Cinsel Yaşam Ben ilk gece yapmak istemiyorum, olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İlk gece yani gerdekde bisey yaşamak istemiyorum sarılıp uyuyalım yani siz ne düşünüyorsunuz Ben ilk gece yapmak istemiyorum, olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yani yapilmasi gerekilen bi sey cunku hazir oldugun icin evleniyorsun zaten dinen de yapilmasi gerekiyormus cok sacma ama bence 1 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Sevismeden kimse sarilarak uyumaz gibime geliyor ama yorgunluktan uyursun belki 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İkinci gece yap ilk gece sarıl yat dinlenin, ikinci gece yapin 0 0 Yorumla
Alphaboy18 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Konuş onla çıkıp gezelim de ya da ne yapmak istiyorsan onu söyle 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Bence de acelesi yok, sarılıp uyumak çok tatlı 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok yorgunduk biz de yapmadık. gerçi öncesinde yapıyorduk biz öyle bir acelemiz yoktu. 0 0 Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl olur da ama evlilik bu illaki cinsellik olacak yani 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Canı gönülden tebrik ediyorum gayet samimi bir düşünce 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence de o yorgunlukla djger günler çuvala mi girdi 2 1 Yorumla Herosell 1 yıl Halin kalmıyor ztn Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yani olabilir tabi knk mecbur değilsiniz zaten ilk gece yapmaya bazen çok yorgun olabiliyorsunuz ertesi gün falan yapilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl bizim ne düşündüğümüzün ne önemi var, müstakbel kocana söylersin bunu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim ikinci gece oldu zorlamamak gerek kiz icin kolay degil 2 1 Yorumla Herosell 1 yıl Esin ilk gece ne desi Yorumla
TilkiS2mi7 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Yaşama babuş ben balıklama atlayacağım *mın üstüne 0 0 Yorumla
Ladylovess Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl İlk gece değil ilk sabah olur bu kadar geleneklere bağlı kalmaya gerek yok bence 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Acele etmene gerek yok 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur sıkıntı yok senin tercihin 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şansın yok okadar bekle başka beklemem 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. kocana da söyle ve insanla evlen yapmazsın 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet olabilir konuş nışanlın ile 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tamam ikinci gece yaparsın sen de :D 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Olucaaak 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. uyu kime ne bundan? 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O öyle olmuyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zevk senin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yani yapilmasi gerekilen bi sey cunku hazir oldugun icin evleniyorsun zaten dinen de yapilmasi gerekiyormus cok sacma ama bence
Sevismeden kimse sarilarak uyumaz gibime geliyor ama yorgunluktan uyursun belki
İkinci gece yap ilk gece sarıl yat dinlenin, ikinci gece yapin
Konuş onla çıkıp gezelim de ya da ne yapmak istiyorsan onu söyle
Bence de acelesi yok, sarılıp uyumak çok tatlı
çok yorgunduk biz de yapmadık. gerçi öncesinde yapıyorduk biz öyle bir acelemiz yoktu.
olur da ama evlilik bu illaki cinsellik olacak yani
Canı gönülden tebrik ediyorum gayet samimi bir düşünce
Bence de o yorgunlukla djger günler çuvala mi girdi
Halin kalmıyor ztn
Yani olabilir tabi knk mecbur değilsiniz zaten ilk gece yapmaya bazen çok yorgun olabiliyorsunuz ertesi gün falan yapilir
bizim ne düşündüğümüzün ne önemi var, müstakbel kocana söylersin bunu.
Benim ikinci gece oldu zorlamamak gerek kiz icin kolay degil
Esin ilk gece ne desi
Yaşama babuş ben balıklama atlayacağım *mın üstüne
İlk gece değil ilk sabah olur bu kadar geleneklere bağlı kalmaya gerek yok bence
Ilk gece oral falan olabılır gormek tatmak ıcın
Acele etmene gerek yok
Zaten ilk gece yapılmaz
Olur sıkıntı yok senin tercihin
Şansın yok okadar bekle başka beklemem
kocana da söyle ve insanla evlen yapmazsın
Evet olabilir konuş nışanlın ile
Tamam ikinci gece yaparsın sen de :D
Sevişmekte mi istemiyosun? İlişkiye girme ama seviş
Eşine söyle bunu kabul ederse öyle yap
Zaten yorgunluk falan iyi olur
Olucaaak