çocuk çok iyi mükemmel derecede iyi ama cinsellik konuşmak istiyor neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇok iyi, mükemmel derecede dediğin adamın cinsellik konuşmasından rahatsız olman garip. Demek ki adamın cüzdanı mükemmel ya da onun sadece ilgisi seni mutlu ediyor ama onunla özel bir şeyler yaşamak istiyorsun bunu anlarım.
Kadınlar, özel olarak gördükleri erkekler için kendi kurallarını yıkar, tüm yasakları deler. Basit olarak gördükleri erkeklere de sürekli mesafe ve sınır koyar. Ama bir taraftan da onları kendinden tamamen uzaklaştırmaz. Çünkü o adam senin için bir sağlayıcıdır. Tıpkı senin, onun gözünde bir cinselliğe ulaşma aparatı olduğun gibi...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayatınızda belirli süre kalmasi ve sizi tanıması kadar bu konuyu da konuşması aslinda normal. aranizda olamsi iyi. ulu orta yerde burada soru açıp yasayan sapiktir.. sizinde aslinda bu konuyu onunla değil de baska filirler le açmanız doğru bir yaklaşım değil. Şöyle düşün... hayatinda birisi varken onunla konuşması gereken bir özeli, baskasi ile konuşması sizi rahatsiz eder mi etmez mi? once buna cevap verin. Herseyi konuşup paylaştın.. arada onuda konuşmak yanlış değil. fakat sürekli onu konuşmak tabiki mantıksızlık tir. sizin ne aşamada olduğunuzu bilmiyorum. Yuz yuze görüşme var mi? kac ay ya da yildir birliktesiniz bilemem. fakat özel şeylerin ozelde kalmasi taraftariyim... buna sapik diyenlerin hepsi aslinda bunu yapan ve yaşayan insanlardır.. dogrusu yazdiklarim gibidir. Beni aldatip baskasi ile konuşacağına isterim ki partnerim bende kalsin... her anlamda aglasin gülsün eğlensin saka yapsin şımarsin ama bende kalsin. yetişkin insanlar bunu yapmam ihtiyaç duymam derse anlakk sallıyor dur...
419 Yorumla- 1 yıl
İnsanın hayatinda olan birisis sapik oluyorsa hayatiniza kimseyi almayin. bu durumu her iki seven ya da birkikte yasayan insanlar yapabilir. orada farkındaysanız surenin ve yan yana gelmenin önemini , sadece konu o olmadan normal sohbette varsa arada olmasinin sakincasi yok dedim.
Soran1 yılaynen ya sebep ne niye aynı evde yaşıyoruz ki çok haklısın
Soran1 yılEvet evet evet tam olarak anlattığın gibi işte doğru bir erkek asla cinsellikten bahsetmez kiiii
- 1 yıl
Sen de düşüncen de haklısın ama o işler öyle yürümüyor. Ikinizde farklı kafadan düşünürsünüz ben böyle diğer baskadir. fakat sunu bilmelisiniz ki bu gayet normal bir düşüncedir. Sizinde düşünsenize saygı duyuyorum. fakat merhaba dediğiniz ve yaşanmışlık olmamış birisi ile bu sohbet yapmak ya da sizinle hep bu şekilde konuşması da doğru degil. siz ya okumayi bilmiyorsunuz ya da laf olsun diye beni hedef aldiginizi düşünüyorum. Orada ne yazmissim iyi okumanizi tavsiye ediyorum... suradan onune gelenle bu sohbet olmaz ama varsa samimiyetiniz ya da evine hit gel evine gidip gelen vs dedim. evinde yasamak anlaminda demedim. Siz fakli okudunuz iyi okuyun
- 1 yıl
Benim yorumumda oldugunu farkindamisin? neden küstahlık yapiyorsun anlamış degilim? okadar yorum var ve sende fikrini yazabilirsin. bende kalmani gerektiren sey nedir? sacma sapan demek ayri bir kabalik. ben düşüncemi yazıyorum sizi kınıyorum kültür seviyeniz düşük... insanlarin düşüncesini kisitlayamaz ve hakaret edemezsin... yorumumdan sizin gitmeniz gerektiğini hatirlatirim saygisiz bir insansiniz... bunu yapmayin.. senin bildigini sandığını ben unuttum... ayip ettiğinizi farkettinizmi de demicem zaten siz ne yazdığımı okuyamamis ve anlayamamis yapiya sahipsiniz okuyun once okuyunnnnn
- 1 yıl
Ben başka yorumlara bakmam ki bu benim düşüncem. Siz baska yorumada yazdiysaniz bu sizin ahlaksızlığınız. her insan kendi düşüncesini yazar... bunlara yazmak yerine siz kendi yorumunuzu yazar çıkarsınız. Boyle basit şeyleri çok büyütüp dünya meselesi haline getirmeyin. bakin gercekten hoş bir tavir değil. Belkide çok iyi bir insansin ama sanal diye kendi kişiliğini kendin linç leme. Gerek yok bunlara. Biz soru soran arkadaşa kendi düşüncenizi yazariz. o da bu soruyu soruyorsa her yoruma açığım demektir. oda kendince fikrini değerlendirip eksileri ve artıları eler. siz resmen saldırdınız. Sizi de kırıp incittiysem kusura bakmayin ama kendinizi yargılarınız bir anlik ofke ile hoş olmayan bir davranış sergilediğinizi farkedersiniz saygılar 🙏
- 1 yıl
Ahah bak ne. yazmissin oku saçmalamişsin demişsin 😂neyse yanlış bir anlaşılma diyelim... yorumu mesela kendi adina açıp yazman daha uygun olurdu. başka bir düşünceye yazmak inan ki hoş değil
. yanlış anlama ama gerçekten budur. olsun tatlı bir kizah saydım sorun yok içiniz rahat olsun. sizinde eski sevgili degteriniz var kin olmasi normal.. allah sizide kavuşturup mutlu etsin inşallah 🙏 - 1 yıl
Ben sizin yoruma yazmadim.. kendi düşüncemi yazdim. Peki sizin dediğiniz olsun
- 1 yıl
Hayir bir iki okudum eski sevgili olayi oda normal sevmissin insaniz saygi duydum
- 1 yıl
Ya allah aşkına çıkın benim yorumdan başka bir şey istemiyorum. size be benim düşünceden ya çaktık akşam akşam. Oyle diyorum olmuyor böyle diyorum olmuyor allah aşkına gidermisin isinmi yok. benimle laf yarışı yapiyor sanki..
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal muhabbeti erkek arkadaşlarıylada yapar erkek.
Karşı cinsle irtibata geçmenin sevgililik, evlilik veya çift olmanın doğada kuralı önünde sonunda birlikte olmaya varır yani, bence sizin bunu bu kadar garipsemeniz tuhaf.
He sürekli konu oraya geliyor bacak arasından başka bişey düşünmüyorsa orası ayrı konu.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsapık olduğu için neden olacak
10 Yorumla
1 yılonun bunun cocugudur, seni obje olarak görüyordur, kadınları sadece tek amaçlı görüyordur, sapıkdır... vs. vs. sonuç olarak seven erkek kadınla cinsellik konuṣmaz- konușmaz derkende hemen yanlıṣ anlamayın ortada fol yok yumurta yok siz laylaylom takılıyorsunuz ve konuṣuyorsa kesin sevmiyordur ve sadece yapıp bırakacakdır. Yapıp bırakmayanda var bu süreçte ama devir kötü kolla popoyu demiṣler kimseye güvenme. Ama adamla ciddi bi yola girmisseniz - bak sadece lafta değil baya baya ailelerinde haberdar olduğu yüzüklerin takıldığı ve tarih alındıktan sonra konuṣuyorsa olabilir arada ona biṣey demem. O kadarda değil. Ama sadece konuṣacak he bisey yapmayacak sana. Adamla nikah olmadan hiç biṣey yaṣamayacaksın bu devirde hem adını çıkartır, hem aileni kötüler olan sana olur erkeklere hiç bi halt olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişki koçlari bu durumu seninle sadece cinsel ilişki yasmak isteeigi için yanında, istediğini aldatiktan sonra gider diye yorumluyor yani o adam beyniyle yanında değil canım bir iç guduyoe yanında hayvan gibi yani akilssizca yanında duruyor. . şu an iyi dediğin adam hayvandan farksız bir duyguyla duruyor chhfbdndn. Bence yanından def et beynini bir kadının yanında ve kendi iç gudulerini kontrol eden bir adamla birlikte gez. Çok ucuzuna denk gelmişsin erkeğin. olabilir sedece görüşme gitsin.
30 Yorumla
1 yılAr damarı çatlamış kişiler sevgilisiyle cinsellik konuşur.
Bakir olmak ile alakalı bir şey değil.
Bende cinsellik yaşamadım ama bir kız ile cinsellik konuşmadım hiç.
Ar damarı çatlamışsa bir kişide her şey beklenir.
Güven olmaz yani, senden resim alıp tehdit konusuna kadar bile gider.24 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim de ben gülecek bir şey söylemedim.
- 1 yıl
Peki iyi gülümsemeler
Gizli Üye(18-24)1 yılDemek ki iyi falan değil mükemmel de değil
Ha senin iyiden mükemmelden kastın tip ve paraysa sen de vasat bi ke... zbansın
Gerçi sürekli cinsellik konuşmak isteyen bi erkeğe mükemmel dediğine göre sen yüzde yüz ucu... z bi ka... şarsın o kesin yani20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHem sütüm dökülmesin hemde çanak sabit kalsın... İyi erkeği zaten cinbselliksiz 1 hafta elinde tutabilirsin sonra her yerin vulva olsa dahi yanında durmaz. Doğurusu da budur... İş yoksa kızda zaten kız değil gitsin aptal hemcisnleriyle ayşenin ayağı burcunun dudağını kıskanıp ömürünü çürütsün.
116 Yorumla- 1 yıl
Aradığım tarihi yorum 👏🙏🙏👏👏👏👏🙏👏🙏🙏👏👏👏🙏👏
Cevap sahibi1 yılNe konuşmalı? Dünya halklarının barış anlayışını mı 😂 Borsa mı konuşsun ne istersin örneğin? ne konuşsa seni ne mutlu ederdi
Cevap sahibi1 yılTamam mq seks mex yok taamam lan. Şurda bir sokratik sorgulama yapıyoruz aklınız takılmış sexe çıkmıyor exe.
Cevapla sen : " ne konuşsa seni ne mutlu ederdi? "
Cevap sahibi1 yıltamam da bu konular 15-20 dk da biter 😄 Hadi daha daha nasılsın sohpeti desen 45 dk... Sonrraaa 🥴😏 Ya araba şansıman sohpetine girer ya da cinselliğe. Bence cinsellik şanzıman arızlarından daha kabul edilebilir seçenek mantıken.
Cevap sahibi1 yıl@Vivtora Günlük değil. Ömürlüksün kız sen.
Cevap sahibi1 yıl@Vivtora Doğru söyle hayatında hiç ilişkiye girdin mi? (Bence girmemişsin)
Cevap sahibi1 yılO evli... Konuyu gereksiz duygusala çekme işte... Belli ki girmemişsin içinde ukte de dahil bir çok bastırılmış aile tarafından bloklanmışlık vs var. Bu yaşta ortalama bir sosyal hayatı olan ortalama cinsel aktiviteleri olan kadınlar genelde hoşlanır. Can atmasalar da bu kadar offansiv değiller.
Cevap sahibi1 yılYa 2 kelime ettirmedin ha! Yeminle seni alan cehennem azabını erken tadar. Kazancı olarak bugün gir sen işe cehennemde. 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılMükemmel derece iyi ama düzenli cinsellik konuşuyor iki biraz tezat geldi bana. Cinsellik yaşayan kişi tok kişi cinsellik konuşmaz. Bunu yapıyorsa demek ki açlık var demektir. Bunu da senle yapmazsa da bir başkasıyla yapacaktır.
117 Yorumla- 1 yıl
hep bakirler ya da yoklukta olanlar mi cinsellik konusur
- 1 yıl
🥺🥺🥺🥺🥺
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@snaçkır0 sizin gibi dedin özür dilerim üstüme alındım ben kadın kategorisine giriyordum değil mi 🤣 ben en yakın arkadaşının sevgilisiyle aldatan kız da gördüm uzun mesafe ilişkisinde başka erkeği öpen kız da ama onlar herkesi opmedigi için sorun yok. Ben diyor muyum bütün kadınlar böyle diye ama sen oyle diyorsun yanlış anlama çabası yok. Sen kendini çok güzel ifade ettin. Benim görüşüme gelip resmen bana önüne gelenle yatıyorsun diyorsun. bütün erkekler böyle dersen bu durumda ben de erkek olduğum için bana da aynısını demiş oluyorsun.
- 1 yıl
@snaçkır0 ya yeter gerçekten git soruya görüş yaz benim görüşüme gelip yorum yapma. Hem cinslerimin ne yaptığı onları ilgilendirir beni değil. Bazıları gibi üstüme vazife olmayan şeylere burnumu sokmam.
Üye bana yazmış sen gelip bana yazılan şeye cevap veriyorsun hala ben ona yorum yaptım diyorsun. İki kişi konuşurken 3. fazlalıktır. Konu daha fazla uzamasın artık. - 1 yıl
1 yılHmmm bilmem, ben hiç öyle erkeye denk gelmedim, ya da cesaret edemediler ciddi durduğum için..
Saçma insanlarla iletişim kurulmadığı mütdetçe, saçma dialoklara da maruz kalmayız..🙂20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Keyfi öyle istediği içindir ancak bir erkek her erkek değildir!
Şahsen sıkılırım, bir gün olur iki gün olur, sürekli seks seks seks, seksten çok çok çokça daha önemli şeyler var!27 Yorumla- 1 yıl
Hep böyle diyordum 2. Kız arkadaşım dokunmadım diye bırakmıştı pislük
- 1 yıl
Bilemeyeceğim Allah belasını versin
İnsanların sevgisi samimi değil herkesin sevdiği şeyler biri değil istediği şeyler - 1 yıl
O yüzden her halimize şükür çok şükür demek lazım beterin beteri var demişler benim hayatıma giren üç kadın birbirinden beterdi beter ettiler beni ama daha beterleri de var hepsinin canı cehenneme 😅
1 yılBunun tersi olan kadınların veya genç kızların cinsellik konuşma derdi var hocam ben engel basıyorum itinayla engellenir öylesini takmamak gerek amacı belli istediği belli
10 YorumlaÖyle birine mükemmel aşırı iyi derece iyi demende senin kaliteyi gösteriyor zaten.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Çok doğal bir durum bence
İnsan arzular sevdiğini, hoşlandığını
Ha tabi sapık boyutuysa bilemem, ona yorumum yok ne desem az olur40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Ya bayadır cinsellik yaşamamıştır ya da tek amacı odur..
40 Yorumlasenin onunla konusma ihtiyacın var değilmi arkadas ya da sevgili olarak cocuğunda bu tarz ihtiyacları olması kadar doğal bir durum yok, kaldı ki ihtiyaclarınız uymuyorsa yol verirsiniz.
00 YorumlaBaska bir konu konuşacak kapasitesi yokdur.
Bir diger ihtimalde seni sadece seks yapmak için düşünüyor10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Çok ilginç ya halbuki kedilerin köpeklerin ihtiyacıdır böyle şeyler ilk defa bir insanın istediğini duyuyorum
10 Yorumlavalla ki yaaa burdakilerde ya normal sohbet ediyim arakadaş olum sıkıntımı anlatım demiyorda hooopp cinsellikkk nefret ediyorummm ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbazan olduğu için. Ne olacak başka. Ciddi ilişki falan düşünmüyor. Sakın öyle istediği gibi konuşup da bağlanma. Değer falan vermez. Senin gibi kaç kişiyle daha konuşuyordur. Anlık yaşıyorlar hayatı. Sttr et gitsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
1 yılKonu sürekli oraya geliyorsa çok itici. Niyeti kötü demektir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu konular ciddi birliktelik olmadan konuşulmamalı. Muhtemelen adamın tek derdi sizinle cinsellik yaşamak bu kadar. Kendini kullandırtmak istiyorsan sende orasını bilmem
20 Yorumla
1 yıldemek ki seni o amaçlı istiyor. Biz akşam mesela tekerleme uydurduk tüm gece cinsellik 0 dı sknxks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılsenden etkılenmıstır ya da uzun zmndır yapmamıstır
08 Yorumla
Soran1 yılEtkilenen konuşmak mı ister yani
- 1 yıl
ewt ıster
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
rıca etkıleyıcı mısın pekı
Soran1 yılDeğilim hiç hem de
- 1 yıl
hıı kolay lokma gormustur o zmn
Soran1 yılNasıl kolay lokma
- 1 yıl
etkıleyıcı degılsen hemen elde ederım kafasındadır
Sapik cunku uzak dur niyeti sadece cinselik emin ol
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İşi gücü yoktur, kadınlarla iletişimi kötüdür. Bir şey yaşamamıştır. Ya da kuduruktur 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsana sadece o gözle baktığı için seninle sadece o anlamda konuşuyodur bence koşarak uzaklaşmalısın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mükemmel olması hiçbir şeyi değiştirmez cinsellik varsa o iş bitmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar iyi olurda olsun.
Mesela bir kadın benimle sürekli cinsellik konuşmaya çalışsa yol veririm kimse kusura bakmasın
Sende aynısını yap bence02 Yorumla- 1 yıl
Sorun şu ki hiçbir kadın senle cinsellik konuşmadı. Sorun şu ki hiçbir kadın da kolay kolay erkeklerle cinsellik konuşmaz. En azından flört aşamasında...
Ha konuşsa da hiç yol vermezsin. Niye yol verecen ki kadın sana arzu duyuyor demektir ne güzel işte ki kadınlar her erkeğe arzu duymaz. Çoğunu sadece ilgi bankası ya da cüzdan olarak görür. - 1 yıl
Yani demem o ki şu efendi adam ayaklarını bi bırakın. Elinize fırsat geçse yatakta kızın belini kırarsınız.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSenden fazla etkilenmiş olabilir sanırım o konuşmak istiyor sen konuşmuyorsun
00 Yorumla Sen onunla hep ne konuşuyorsun? Dur tahmin edeyim aus pussun.
00 Yorumla
1 yılpeşinizde koşturacak olan modeller böyle olacak.
00 Yorumlaolm siz içinize bir şey sokmak istemeyecek gey erkek bulun kendinize
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHoşumuza gidiyor. Ben bile düzenli sadece o konuyu konuşacak kız arıyorum. Bulsam maaş bağlayacağım düşün. Duyguyla falan uğraşmadan direkt sonuç odaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal ya erkrk kadın yan yana gelince konu hep oraya kayıyor
31 Yorumla- 1 yıl
Çoğu kadın bunu inkar ediyor. Hatta sanal yaptıktan sonra engelliuorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılsizin yüzünüzden. evlilik öncesi cinselliği normalleştirdiniz şimdi işi gücü erkeklerin cinsellik vazgeçmezker
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılişte bu yüzden çocuğa mükemmel çok iyi vs diyorsun tipine aşık oldugunuz insanda sizden menffat bekler. kısaca nerde cinsellik meraklısı erkek var onlara aşıksınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÜreyip soyunu devam ettirmek istiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKadınları anlamak çok neyi kötü bunun dünyanın en güzel şeyi cinsellik
07 Yorumla- 1 yıl
evlenmedigi kadınla neden konuşsun ki
- 1 yıl
İllaki evlimi olmalı elektrik alıyorsalar birbirlerinden
- 1 yıl
söz nişan yoksa boş bence erkek kullanır atar
- 1 yıl
Söz ve nişanın garantisi var mı hayır ben çok gördüm nihaktan dönenleri
- 1 yıl
en azından yüzük olur parmaginda şerefinle atarsın yüzüğü ayrilirsin değer verilir diğer türlü rezalet
- 1 yıl
sevgiliyken konuşması daha berbat direkt kullanmak icin
- 1 yıl
Bu işler bir nevi kumar hele günümüzde cinsellik için evlenenlerde var
1 yılBilmiyorum. Hastalık gibi bir şey bu herhalde.
20 Yorumla
1 yılAklı hep ordaaa çünkü seninle yapıp gitmek tek amaç bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Bu kadar ne merak ediyor ki
11 Yorumla
Soran1 yılDimi dimiiiii
1 yılTipine iyi diyo galiba
20 Yorumla
1 yılAmaci bu çünkü. Saygılı davranmasına aldanma
20 Yorumla
1 yılDemekki mükemmel biri değilmiş
20 Yorumla
1 yılKudurmuş abaza istekli demek ki oda insan sonuçta
02 Yorumla
Soran1 yılİstekli ama kötü biri değil çok tatlı ya
- 1 yıl
Ne güzel işte alır seversin
Abazan olduğu için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSeni obje olarak görüyor çünkü
10 Yorumla
1 yılAmacı o ihtiyacı vardır
10 YorumlaBeş kuruş etmez olduğu için 😏
10 YorumlaÇok basit, cinsellik istiyor.
10 Yorumla
1 yılSeninle sadece bedenin için konuşuyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. amacı cinsellik olduğu için
10 YorumlaTek amacı cinsellik demek o zaman
11 Yorumla- 1 yıl
İnsan neslinin devamını düşünüyor belki
E napsın 31 mi çeksin hep?
04 Yorumla
1 yılçünkü gençliğin verdiği güçle halarına yenik düşer
01 Yorumla- 1 yıl
hazlarına yenik düşer
Yaşayamadıgi için, biri yardım etse diline vurmaz.
00 YorumlaErkek milleti işte 😒💅
00 YorumlaGenlerimiz öyle kodlanmış
00 Yorumlaerkek olduğu için
00 YorumlaÜreme hormonları kaynaklı...
00 YorumlaFırına küreği vermeyi özlemiştir
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri