Bunu gerçekten merak ediyorum. Biriyle tanışıyorum önce her şey yolunda iyi anlaşıyoruz sonra aptal aptal cinsel muhabbete giriyorlar. Ters yapınca def olup gidiyorlar. Neden böyleler? Kadınlara sadece cinsel obje olarak mı bakıyorlar? Bu durum onları hiç rahatsız etmiyor mu ya ben ne yapıyorum diye sormuyorlar mı kendilerine?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSiz erkeklerin sürekli cinsellik konuştuğunu sanıyorsunuz ama kadınlar en az, en az erkekler kadar cinselliğe meraklı ve konuşmaya da bayılıyorlar sadece erkekler bunu daha cesurca yapıyorlar etraftan çekinceleri daha az olduğu için bu da onları sanki daha fazla cinselliğe düşkün ya da seksting yapmayı sever gibi bir hissiyat uyandırıyor insanlarda oysa ki tam tersi bile denebilir, kimse bize burada Rahibe rolü yapmasın, mesaj kutumu şuraya ss atsam küçük dilinizi yutarsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle değilim ve neden bana sürekli bu tarz yaklaşan insenler geliyor onu merak ediyorum. Herhalde istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş...
En İyi Cevaplar
Aslında erkekler cinsellik istemiyor, Ama penis diye bir şey var, ve bu belli bir süre sonra kalkıyor, bu penis'in ihtiyacı olan da vajina'dir, elle mastürbasyon yapılır ama vajinanın yerini tutmaz, haliyle ister istemez erkek cinsel ilişki ister, cinsel ilişki penisin ilacı, kızların penisi olsa ve kalksa'ydi o zaman erkekleri anlarlar'di.
00 Yorumla
+1 yılAslında erkekler buna yardım edemezler. Seksin kadınlar için arzu edilen bir şey olduğu yer. Erkekler için bu bir zorunluluktur. Bunu ben söylemiyorum. Bu gerçek bilimdir. Bir erkeğin boşalması gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yılHep diyorum "Erkeklerde beyin yok. Sorarsan hepsi sapyoseksüel geçinir." diye ama zekâdan eser olsa durup bir ben ne yapıyorum diye düşünür.
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki... Birde bu durum yüzünden evlilikten bile soğudum. Eşim geçmişinde böyle ağzından su akarak kızlara bakıyorsu durum kötü.
- +1 yıl
Normal soğuman. Ben de soğudum. Bak, kimse yok. Kafam rahat.
Soran+1 yılSorun arkadaşta olamıyrum direkt su muhabbeti açıyorlar yoksa bende biriyle birlikte olmak istemiyorum
- +1 yıl
Arkadaş olunca da açıyorsa durum vahim
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılKadınlar sosyal medyada çok açık cesur pozlar veriyor toplum artık cinsel obje olarak görmeye başlıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAma her önüne gelenide öyle görmemeliler
- +1 yıl
Cogusu çok abartıyor herkesi görüyorlar
Soran+1 yılAynen
Cinsellik ilişkilerin doğasında var dengeli oldukça tadından yenmez 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaştan bile o muhabbeti giriyorlar
Beyinleri alt tarafta çalışıyor başka bir işlevi yok çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Karşıdaki insanı Bi kefeye koyarken acaba brn ne yapıyorum diye soruyormusunuz?
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin Bi yeri var konuşulmaz değil konuşulur ama sadece o konuşulmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılYa sorun sadece onu konuşmak değil daha tanışma aşamasında hemen abezenlıklarını gösteriyorlar ters tepki verince gidiyorlar. Normal arkadaşlık ilişkisi bitmiş zaten arkadaş falan olmuyorlar.
- +1 yıl
Tanışma esnasında bunu yapması tabi ki de hoş değil neyse umarım düzgün biri çıkar karşına pek takılma ama bir tsnesi çürük diye bütün kasadaki elmaları da çöp etme
Soran+1 yılBirçok kez yaşadım artık isyan ediyorum
- +1 yıl
Haklısın diyecek bişeyim yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum ama çok istekli oluyoruz. Yani erkek olduğumuz için belki de sabah uyanıyoruz kalkık akşam yatıyoruz yine öyle çok seviyoruz 😈🤭🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin aklı aşağıda diye boşuna demiyorlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGarip
Cevap sahibi+1 yılDekolteli mi giyiniyorsun ya da vücudun güzel mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ciddi sarmıyor demek
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl normal bulabilirsiniz? Çok rahatsız edici.
- +1 yıl
Evet karşılıksız öyle
Soran+1 yılAnladım
Cinsellik konusmuyorsa problemi var demrktir
00 Yorumla
+1 yılDaima cinsellik konuşan erkek hiç sevmemiştir
00 Yorumla
+1 yılNormal 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNeresi normal peki?
- +1 yıl
Erkek dişi ilişkisi tabi