1 yılEvet iyileşiyor en azından öyle görünüyor
- 1 yıl
Tekrar nikah yapın en azından
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Günaha girmemiş olursunuz
Soran1 yılAnladım tesekkurler
- 1 yıl
Mantiklı değil mi
Soran1 yılMantıklı ama ben musluman degilim
- 1 yıl
Nesin peki
Soran1 yılDeist
- 1 yıl
Anladım. Aynı evde misiniz
Soran1 yılHayır ayrı yaşıyoruz. Ama her gün geliyor çocukları görmek için. Aileler küs oldugu için çok fazla kalamıyor
- 1 yıl
Anladım biz neden sürekli yorumdan konuşuyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Hayırlı olsun
13 Yorumla
Soran1 yıl😂 sağol
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birbirinize karismayacaksaniz fb olun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGünaydınlar Fb ne demek
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılşimdi öğrendim bence doğru değil
Gizli Üye(30-35)1 yılBu cok sacma ya. Eski es adi ustunde eski
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBnle fb olmak istermisin
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi miydi yatakta
110 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılSen de ateşlisin belli canın istiyor. Dikkat et bağlanmasın yine
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz
Soran1 yılHaftada min 3 kez
Soran1 yılEvet çok istekli biriyim
Cevap sahibi1 yılFB değil bu karı kocalık. Senin yatağında dimi
Cevap sahibi1 yılBelli şu an bile isteklisin. Fakat sana daha önce bu şansı kullanamamış değil hakkını verecek lazım
Soran1 yılŞuanlık böyle gelişti yapacak bir şey yok. Ciddi bir ilişki isterim ilerde ama şu an hazır degilim ikizlerim çok küçük 3 yaşındalar daha. Aslında fb takılmak istemezdim ama dayanamıyorum anlayacagın üzere
Cevap sahibi1 yılBaşkasıyla takıl FB mümkünse seni kesmeyecek biri olsun ve mental sağlığı yerinde olsun bağımlı olmasın
Cevap sahibi1 yılNaptın
Gizli Üye(36-45)1 yılYabancı değil en azından
14 Yorumla
Soran1 yılDogru
Cevap sahibi1 yılBu sürede başkaları oldu mu sende ve onda
Soran1 yılBende olmadı tabii ki kızlarım çok küçük bir ilişkiye başlamak için hazır hissetmiyorum. Onun illa ki olmuştur bence takıldıkları
Cevap sahibi1 yılFarklı olabilir bilemiyorum. Daha önce denemediginiz şeyler deneyebilirsiniz bence
Gizli Üye(25-29)1 yılKendin dldo falan kullansan olmuyor mu?
08 Yorumla
Soran1 yılYok olmuyor
Cevap sahibi1 yılŞundan dolayı sordum. Eğer duygusallık bittiyse ve olay cinsel zevkse, onun penisine yakın kalınlık ve uzunlukta bir şeyle tatmin olmak neden sana kötü geliyor?
Soran1 yılOyuncaklar tatminedici degil ya orjinal daha iyi
Cevap sahibi1 yılAşağıdaki yorumlarını okudum. Başkasını istemediğini söylemişsin. Ancak bu durum sağlıklı değil bence, ortada bitmiş bir ilişki var. Görüşebilirsiniz ama cinsel birlikteliğinizi sürdürmek bana doğru gelmiyor. Elbette gençsin ve seks ihtiyacın var ama bunu eski kocanla değil de güveneceğin başka bir erkekle yapmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Cinsel tatmin üzerine yakınlaşma yapabilirsin o şahısla da, duygusal bir sevgililik vs istemiyorsan da sorun olmayacaktır i. Önemli olan güvenilir iyi bir insan bulmak bence.
Soran1 yılÇocuklar çok küçük daha 3 yaşındalar onlar büyüyünce ciddi bir ilişki isterim. Aslında niyetim fb takılmak degildi ama böyle neticelendi diyelim.
Eski eşimle zaten çok güzel ten uyumumuz vardı her zaman. Boşanmamızın sebepleri çok farklı. Ona güvenebiliyorum bu konuda oturup konuştuk yani. İlerde ikimizin de ciddi ilişkisi oldugunda bir birimizin evine girip çıkmayacagız kızlar da diledigi gibi onda da kalır bende de.
Cevap sahibi1 yılElbette senin hayatına karışamam, sadece kendi fikrimi belirttim. Ayrılık sebeplerinizi falan da okudum. Sıkıntılı yanları çok, ondan ayrılık kararı alındıysa ilişkinin önemli bir parçası olan cinsellik kısmını da noktalamanız daha mantıklı geliyor bana. Dediğim gibi senin hayatın elbette. Başka bir erkekle tanışıp ten uyumu yine yakalanabilir. Kendini suçlu hissedecek bir şey de yok. Cinsellik başka duygusallık başka günün sonunda. 2 yıldır yapmadan duruyor olman bile büyük başarı bence ya da libidon düşükmüş o dönem.
Soran1 yılTesekkur ederim yorumun için
Cevap sahibi1 yılKonuşmak istersen daha ayrıntılı çıkabilirim, yoksa bol şanslar hayatta.
- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılsiz neden ayrılsınız
16 Yorumla
Soran1 yılUzun hikaye Aslan bey
- 1 yıl
Sen ve Kocan bir birbirinizden memnunmuşsunuz ki aryrılamamışsınız
yeniden evlenme durumu nasıl olur
Soran1 yılYeniden evlenmek istemem. Başka sorunlarımız vardı. Kıskançlık bağımlılıklar ve deli kaynana gibi.
- 1 yıl
anladın
Bu şekilde kıskanmıyor mu
bağımlılık derken toz mu
Soran1 yılBu şekilde kıskansa bile karışamıyor eve hapsedemiyor. Çalışabiliyorum. Evet bağımlı. Kızlar doğduktan sonda tedaviyi kabul etti.
- 1 yıl
anladım
Bu şekilde daha güzelse devam edin tabi hayat sizin
1 yılOlur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkası yok mu
00 Yorumla
1 yılSüper
12 Yorumla
Soran1 yılSağol
- 1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılZina
21 Yorumla
Soran1 yılMusluman degiliz
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma değil mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİşim olmazdı çok net
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen istiyon mu
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılOlur
10 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi