Cinsel Yaşam 50 yaşındaki biri cinsel ilişkide nasıl davranabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ben 1.56 boyunda 52 kiloyum, o 1.75-1.80 ve 70 kilo. İlk ilişkiye girişim olucak, korkuyorum biraz da. 50 yaşındaki biri cinsel ilişkide nasıl davranabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Merak etme o sana yardımcı olur gadası 0 1 Yorumla Soran 1 yıl umarım ya Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Neden korkuyorsun onu yeterince tanıyor olmalısın korkulacak bir şey yok fazla heyecan yapma alkol alabilirsin öncesinde biraz 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Tanışalı 3-4 ay oldu ama sadece çekici buluyorum diye kabul ettim teklifini direkt Yorumla winteryawa 1 yıl Kabul etmişsin her şeyi göze almışsın zaten Yorumla winteryawa 1 yıl Çekici diye değer mi ilk ilişkin için karar senin yine de kolay gelsin Yorumla Icedamericano 1 yıl Olum 50 yasindaki adamla ne cinselliği az kendinize gelin mideniz yok mu mk kendinize sayginiz olsun Yorumla Icedamericano 1 yıl 36 yasindaki teyze sen git kendine 60 yasinda bir amca bul sana oyleleri layik Yorumla
erisasli34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bula bula 50 yasinda mi buldun ilk icin 🤢🤢🤢 2 3 Yorumla Soran 1 yıl aynen Yorumla erisasli34 1 yıl Ensest vari iyyy😒🤢 Yorumla Soran 1 yıl Dedemle olmuyorum Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kondisyon önemli. Tatmin ederse seni helal olsun derim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu yaşta deden yaşındaki herifle ne işin var ya? Bir de ilkin🤢 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sanane canim Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim gibi genç erkeklerle yapsaydın keşke, performans olarak daha etkili olur 0 0 Yorumla
Icedamericano Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Yaşlı adamı ne yapacaksın bana yazsana bir sey dicem sana özelden 0 0 Yorumla
Azbilmiş121 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Niye o yaşta biri ile yapacaksın ki kafayı mı kırdın 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. kalın ve yağlıdır penisi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yağlı mı ıyy Yorumla müzisyen1i 1 yıl belki de hijyenik değil. bence değildir erkeklerin geneli hijyene önem vermez Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Para her kapıyı açarmış 😀 0 3 Yorumla Atesmavi99 1 yıl Sen kaçsın Yorumla Soran 1 yıl 23üm Yorumla Atesmavi99 1 yıl 27 yas fark normsl mi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Korkacak bir sey yok işini çok iyi görür 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kibar davranır. 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yum gözlerini ver gitsin. Mutlu eder seni. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Genç yakişikli bir erkek niye tercih etmiyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İlk bunu çekici buldum çünkü? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne bileyim ilginç geldi Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Kalbi durmasın 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla doguuAA 1 yıl Geksene bir şey sorcam bı 😂😂 Yorumla
taşgibiçocukk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Haftaya Müge anlıda sizlerle ! 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ne alaka Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl İlk mi olacak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl evett Yorumla Bandiban 1 yıl 50 yaşındaki adamla yapma travma olur Yorumla Soran 1 yıl Neden ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Merak etme o sana yardımcı olur gadası
umarım ya
Neden korkuyorsun onu yeterince tanıyor olmalısın korkulacak bir şey yok fazla heyecan yapma alkol alabilirsin öncesinde biraz
Tanışalı 3-4 ay oldu ama sadece çekici buluyorum diye kabul ettim teklifini direkt
Kabul etmişsin her şeyi göze almışsın zaten
Çekici diye değer mi ilk ilişkin için karar senin yine de kolay gelsin
Olum 50 yasindaki adamla ne cinselliği az kendinize gelin mideniz yok mu mk kendinize sayginiz olsun
36 yasindaki teyze sen git kendine 60 yasinda bir amca bul sana oyleleri layik
Bula bula 50 yasinda mi buldun ilk icin 🤢🤢🤢
aynen
Ensest vari iyyy😒🤢
Dedemle olmuyorum
Kondisyon önemli. Tatmin ederse seni helal olsun derim.
Bu yaşta deden yaşındaki herifle ne işin var ya? Bir de ilkin🤢
Sanane canim
Peki ne teklif etti
Maddi bir destek olacak mı
Benim gibi genç erkeklerle yapsaydın keşke, performans olarak daha etkili olur
Yaşlı adamı ne yapacaksın bana yazsana bir sey dicem sana özelden
Niye o yaşta biri ile yapacaksın ki kafayı mı kırdın
kalın ve yağlıdır penisi
yağlı mı ıyy
belki de hijyenik değil. bence değildir erkeklerin geneli hijyene önem vermez
Para her kapıyı açarmış 😀
Sen kaçsın
23üm
27 yas fark normsl mi
Korkacak bir sey yok işini çok iyi görür
Kibar davranır.
Aslında beraber yaşamak isterdim yaşımız daha uygun
Yum gözlerini ver gitsin. Mutlu eder seni.
Genç yakişikli bir erkek niye tercih etmiyorsun
İlk bunu çekici buldum çünkü?
Ne bileyim ilginç geldi
Kalbi durmasın
😂😂
Geksene bir şey sorcam bı 😂😂
Haftaya Müge anlıda sizlerle !
ne alaka
Olmasa iyiydi
korkma acımaz
Ölü gibi
Senin yaşin kaç