Şimdi 26 yaşındayım ilk öpücük bile yaşamadım ve galiba beni tanıyan erkekler böyle şeyler yapmadığım için tanımadan uzaklaştı çünkü çirkin değilim yeterli bilgi birikimim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum karşımda ki insanlarla hep yapıcı iletişim kurarım şimdi de bir arkadaşım biriyle aramı yaptı başta duygum yoktu ama onun güzel sevgisi kalbimi canlandırdı bugün ise hiç ortada yokken burdan bir dedikoduyu ekran alıp ona attım ama meğer altında cinsel içerikli bir başka soru da varmış kırpmak aklıma gelmedi ve o da sordu sil o programı falan dedi sonra bu konular hakkında sen ne düşünüyorsun gibi konu konuyu açtı uzak mesafedeyiz ama yan yana bile olsak öyle bir şey yaşamam ama bu konular açılınca içimden geldiği gibi davranmam kötü bir izlenim yaratır mı sonuçta tecrübem olmaması bilmediğim anlamına gelmez bugün her şeyi tecrübe edemeyiz ama en ufakta olsa bilgimiz olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sevdiğimizle değil, sevdiğimizin annesiyle konuşmalıyız
Anlayamadım :)
İnsan sevdiğiyle değil, sevdiğinin akrabasıyla cinsellik konuşur diyorum. Birbirini seven insanların seviştiği nerde görülmüş
:D hiç güleceğim yoktu ya öyle değil ama işte hiç başıma gelmedi e kaybetmekte istemiyorum ama beni de Kezban sanmasın yani
Normal olabilir içine siniyrsa ve tecrübe edileceksen
Yani gerçekten yaşamam bana da saçma gelen yaşamayacaksam konuşmak ama konuşmasan da Kezban muamelesi görüyorum cahil damgası yobaz oluyorum
Bu konuları konuşmak seni daha da canlandırır
Duygusal bağı mı güçlendirir yani
Yani hem onu guclendirir hele bide ortak cinsel zevkler varsa daha çok arzular insan birbirini
Peki sevgi ve saygı azalır mı yani erkekler malum hepsi demiyorum ama kanka o zaten ovospuydu tribine giriyor ya ben gelemem öyle şeylere bana karşı en ufak tavrı değişse kapı dışarı yani bu yaştan sonra kimseyi bekleyecek naz çekecek halimde yok oldu oldu olmadı olmadı artık ama madem iyiyiz bozulmasın istiyorum
Ben kendi açımdan diyim hadi yaşamaya kapalı konuşmaya da kapalıysan biraz düşünürüm acaba cinsel anlamda birbirimizin isteklerine ne kadar uyarız diye olalı uymadi ne olacak verilen zaman boşa gidecek
Anladım o zaman aslında fikirlerimi öğrenmeye de çalışıyor olabilir belki aynı yaştayız çünkü o da hiç yaşamamış onun küçük şeyleri olmuş ama ileri boyut olmamış
Elbette belki sert sevmiyorsun ama bilmediği için o çok sert seviyordur.. ne bilim hani bunları konuşmak rahatlatır insanı
Neden kotu olsun, kiminle konuşacaksın mahalle bakkalı ile mi
Değil ama ne bileyim erkekler genelde bu konuları konuşmayınca uzaklaşıyor konuşunca da kötü kız damgası ile yine uzaklaşıyor
Ne alakası var, saçma düşünüyorsunuz
Bence kötu degil ama karsimda ki de buna uygun olmasi lazim.
Yaşlarimiz yakin ayni sayilir tanisabilir miyiz
Burayı soru amaçlı kullanıyorum sosyal medyadan insanlarla tanışmayı uygun görmüyorum iyi günler
Anonim hesap ikimizinde benden sana zarar gelmez. Tanişsak ne kaybedersin begenmezsen engelersin bu kadar kati olma. Ben kotu niyrtli degilim.
Böyle bir sorunun altına kötü niyetli değilim yazmak niyetini ne ölçüde kanıtlar anlayamadım :)
Kanitlamaz iyi ya da kotu noktasinda. Bunu ancak bi sans verince anlayabilirsin. Bi şans ver
Kardeşim önüme gelenle böyle konuşuyorum yazmadım heralde farkındaysan soruda görüştüğüm biri var yazmışım sence buna rağmen bunu yazarak nasıl bir iyi niyet gösteriyorsun
Ben arkadaş olmak maksadiyla yaziyorum o kisiden ayrilman yakim diyr dusunuyorum. Ve sana zarar verecrk kotu bi niyetle yaklasmiyorum. Rahatsizlik vermek istemedim özür dilerim
Yeterince arkadaşım var teşekkür ederim
Peki özür dileirm
Ama sınıra gelmişsin tek koptu kopacak
Yok abi sınır falan insan yaşamayınca eksikliğini hissetmiyor tabi yaşayana da saygım sonsuz bu benim bedenim benim kararım hepimiz kendi aklımızla kendimize uygun kararı veririz
İnsan fizyolojisi denen bişey var hani yaşamasanda istek duyarsın tabiki senin tercihlerin
İstek herkesin var mucizevi bir şey değil o yaşayıp yaşamamak kişilerin kendi tercihi bu zamana kadar beklediysem bu zamandan sonra durumu bozmam ben herkes kendi gibi olana denk gelir diyelim
Farklı bişey söylemedim ki 😃
Doğrudur ya kusura bakma ne bileyim bıktık artık yani yaşamayan insanlar Kezban muamelesi görüyor yaşayana aşağılık kadın muamelesi yapıyorlar anlamadım ben bu işi
Ne alakası var kezban vs.. özel hayat bu kimseyi alakadar etmez
İlerlemiş bir ilişkiyse iyi
Yani ciddi bir şey gibi ama o da zaten benim gibi bazı şeyleri evliliğe saklamış çoğu şeyi değil tabi ben tamamen evliliğe bıraktım ama olsun bu devirde böyle erkek bulmakta zor herkes herkesle ben nasılsam öyle birini isterim
Sana kalmış nasıl istiyorsan
Konuşursan istediğini düşünmez mi 🤔
Zaten istek her insan da var yaşayıp yaşamamak tercih ne yani konuşmadım diye o zaman demek ki bende cinsel anlamda sağlık sorunu var diye de düşünebilir bunları yaşamayan insanların isteği yok diye bir şey yok
O zaman konuş ne diyim
Ben de bilemedim işte sordum bakalım çözücem bu işi :)
İçinden geldiği gibi davran bence o an konuşman gerekiyorsa konuş en azından fikirlerinizi söyleyin ☺
Ben de öyle dedim böyle şeyler konuşmak sakıncalı diye insan bunları sevdiğiyle konuşur zaten yabancıyla mı konuşur dedi
Bence bunları insan eşiyle konuşmalı deseydin 🤷🏻♀️
Bak bu çok iyi fikir eğer tekrar açarsa konuyu öyle diycem inşallah ters köşe yapmaz bana
Yaparsa da kendi bilir seninle cinsellik için konusan hiç konuşmasın daha iyi
Gerçekten öyle insanlar ne düşünür diye kendimizden ödün veriyoruz ama elde kalan pişmanlıklar oluyor seven bunlar olmadan da sever ya da seviyorsa madem bekler ciddi yola gidilir yaşanır diye düşünüyorum belki yanlış düşünüyorum belki bu yüzden çok fırsat kaçırdım ama bilmiyorum pişman değilim
Belkide onlar seni kaçırdı. Kaçırdıklarıninda bir çoğu eminim evlenmeden yaşayalım diye dusunenlerdendir evlenmeden önce yaşanacaksa evlendikten sonra ne kıymeti ya da eğlencesi var ki 🤔
Hayırlısı ya valla artık ne düşüneceğimizi bile bilmiyoruz ama ben de böyle düşünüyorum evlilik sonuçta ömür boyu bu yüzden o zamanı beklemek benim kendi açımdan iyi ve tabi ki herkes istediği gibi yaşamalı
Herseyın hayırlısı Allah evlenmeden önce haram kırdıysa vardır bir bildiği zaten helali varken haram yoldan ulaşmakta olmaz.
Tabi dini açıdan da öyle ben öncelikle kendi psikolojimi düşündüğüm için istemedim ikincisi de dini açıdan
Bence dinî acısını önceligin yap burası bizim değil sadece misafiriz ve bir evde de ev sahibinin dedigi olmalı değil mi ☺
hayır son derece normal
Hmm valla sana kalmış ama değişik
Bilmiyorum ya konuşmasam Kezban olurum konuşsam s… ü… rtük der valla böyle böyle çözemiycez işi
Yazsnaa bı bana
Bakarız bir hal caresine
Yazdım
Yoo normal
Peki bu durumda konuyu kapatmam gereken yer neresi olur yani fikrimi sordu söyledim ilerletirse konuşmayı rahatsız oluyorum kapat dersem Kezban gibi görünmekte istemem
Bırak akışına ilerlesin yani ne olcak ki
Gel öpeyim ağlama
Ablası daha bebeksin hade işine bak
Ablası nerem ufak
Bence olabilir normal
Dimi sonuçta canım değiliz en kötü telefonda bile internetten her şeye ulaşıp bilgi edinebiliriz
Yani
Hayır aksini konuşulmalı
Neler konuşuyor ya da konuşmak istiyorsun peki yazarmısın?
Kötü değil
evett
Gerek var mi
Yok tabi ki ama acaba soğur mu ya da cinsellik konuşan birini bulduğunda biter mi çünkü sonuçta okey arkadaşı değiliz sevgi ihtiyacı önemli ama işte ben yapamıyorum öyle konular açılsa bile kendimi kullanılmış hissediyorum hiçbir şey yapmasam bile bu hissi atamıyorum ve normal konuşsak bile kesin aklında bu konuları açmak için yer arıyor diyorum
S.. kleme
Sen yasama
Yaşayacağım demedim ama konuyu açınca açık açık fikirlerimi söyleyeyim mi sonuçta hepimizin bir hayal dünyası var bu konularda fikrimi paylaşmak beni düşürür mü
Azdinmi
Ya uza şuradan boş yapma
Sus