Yani herşeyi cinselliğe bağlamaları ayrıbir sorun her şey cinsellik değil bence kafa uyumu karşılıklı birşeyler paylaşmak gülmek sohbet insan dokunmadanda sevemezmi ne bilim ya 😏 ( insan sevince gözlerinin içi güler) sevgide yok artık zaten sadece sexs
İnsanların neden dokunmadan sevmesi, severken dokunmaması gerektiğini düşünüyorsun? Neden bir erkeğin bir kadına yönelik cinsel arzusu sizi rahatsız ediyor? Yetişkin, veya "kadın" olamadığınızdan, zihniniz çocukluktan (veya ergenlikten) çıkamadığı için mi? Dokunmanın olmadığı ilişki sadece arkadaşlık ilişkisidir. Flört, sevgili evresinde dokunmasını istemediğiniz bir erkeğin, evlenince dokunmasını nasıl isteyebileceksiniz? Nikah öncesi dokunmasını istemediğiniz erkeğin dokunması nikahtan sonra mı rahatsız edici olmaktan çıkacak? Bir anda mı istek gelecek? Yoksa, aslında dokunmasını istiyorsunuz da, arada nikah bağı yok diye mi kabul edemiyorsunuz? Nikah yok diye dokunmasını kabul edemiyorsanız, "erkekler cinsel arzu olmadan sevemiyor mu?" diye erkekleri sorgulayacağınıza, zihninize yerleştirilmiş tabuları sorgulayın.
Öncelikle yüregine sağlık çok güzel yazmıssın ben kısaca şöyle özetlemek isterim tabiki cinsellik te olucak ama neden ön planda o var neden her konu ona baglanıyor ve bazılarıda çok iğrenç konuşuyor bazen karşılıklı sohbet ne bilim gögsünde uyumak yeterli deilmidir hep sexs mi olmalı
Ön planda veya birincil öncelikli olması gerektiğini zaten savunmuyorum. İlişkinin doğal seyri içinde, çok da fazla anlam yüklemeden, kutsallaştırmadan yaşanmalıdır diyorum. Her başbaşa kalındığında seks yapılmalı da demiyorum, beraber film izlenir, yemek yapılır yenir, oyun oynanır vs. Ancak seks yapmaktan da rahatsız olunmaması gerektiğini düşünüyorum. İki yetişkin arasında cinsel çekim olması kaçınılmaz, bu en doğal içgüdümüz çünkü.
Evli bir çiftin ilişkisinden nikahı ve nikahın getirdiği hukuki ve maddi sorumlulukları çıkardığında geriye kalan her şey bir sevgililik ilişkisinde de olabilir, yaşanabilir.
İnsanın kendini doğru yetiştirmesi çok önemli karakter kişilik olarak yani konu kadınlar olunca bazı erkeklerin aşırı rahat davranması her şeyi açıkça söyleme hakkı vermiyor, cinsel sohpetler edilebilecek bir özel hakki kimsenin yoktur böyle sorularda sorulmamalı, duygusal taraflarını merak etmeli tanımalı, beraber mutlu olabilecekleri tarafları aramalılar önce duygulara dokunmali erkek
Bence bu durum herkes için geçerli değil. gerçekten sadece cinselliğe odaklanıyor olabilir, ama bu kişilikle ve olgunlukla ilgili. Duygusal bağ kurmak, kafa uyumu sağlamak, birlikte gülmek daha değerli. Sevgi sadece fiziksel değil, ruhsal bir bağ olduğunu düşünüyorum. Gerçekten seven biri, dokunmadan da sever. Bu tamamen insanın ne istediği alakalı.
Ruhen ve karakter yönünden kendilerini geliştirmeden cahil ve beyinsiz bir hayat yaşamayı tercih ettikleri için. Cinsellik erkeklere ait bir konu değildir esasen. Karaktersiz erkekler zaaf ediniyor sadece.
valla ne yalan söylim o konuda haklısınız sanırım doğamızda var .. ama bazı kadınlar özelikle bu sitede kocam beni doyurmuyor bana yetmiyor aldatıyorum diyenler.. evlenmeden önce kalite kontrol yapsınlar..