İntiharın eşiğine gelmişse ne yapmalı? Yoluna nasıl devam etmeli? Kendini çok suçluyor psikolojik bunalımdan çıkamıyor yalnız bir kadın ailesi bile kendisini takmıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılGüçlü olmak zorunda bırakılan bir kadınsın, ne yaşanılmışsa yaşanılsın tek sorumluluk sahibi değilsin.
Olana çare yok geçmişi kapat üzmekten dertten başka bir şey getirmiyor, yeni bir sayfa tercih et emin ol denginden anlayanın olacaktır, sadece biraz yalnız kal hayatına birini alma dinlen aktivite edin bilmiyorum geçim durumun nedir nasıl şartların var bilmiyorum ama düzenini oluştur psikolojik olaraktan iyi gelecektir.
İnsan açken alışveriş yaptığında almak istediklerini alamazmış, hayatımız da böyle, duygu karmaşası halindeyken birine sığınmak bize yaradan başka bir şey getirmez.
Geçmişimiz benzer, evreler benzer ama ben kendimi kurtardım kabullendim önüne baktım sıra sende !
Sen kendi değerini bileceksin sınırlarını çizgini bileceksin, kendine artı katan kadın olacaksın, özgüvenini kazanacaksın!
Eğer dertleşmek istersen gizliden çıkarım 🥰
06 Yorumla
Soran1 yılBen çok yargılandım 18 yaşından küçükken cinsellik yaşadım istismar edildim tecavüze bile uğradım ama herkes beni linç etti akrabam annem herkes. Ben senelerdir bunlarla mücadele ediyorum çok kendimi suçladım sanalda anlatınca bile yaşadıklarının sorumlusu sensin diyenler oldu. Yıllardır suçluluk hissiyle boğuşuyorum ben istemedim böyle olmak. Ben mutlu olamıyorum
Soran1 yılOnunla bununla yatarken bunların sonuçlarını düşünseydin dedi bana bir orspu çocuğu. Böyle insanlar psikolojimi daha çok bozdu benim
Cevap sahibi1 yılHassasiyetin var aile çevre ve toplumumuz destek olmak yerine eleştirmesi kötülemesi üzücü 😔
Senin üzüntünden yararlanan insanlar için üzülme ve kaideye alma lütfen.
Herşeyi geçtim isteyerek dahi olsa senin bedenin senin kararın başkalarının kötü ifade demesine müsade etme lütfen.
Kırık cam teorisi gibi cam bir kere kırılınca diğerleri de kolayca kırıyor maalesef zaten kırık değil mi bu bakış açısı var ama şunu unutma kişinin baktığı pencere kirli ise temiz bakamaz bu tür insanların dediğine üzülme takılma lütfen.
Yeni başlangıç yap yaşın kaç olursa olsun fark etmez bir ay ömrün varsa bile bir ayını güzel geçir bunu hak ediyorsun 🤌🏻
Sesli konuşalım istersen içini açarsan daha da iyi olursun olumlu düşünceler olumlu şeyler odaklı olalım yaş sayıdan ibaret yeterki çaban olsun böyle boş karaktersiz insan yığını dolu güçlü olmalısın 🤗
Soran1 yılGeçmişimdeki çok hata var. Yaptığım hataları bir bilsen. Her gün yaptığım hatayı sorguluyorum yoluma bakamıyorum beni de suçluluk psikolojisine soktular önüme bakamıyorum
Cevap sahibi1 yılKimin geçmişi temiz ki tek hesabın Allah'a değil mi kullarını niye bu kadar önemsiyorsun ki her koyun kendi bacağından asılır yaşadığın sadece sana ait başkasının olumlu olumsuz bir şey demeye hakkı yok kendine yazık etme lütfen.
Düşün kaç yıldır bu döngü ile yaşıyorsun ne geçti eline neyi artıya çevirdin hiç iyice dibe çöktün değil mi bu sefer olumlu şeyler için adım at mutlu oldukça geçmiş tek tek raflarında girecektir unutma 🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yıl*gidecektir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sakin ol sakin ol lütfen
insan yaşamında her türlü problem ile karşılaşır. bunu herkesin anlamasını bekleme. ama bu bitiş değil başlangıç unutma. bu hatalar sana tecrübe.
sakin ol. iyice sakinleşince görüşürüz
şu an sadece sakin ol01 Yorumla
Soran1 yılOlamıyorum mutsuzum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayatını sıfırla Şimdiye kadar ne yaptiysan tersini yap İnsanlardan uzak dur Basit bir iş bul çalışmaya başla Çevreni tamamen değiştir. Meşgale bul kendine Yeniden hayata dön
00 Yorumla
1 yılBunun için terapi uygulamak lazım, bu birkaç tavsiye ile düzelecek bir şey değildir. Uzun uzun konuşulur ve sorunlar tespit edilip bunlar için bir çözüm bulunur
02 Yorumla
Soran1 yılHiçbir terapi tedavi beni kurtarmaz artık
- 1 yıl
Kurtarır neden kurtarmasın, eminim seninde hayallerin var her ne kadar uzak görünse de doğru adımlar ile oraya varmak mümkün
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSen peçete misin? Kullanılıp atılmak nasıl birşeydir?
03 Yorumla
Soran1 yılPeçete olduğumu erkekler bile söyledi. Neyin savunması bu hala?
- 1 yıl
Sen de peçete muamelesi yapılmasına müsade etme o zaman
Soran1 yılOlur etmem bundan sonra 🙂
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkesin bir dertleri olabiliyor sen bence ailen ile çatışmayı bırakıp uzlaşmaya çalış çocuktun seni kandırmış kullanmışlar sanırım geçmiş yaşandı bitti geçmiş yapicak birşeyin yok
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGeçmişini kabullen kendin için ne yapabilirsin şu an onu düşün, birde ailenle uzlaş helalleş özellikle baban helal etsin, önüne bak kendini cehennemlik görme Allah çok merhametli affedebilir sen insanlara bakma
Soran1 yılBabam helallik vermeyebilir bu arada dediğin gibi tamamen uzaklaşmam lazım bunlardan
Cevap sahibi1 yılUzlaş derken yani aranızdaki buzları erit sonuçta sen onların canısın sen elinden geleni yap onlar helal etmese bile elinden geleni yaptığını görsünler insan hata yapar bu çok normal o yaşlar çocuktun aklın ermiyordu, şu an kendi hayatın için ne yapabilirsin onu düşün
Cevap sahibi1 yılBir gün hepimiz ölücez geçmişine takılma Allah çok merhametli affedebilir tövbe et çok iyi biri olmayabilirsin ama hangimiz çok iyi biriyiz
Soran1 yılYanılıyorsun ben onların canı değilim annem hep bana zulüm etti babam ise umursamaz davrandı destek bile olmadı üstüne yargılayıp suçladılar. Ama sırf beni beslediği yedirip içirdiği için konfor alanı sağladığı için babamdan helallik
alacağım öbüründen almak istemiyorum
Soran1 yılTek bildiğim varsa o da beni booka batırdıkları. Kim bana ne zarar verdiyse yanına kaldı ben hakkımı bile arayamadım inancım da sarsıldı zaten
Cevap sahibi1 yılAllah'ın rızasını kazanmak için ailenden helallik iste annene bir gün öleceğimizi söyle sen elinden geleni yap helal etmiyorsa etmesin elimden geleni yaptım dersin kötü sözde söylememeye çalış ne kadar dayanabilirsen
Soran1 yılAnnemi Allah bildiği gibi yapsın hatalarıma sebep olan da o. Yaptığım zinayı herkese anlatan rezil eden de o. Ben ölsem de sürünsem de onu affetmeyeceğim
1 yılOlan olmuş bunlardan bir ders çıkarmışsındır kendine çeki düzen ver her iyimser yaklasanada hemen güvenme ve ilişkiye girme
00 Yorumla
1 yılŞöyle bir hayat seçebilir bu düşünceleri kafadan silip kendine özel hayat kurabilir bir iş hayatı ve kendi evi evlilik düşünmüyorsa
00 Yorumla
1 yılNeden kendisiniz suçluyor? Erkekler şerefsizse onun suçu ne
04 Yorumla
Soran1 yılŞimdiye kadar herkes beni suçladı artık ben de kendimi çok suçluyorum
- 1 yıl
Şunları bir anlat hele, saçma düşüncelerdesin ama belli ki
Soran1 yılHangi birini anlatacağım?
- 1 yıl
Kendini rahat hissedeceğin birini anlat. Çünkü kendine haksızlık ediyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİntihar çözüm değil biraz sakinleş hayatına bir süre kimseyi alma sonra karşına çıkar biri
00 Yorumla
1 yılDurumu kabullenip önüne baknalı mutlaka onu hee türlü kabul eden birisi çıkar karşısına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok zor ve kötü bir durum. Ama destek olmak lazım. Sonuçta bu onun suçu değil.
16 Yorumla
Soran1 yılKimse destek olmadı zaten herkes yargıladı kınadı. Bu sitedeki insanlar bile linç etti hep
Cevap sahibi1 yılHerkes aklı sıra vicdan rahatlattı işte. Hepimiz yanlışlar yapıyoruz, hepimiz iyi sandığımız ama sonu kötü olan şeyler yaşıyoruz ama başkasına gelince sütten çıkmış ak kaşık rolü yapıyoruz. Benim eşim de benzer şeyler yaşadı. Yargılamak ne haddime. Hep destek oldum
Soran1 yılBen 18 yaşından küçükken bunları yaşadım ilk 19 yaşında burada soru açtım kızın biri ne dedi biliyor musun? Sen de anne olunca cennet ayağının altında mı olacak dedi. Ben kötüymüşüm masum değilmişim günahkarmışım beni annelik bile kurtarmazmış yani süürtüüğeee bak! Kaaaşaar ne olacak
Cevap sahibi1 yılKimin ne dediğini boş ver. Seni senden başka kimse bilemez. Ağzı olan konuşuyor maalesef. Gizliden çıksam yzr mısın ordan devam edelim. Okumasınlar yazıları
Soran1 yılOkusunlar fark etmez
Cevap sahibi1 yılSen sıkma canını. Burada hiç kimse tanımıyor seni. Tanımadıkları insanları ancak aciz olanlar yargılar
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece önüne bakmalı tövbe etmeli yoluna devam etmeli geçmişi unutup
118 Yorumla
Soran1 yılGel de unut. Takıntılıyım zaten nasıl unutacağım?
Cevap sahibi1 yılHadi unutma diyelim ne değişiyo eline ne geçiyo geçmişe gidip bir şeyleri düzeltme şansın var mı mesela? Hayır yok an da kal
Soran1 yılMal gibi kendimi yiyorum yakında yaşlanırsam hiç kimse yüzüme bakmaz o zaman istedikleri olur
Soran1 yıl@Pekzokw doğru diyor sonuçta zina var başka başka günahlar da var. Bu durumda tövbe etmem gerekmez mi?
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi tövbe et önüne bak. Yaşlanmak için daha çok gençsin eminim seni anlayan sevip sevildiğin biri çıkar karşına
Soran1 yıl@Pekzokw hırsızlık da yaptım 13 14 yaşındayken. Sonra bana zulüm eden akrabalarımın eşyalarını da çaldım babamın malını çalıp sattım ergenlikte. Çok masum değilim yani. Benim de hırsızlık yaptığım oldu
Cevap sahibi1 yılGerekir, ben ona bilerek cevap vermedim onların kafası farklı çalışıyor boş ver benim muhatabım sensin
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederim destek olduğun için. Çok iyisin. Genelde genç kızlar yargılıyor
Cevap sahibi1 yılYargılanacak bir durum değil herkes kendi ayıbına baksın önce, rica ederim 💖 umutsuzluğa kapılma
Soran1 yılBelki de babamı üzdüğüm için Allah benim cezamı verdi
Cevap sahibi1 yılO şekilde düşünme hayat bu herkes herkesi üzüyor
Soran1 yılBana hep Allah sana da senin gibi bir evlat versin derdi hep beddua ettiler ben o yüzden bu hale geldim. Geçen bile Allah senin belanı zaten vermiş daha da versin dedi. Allah babamın gözünü kör etsin asıl. Hep ölürüm hastayım diyor bir ölemedi onlar anca başkasını öldürür. Bu arada o ölmesin bence yerine annem ölsün o yaşamayı bile hak etmiyor
Cevap sahibi1 yılÖyle düşünme kimseye beddua etme çünkü Rabbim herkesin hak ettiğini eninde sonunda verecek beddua etselerde sen onların evladısın bu dünyaya gelmeyi sen istemedin onlar evlat sahibi olmak istedi bu şekilde düşün ve beddualara takılma herkes herkese beddua ediyor her beddua tutmaz sen kimseye aldırış etmeden önüne bakmalısın
Soran1 yılTutmadıysa ben neden bu duruma geldim? Dışardakilerden ayrı darbe yedim evdekilerden ayrı akrabalarımdan ayrı. Kime sığınsam bel bağlasam bir darbe vurdular
Cevap sahibi1 yılBunların beddua ile ilgili olduğunu düşünmüyorum bende çok darbe yedim ama kimseden beddua almadım
Gizli Üye(25-29)1 yılBen d eonysslardayim ve amacim evlenmek kullanip atmak değil ve ciddi evlilik düşünüyorum ciddi dusunurmusun
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir yastan sonra insna evlenmek istiyor aile kurmak istiyor yuva kurmak kendi ailesini kurmak bende sevgili yaptim ciddiydimnhep aka terkedildim iyi olmak bazej bunu gerektiriyor ve bakireligin değil sensin önemli olan benim icin ve taniyip sevip anlasirsak evlenmek amacli tanimak istiyorum sakincasi yoksa sizin icin ben ciddiyim
1 yılZor soru bu. Bunu kendi icinde aramali insan. Ama ne olursa olsun intihar bir çözüm değil.
Güçlü bir karakterse atlatır ama.
01 Yorumla
Soran1 yılGüçlü değilim
Gizli Üye(25-29)1 yılİntihar etmemeli. ( Yardımcı olabilirim istersen konuşabiliriz)
00 YorumlaKendi psikolojini iyi tut. Ne kadar kotu gecmisin olsa bile daha kotusu her zaman ola bilirdi diye dusun
00 Yorumla
1 yılKendine beyaz bir sayfa aç ve herşeyi geride bırak ve en önemlisi kendine değer vermeye başla
00 Yorumla
1 yılherkes evlenecek diye bir kural yok
01 Yorumla
Soran1 yılBu yaşta aile evinde kalmak nasıl bir işkence biliyor musun? Bir de ailen böyleyse
bunu ticarete döksün iyi para kazanır
08 Yorumla
Soran1 yılO geçti. Daha gençler var diyorlar
Soran1 yılEğer bunu yaparsam bana laf söyleyenler haklı çıkar mutlu olur
Soran1 yılSevgili bile olmuyorlar elde edince
- 1 yıl
sen yanlış insanlara denk gelmişsin sadece.. ben erkek olduğum halde yanlış insanlar yüzünden senin gibi kullanildim duysal üzüldüm ama hayat bir sekilde devam etti ve şu an evlenecegim insani bulunca bütün herşeyi unuttum. sevilmek güzel şey ama sevildiğini cinsellikle kandiramaz bu insan cinsellik birinin boşalana kadar olan ilgisini çeker sonra dediğingibi peçete olursun
Soran1 yılYanlış insanlara denk geldiğim gibi bir de onlara kendimi açtım neyime güvendim
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlen biri ile kurtul yeni sayfa açmalısın takmamalısın
045 Yorumla
Soran1 yılTakıyorum
Cevap sahibi1 yılTaktığın için bi yere varamazsın sorun orada ailen mi çok taktırıyor
Soran1 yılEvet üstüme geldiler
Cevap sahibi1 yılYani bakire olmayıp herkesle yattğın için mi
Soran1 yılO da var başka şeyler de. Her şey için. Yapmadığım şeyler bile üstüme atılıyor. Annem iftiracının biri
Cevap sahibi1 yılNye ki Annen çok mu düşman sana karşı kadın birde senin yanında olmayacaksa kimin yanında olacak
Soran1 yılDüşman evet. Zaten sağlıklı biri de sayılmaz
Soran1 yılBenim başıma gelen herşeye seviniyor
Cevap sahibi1 yılTeseetürlü mü Annen daha çok oğlan çocuklara daha yakın sen Kız olduğun böyle yapıyor
Cevap sahibi1 yılBilerek mi yapıyor
Soran1 yılDeğil başı açık oroospu ama yobaz. Erkeğe her booku hak gören kızları ayıplayan kafalar varya onlardan işte. Erkektir yapar diyip erkekleri savunan orspu
Soran1 yılBilerek yapıyor bazı şeyleri
Cevap sahibi1 yılBöyle Anne de çekilmez birde Kadın olacak arkadaş Kadın olup Kadın düşmanı olsa gerek Erkek olsaydın övünürdü onla gurur duyardı var mı Erkek kardeşin mesela
Cevap sahibi1 yılPeki neden bilerek yapsın ki senin seks yaşamanı kıskanıyor mu
Soran1 yılNamusu bir tek kadının amıına indirgiyor kendisi bir babamla olmuş hayat boyu bu yüzden namusluyum diyor ben evlendim eşimle yaptım diyor nikahım var yaparım diyor. Bana o bu üstünden geçti dedi senelerce ama kendisi bir erkekle rezil oldu yapmadığı adilik kalmadı illa namussuzluk yapmasına gerek yok ki. Onun dışında her pislik var dedikodu var yalan var iftira var her rezilik var kadında ama sorsan en namuslusu düzgünü kendisi ve ailesi
Soran1 yılAnlamıyorsun gizli bir kıskançlık olabilir evet ama kadının evlenmeden yapmasına yanlış gözüyle bakıyor beni hep zina yaptın diye linç ediyor. Bana ben böyle şeyler yapıyor muyum sen neden yaptın derdi mesela. Bunlar böyle yetişmiş
Cevap sahibi1 yılBöyle Kadınlar çok namuslu gözükürler ahlak dersi verirler ama her alt bunlardan çıkar kim bilir ne fındıklar kırmışlar hiç açığını yalakamadın mı
Cevap sahibi1 yılO herkesle yapamıyor kocasına bağlı seni çekemeiyor ben neden özgür değilim kafası yaşıyor salsalar herkesle yatar o seni geçer
Soran1 yılYok sanmam çünkü çok tutucu bu konularda. Ama başkasıyla evlenirim falan diyordu önceden
Cevap sahibi1 yılTutucu değil de cesareti yok desek daha iyi babanla evli iken diyordu
Soran1 yılZaten istememiş babamla evlenmeyi. Söylediğine göre zorla evlendirmişler 16 yaşındaydım falan diyor bu yüzden hayat boyu öfkesini benden çıkardı bütün öfkesini bana kustu orspu çocuğu
Soran1 yılErkekler ile gezsem bile seni kullanır atarlar diyordu. Kafa hep bunlara çalışıyor ama sorsan en namuslusu o. Ben küçükken 10 yaşındayken babam bunu yaparken gördüm bir inliyordu göreceksin orspu tam. Bans p*rno izlediğim için sapık demişti bir de. Kim sapık belli o nasıl inlemeydi orspu dedim kavgada
Cevap sahibi1 yılİşte bütün kini nefeti orada gençliğini yaşamamamış öylece kalmış seni özgür görünce çok aşırı kıskanmış zoruna gitmiş yaş kaçtır peki annenin
Cevap sahibi1 yılKendisi daha istekli ama sen yapınca ters gibi şimdi sallalar her yaşta herkese verir
Soran1 yıl50 yaşında moruk. Zaten giden yıllarına yanıyor hep. Hiç evlenmemeliydim sen olmasaydın falan diyor korunsaydın aklın yok muydu sanki ben istedim olmayı. Bu mal benden öncesinde de hamile kalmış o zaman bir ebeye gitmiş ebeye masaj yaptırıp çocuğu karnındayken öldürtmüş böyle bilinçsiz cahil bir mal. Bebeği parça pinçik etmişler. Çocuk mocuk hak etmiyor zaten.
Soran1 yılKeşke verse. Kınadığı burnundan çıksın isterim hem yıkılır o mal öyle bir şey yaşasa eminim kudurur
Cevap sahibi1 yılÇocukkarnında nasıl ölmüş çok ilginç
Cevap sahibi1 yılYani çok ilgisini her şey çeker mi çok kuduruk mu sana diyor ya o yüzden
Soran1 yılDolandırıcı sahte bir ebe karnını yoğurmuş çocuk parça pinçik olmuş. Sonra hastaneye götürmüş aldırmışlar ölü bebeği
Soran1 yılBelli etmiyor ama babamın altında fena inliyordu diyorum sana. Orspular gibi
Cevap sahibi1 yıl😂😂 Senden daha azgınmış birde seni kınıyor din kafayla ama kendisi çok istekli iyi de sen nasıl gördün ki
Cevap sahibi1 yılCahilmiş birde kardeşin gitmiş sebepsiz yere üzüldüm
Soran1 yıl😂 Sabahtı ben uyanıp salona gitmiştim televizyon izlemeye. Sonra odalarına pat diye girdim ben nerden bileyim? Aklımın ucuna gelmedi 10 11 yaşında çocuğum o zaman. Baktım yapıyorlar o da
inliyordu bunu defalarca yüzüne vurdum utandırma yapmak için. Başkalarının yanında bile söyledim evli olmasına rağmen rencide oldu yobaz utandı ben de bilerek söyledim zaten utandırmaj için. Onu bırak dedemle babaannemi de
gördüm 13 yaşındayken babaannem yatakta arkasını dönmüş dedem de dayıyordu. Sonra niye bana sapık oldun orspu oldun diyorlar
Soran1 yılBaya cahil ama kendini akıllı sanıyor. İyi ki gitmiş bence yoksa benim yerime o çile çekerdi. Keşke ben de gitseydim cehennemin içine doğmuşum
Cevap sahibi1 yılYa bunlar senden dah fenaymış sana sapık diyorlar nasıl gözü kaymadı sana senin yanında inliyorlar dayıyorlar haaahh deden sana baktı öylece annen de
Cevap sahibi1 yılÖyle deme ya kendine yaşın genç
Soran1 yılYok Allah var ensestlik yok hem zaten karısını siiikiiyor bana ne gerek var? Böyle olmalarına rağmen bana baskı yapıyorlardı birinin evine gitsem bile baskı yapardı dedem. Beni döverlerdi ha onun telefonunda da p*rno görseller görmüştüm. Bunların temel baştan bozuk ama namuslu geçiniyorlar namus namus diye yırtınıyorlar bunlar cehennemde yansın bana herşeyi çok gördüler. Dedem beni bir keresinde feci dövmüştü birinin evinden gelirken. Evde dayak yedim dışarda istismar taciz. Ben kime güvenseydim?
Soran1 yılGençliğimin içine ettiler zorla antidepresan bile kullandırdılar
Cevap sahibi1 yılÇok namuslu geçinenler de oluşuyor ensestlik ne yazık ki birde seni kısıtlayıp baskılayıp başka birilerine çıkmamasına bile karşı çıkanlar belli ne olduğu baskı yapmaları başkasının seni dokunmaması sevmemesi kıskançlık yapıyorlar
Cevap sahibi1 yılDeden çok karışır sana Annen Baban mı
Soran1 yılEnsest olsalardı beni taciz ederlerdi ama bunu yapmadılar
Soran1 yılHepsi karışırdı o baskılar yüzünden çok hata yaptım
Cevap sahibi1 yılPeki kaç kişi hayatınıza girdi
Soran1 yılSaymadım
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣 Peki genelde kendinden küçüklere mi yakınsın yoksa yaşlılara mı
1 yılÇok geçmiş olsun uzmana git
00 Yorumla
1 yılYola devam
Hatalardan ders alarak00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı.
1 yılKendisini suçluyor ama suçu sevgi istemek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Psikiyatriye gitmeli
00 Yorumla
1 yılÇok yanlış bir düşünce
00 YorumlaDoğru bir adam bulmalı
00 YorumlaKafasına göre birini bulup iyileşsin
00 Yorumla
1 yılDestek olurum.
02 Yorumla
Soran1 yılDestek olun demedim
- 1 yıl
Destek almadan yalniz atlatamazsin?
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Devam
00 YorumlaNe yapmalı
07 Yorumla
Soran1 yılBir başıma nasıl yapacağım bunları?
Soran1 yılŞehir önerisi alayım
Soran1 yılNasıl senin gibi güçlü ve sarsılmaz olabilirim?
Kariyer var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTövbe etmeli
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 30 yaşına yaklaşmış bakire olmayan hep erkekler tarafından cinsel açıdan kullanılmış atılmış bir kadın ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler