Cinsel Yaşam İlk gece eşiniz istemese sorun olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İlk gece eşiniz istemese sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yok yorgunuzdur sarılır sarmalar uyuruz şu kaşk pozisyonunda uyku bu gün öğrendim öyle uyuruz zaten mutluluk yerine travma ile baslasın istemem 😅 1 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır hatta onu rahatlatmak için bi film netflix sarılır izler hadi uyku zamanı derim kendisini hazır ettiği günü beklerim 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sorun olmaz, ilk gece yapmayı ben de istemem zaten muhtemelen. O yorgunlukla acelemiz yok yani yat dinlen agahah 1 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç bir sorun olmamalı. Düşüncesine saygı duyulmalı..👍🏻 1 0 Yorumla
nssaymn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl sorun olmaz bende ilk gece yapmayi dusunmuyorum 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur gecenin stresini çıkarmak lazım 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. sorun yapmazdım sanırım. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zorla güzellik olmaz 2. Gün yapariz 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Saygı duymak lazım 1 1 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Sen sanırım hazır değilsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İşime gelir 😂 3 19 Yorumla sentabi 1 yıl İlk gece o yorgunlukta seks olması garip aslında, gündüz akşama kadar zaman var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet tam olarak demek istediğim bu yani zaten çift olarak yorgun olucaz Allahın emri değilki hemen ilk gece onu yapmak Yorumla sentabi 1 yıl Haha doğru Yorumla sentabi 1 yıl Güzel bir tatil ile daha anlamlı olur.Tabi çocuk olmazsa birkaç ay boyunca rahatlanır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla sentabi 1 yıl Hayatında biri var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla sentabi 1 yıl İstersen sohbet ederiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Libidon mu yükseldi Yorumla sentabi 1 yıl Ahaha Yorumla sentabi 1 yıl Kontrol edilen bir şey Yorumla sentabi 1 yıl Genelde yüksek ama belli etmem Yorumla sentabi 1 yıl Her ne kadar cinsel muhabbet olsa da cinsellik yaşamamaya özen gösteririm Yorumla sentabi 1 yıl İstersen d. m olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani onun için mi konuşmak istiyorsun Yorumla sentabi 1 yıl Cinsellik mi Yorumla sentabi 1 yıl Saçma muhabbet Yorumla sentabi 1 yıl Cinsellik ile sohbet etme taraftarı değilim, zamanı gelince konuşulurKadının bu konuyu kendi açmasını beklemek doğrusu olur Yorumla sentabi 1 yıl Bir kadınla da cinsellik için konuşulmaz Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yok yorgunuzdur sarılır sarmalar uyuruz şu kaşk pozisyonunda uyku bu gün öğrendim öyle uyuruz zaten mutluluk yerine travma ile baslasın istemem 😅
Hayır hatta onu rahatlatmak için bi film netflix sarılır izler hadi uyku zamanı derim kendisini hazır ettiği günü beklerim
Sorun olmaz, ilk gece yapmayı ben de istemem zaten muhtemelen. O yorgunlukla acelemiz yok yani yat dinlen agahah
Hiç bir sorun olmamalı. Düşüncesine saygı duyulmalı..👍🏻
sorun olmaz bende ilk gece yapmayi dusunmuyorum
sorun olur tabi ki olmaz ki ama
Olur gecenin stresini çıkarmak lazım
sorun yapmazdım sanırım.
Teflon tavayı kafasında kırarım
Zorla güzellik olmaz 2. Gün yapariz
Saygı duymak lazım
Sen sanırım hazır değilsin
O kadar yorgunluğun üzerine saçma zaten
İşime gelir 😂
İlk gece o yorgunlukta seks olması garip aslında, gündüz akşama kadar zaman var
Evet tam olarak demek istediğim bu yani zaten çift olarak yorgun olucaz Allahın emri değilki hemen ilk gece onu yapmak
Haha doğru
Güzel bir tatil ile daha anlamlı olur.
Tabi çocuk olmazsa birkaç ay boyunca rahatlanır
Evet
Hayatında biri var mı
Neden
İstersen sohbet ederiz
Libidon mu yükseldi
Ahaha
Kontrol edilen bir şey
Genelde yüksek ama belli etmem
Her ne kadar cinsel muhabbet olsa da cinsellik yaşamamaya özen gösteririm