"Başlar da ciddi düşünüyorum" diyen erkek sonradan kendini geri çekerek neden hep cinsellik konuşmak ve nute resim ister? Neden fikrini değiştirir bir erkek arada şehir mesefaleri de var tabi erkek neden 180 derece döner, erkek niyetini neden değiştirir. Neden böyle oluyor?
Ciddi düşünmek değil de ben direk seversem evlenelim mi derim bir süpriz ile 😊 sonuçta bir ömür var karşında... Beni hak et demelisin nasıl derse evlenmelisin de yok derse bu bir teklif mi teklifi sen edeceksin ben düşüneceğim de tabi göze alacakları mesafeleri kat etmesi lazım. O da kişiye kalmış. Öyle kolay değil evlilik. Ben de ne yapacaksam artık... 🤗😁🤔😏🙂😊
Baslarda ciddi dusunen biri asla olmaz ciddi konusuna göre degisir sexs sohbetime gelince erkek içgüdüsel olarak bunu kendinde bastiramaz ve ister ostemez partnerime yansitma isteği duyar ve yansitirda onemli olan senin ileride yasanacak sogukluklar icin bunu asla kabul etmemen kabul edersen işler çığırından cikar ve iliskide o kadar fazla cinsellik olurki iliski sadece cinsellik uzerine kurulmus gibi olur, eger cinsellige biraz ara verelim dersende sevgilin senden sogur öyle ya da böyle kimilerinde bu sekilde oluyor genelde çünkü ortada gizem kalmayinca sirda kalmiyor ve isin sırrı bozulmus oluyor bu kimine göre kötü sonuclanan bir iliskiden ibaret, kimine göre hayal kırıklığı, kimine göre pismanlik olarak kabul edilir
Bu ciddi düşünmek değil ciddi düşünen evlilikten, evlilik sonrası hayalleri vs konuşur ve eskilerin sözü var ciddi düşünüyorsanız çok uzatmamalısınız, bazı şeyler olmalı der. Misal siz yüz yüze bile görüşmemişsiniz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendsi açıklamayı yapmış zaten. Direk cinsellik desem itici görünürdüm, bana fırsat vermen için demedim demiş. Yani tercüme edecek olursak; sana kendimi aşık, ciddi gibi tanıttım ama siz kız milleti herkesi beyaz atlı prensiniz zannetmeye meyillisiniz. Benim de diğer erkeklerden hiçbir farkım yok. Amacım seni yatağa atıp bir süre kullanmak... geçmiş olsun kandırılmışsın 😉
Çocuğun seks ile ilgili dediği hiç mantıklı gelmedi. Bir ilişkide en nefret ettiğim şey de karşı tarafın cevap vermemesi. Sende orda cevap vermeyerek yanlış yaptin diye düşünüyorum. Hem kizmayacağını soyleyip hem cevap vermemek mantiksiz.
Esas amaç cinsellik zaten, kimi evlenmeden işi bitiriyor, kimi evlenene kadar canım, cicim deyip işi bağlıyor, evleniyor, gerdek gecesi amacına ulaşıyor.
Bu mesaj örneği ciddi düşünen biri değil, önce onu söyleyeyim. Konuşacak konuların 1-2 güne tükeneceğini söylğyor, dmek ki onun için tek gerçek, önemsediği tek şey seks. Ayrıca ğlkemizde ciddi düşünen erkekler konuyu genelde sekse çekmezler zaten.