AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Seni. ilk gecede. Bosar. Ve rekor kirardin.. eskiden kolaydi. ". Yapmak istemiyorsun. Ha? " Bos. Ol". Denilip. Seni. Bosarlardi. Ama simdi zaman degisti sanslisin
Ben olsam yat lan derdim yattt seninle mi ugrasacam falan şu samanyolundaki kötü adam rolleri var ya oyle işte
sonuç anlayışla karşılar mısın surat asıp ters yapar mısın?
Yahu dedik ya hic mi izlemedin şu alkolik kanal 7deki kotu adam filmlerini öyle olurdum eğerdim boynunu azarlardım kes sesini falan derdim başlarım senin korkuna falan gibisinden
Oha yani çok kötüsün
Şaka yapıyorum bee adam eşine karisina oyle olabilir mi
İyi
Ben anlayışla karşılaması gerek diyenlere katılmıyorum. He yorgun olur vs. Anlıyorsm ama keyfi istemiyorum ya da korkuyorum vs şeylere anlayış gösteremiyorum.
oha yani sende ne skiş meraklısısın belki o gün duygu durumu değişik kötü hissediyor bu kadar da aç olmayın ya
@Amaris2468 ne diyon çocuk. Kim aç. burada açlığı konuşmuyoruz. Erkekten erkeklik beklediğinizde aç olmayın demiyoruz aç gözlü olmayın demiyoruz. Bunun aç olmakla alakası yok. Kadından o dişiliği beklemekle alakası var. Sen sığ bakıyorsun ya da bunu anlamanı beklemiyorum. Bunun sexle alakası yok.
ya çocuk mocuk demişsinde sen ilk önce adam olmayı bi becer sonra bana laf yetiştirirsin kızın belli ki korkusu var bi gece ya bi gece atlatmak ne kadar zor olabilir ama tamam askm sorun yok diyip sarılarak yatmayıp bunun lafını yapıyorsan sus bi zahmet ayrıca açsın da kabul et
@Amaris2468 he bebem açım sen mi doyurmaya niyet ettin. İlk gece korkusu o su busu bitmiyor zaten kızdığım şeyin ne olduğunu bilmiyorsun. Adamlığı sen mi öğreticen çocuk. O korkularıda gördüm o yaşananlarıda yaşadım o söylediğin anlayışlı tavırlarıda sergiledim. Ama sen daha hiç bi halt yaşamadan komuşuyorsun ! Evlenirken neyin ne olduğunu bileceksin ! Hazır değilsen evlenmiyeceksin ! ya da öncesinde destek alacaksın o gün o an geldiğinde değil ! Daha cevap vermeyeceğim sana bilmediğin şeyler üzerine yorum yapma sus otur
tamam kanka sen karına da böyle dersln tabi seni böyle kabul edecek bi kadın olursa ha gerçi 33 yaşındaymışsın normal bu yaşa kalman AHAKSJSJKS
Bence ilk gece idi bitirin rahatlayın illede ilk gece olacak diye bir kayıtta yok. Çok yorgunsun ikinci günde olur
İlk geceden önce yap öyleyse, o kadar beklersem durmam
Aaa o olmaz
Yani olabilir siz de insansınız... Nedenini düzgün bir şekilde anlatınca anlayışla karşılaması gerekir tâbi ki de.
iyi de neden
sen nişanlılk dönemi yaşadın. neden kendini hazılrmadın
1 gün ertelemek sana ne kzandıracak söyle
Hala halla istemiyorum ya zorlama istemiyorum
Anlayışlı olmayan adamla evlendiysen zaten o evlilik senin için pişmanlık olacaktır
Ciddi ciddi bir çekinme var mı, öylesine mi sordunuz
Cidden istemiyorum ilk gece olmasını bilmiyorum
Bunun birçok sebebi var, insanın içinden gelen bir çekingenlik, belki çocukluktan beri süregelen bir sorun vs. ama bence bunu söylemeyin
Bu onun anlayışılık kapasitesine bağlı. Peki neden böyle olmasını istiyorsun?
İlk gece olmasa bile ikinci gece mutlaka olacak. O yüzden stresin fazla sürmesin ilk gece ver kurtul
Normal karşılanır zaten yorgun argın geliyorsun gayet normal yani
Anlayışlı olması gerek ama karşılamayabilir erkek milletine güven olmaz
Ay
Ayn
Ben de eşimle aynı sorun yaşadım ve ben gayet anlayışlı davrandım
Hödük değilse olumlu cevaplar
içinden söver dışından peki der
Mdmdmdmd
anlayışla karşılar nolacak.
İnş
ben de ilk gece yapmadım
Eşin mi istemedi
evet
Ben olsam iki tarafda istemeden yapmam
En güzeli
Neden yapmak istemiyorsun?
Korku kdkdk
Korktuğun sürece zaten yapamazsin ki.. İlk gece yapmamak yerine korkunu yenmeyi denesen daha iyi değil mi?
Biraz zaman yahu aynı yatakta yatmaya alışalım önce
Yap demedim korkunu yen. İstersen bir hafta sonra yap. Sorun yok. 😀
İlk gece paralar altınlar sayılır bebisim
Vuuu çok iyi
Sevgili konumun da mı?
Hayır evli konumunda
Korku mu peki
Evet
Bence korkuna koş derim yoksa hiç cesaretin olmıcak
Yok yaa 1 hafta sonra olabilir kfkfkfmkf
🤣🤣
Eğer atlatmazsan bunu tabii ki saygı gösterir ama sen daha sonra zorlanacaksın emin ol çok acımıyor Zaten ondan sonra hatta sen kendin istersin
Hayal kırıklığına uğrar.
Öküz degilse anlayisli
Yorgunluktan uğraşmak istemezsin belki
Normal karşılaması lazım.
Niyeti anlaşılır söyle gitsin :D
Umarım anlayışla karşılar
Anlayışla karşılaması lazım
Söyle konuş anlayışla karşılayabilir
Bilmiyorum ama sebep?
Sebep korku
Ne zaman dugun yarin mi
Düğün yok
ee nasil oluyor korku o zaman
Yinede insan düşünüyor o gün gelince nası olacak diye
Sen hiç düşünmedin sanki kfkfkkfmf
Yani bende evet bakirim de bende daha cok heyecan olur hani erken muhabbeti ama oyle korku falan yok be sanki kavga dovus etmeye mi giriyoz oraya ya da iskence mi yapiliyor ne korkusu bee dkfjgkfd sevdiginle asik oldugun esinle dunyada en guzel zevkli isi yapacan sonunda rahat helal bir sekilde ben her seye raziyim biraz aciyacakmis ilk basta acisin yahu kfjdsg
Yaahu erkeklerin acıyor mu ki sizin tuzunuz kuru
iste bende onu diyom acisa bile bu saydiklarim dediklerim icin dusunmem bile ilkinde acisin nolacak derim yani
tamam knk ikna oldum mantıklı. Bunu böyle o gün gelince düşüncem büyük ihtimal
ee yani ben mantikli konusurum knk, hemen ilk bir ikisinde falan biraz aci agri olabilir sonrasinda alisinca geciyor kalmiyor zaten tek seferlik yani
Belkide şu an sevdiğim bi insan üzerinden düşünmüyorum diye itici geliyor
Aynen bencede cunku dusunsene sevdigin asik oldugun istedigin birisi ve evlenecegin kisi o noktaya gelmis bir iliski ve kisi, esin olacak kisi her seyini paylasacagin ve beraber olacak kisi cocuklariniz olacak buyuk ihtimalle vs insan sevdigi kisiyi esini istemez mi ben herhalde kafayi yerim insan yiyip bitirmek ister her konuda opme sarilma iliski vs o yuzden o an ben bu tarz kotu seyler degil de olayin zevkine bakmayi tercih ederim biraz aci olacakmis ilk baslarda olsun nolacak gececekte hani
Aynen ayn çok doğru mkdlldl
bencede :D
İyi geceleeer
iyi geceler :)
Uğramadan gitmeyiz illaki olucak 🤣🤣🤣
Sonra acısını çıkarırsa
Güzel karşılanır 👍
Anlatabilirsin yani merak ettim bende 🙃
Neyi anlatıcam
İlk gece yapmak istediklerini istemediklerini 😃
Sen anlat bebişm o hariç bana her şeyi yapblr
Burdan olmaz ama 😃😂
Ben zorla da olsa yaparım
Oha ama yaa
Anlayışlı biriyse tamam der
Olmaz
Sebep illa ilk gece mi olmak zorunda
Evet
Çok saçma neden
İyi ya da kötü o gece olmalı yoksa hangi gün olduğu fark etmez birde kaldıkça kalır
Garip
öyle deme korkuyorum
Yani ilk gune ozel bisi ise anlayisla karsilamasi en iyisi olur tabii
İlk Bi kaç gün
yani sahsen sorun etmem, ama surekli bu triplere gireni de cekemem asla
Ne tribi yaa çekemem derken karşı daki insanı rahatlatmaya çalışsan daha iyi olur
Ben ne diye ugrasiyorum, arada bir tamam diyebilirim ama surekli olursa sinir bozucu bir hal almaya baslar
Sürekli olmaz zaten knk
genelde ilk gece yapılmaz zaten
Hadi ya öyle mi cidden
öyle öyle
Evli misin
Evelenince
Neden istemiyorsun
Korku biraz
Bende bkrym korkunc gelmiyor nedense bana hiç 😏
Bence abartıyorlar
Karakterine bağlı
Kabul etmez bence