6 aydır sevgiliyiz. yeni yeni konuşmaya başladık diyebilirim. çok konuşmuyoruz ama arada konu açılıyor. p*rno izliyor musun mastürbasyon yapıyor musun gibi sorular. sevgilimin daha önce hiç sevgilisi olmadı. merak ediyor benimle alakalı şeyleri. kızsal şeyleri bile benimle öğreniyor diyebilirim. bu konularda tabularım var utanıyorum sıkılıyorum konuşurken. rahat olmamı istemiyorsam bu kadar konuşmayabileceğimizi ama normal olduğunu söylüyor. sınırlarımı biliyor. beni sevdiğine eminim ama genede rahatsız oluyorum gibi. sizce sevgiliyle cinsellik konuşmak doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tamamen çiftler arasındaki iletişimin boyutuna bağlı bir durum. İki taraf da birbirini fazlasıyla arzuluyordur ve bunu paylaşırlar. Ya da bir tarafın arzusu yüksektir, diğer tarafın düşüktür. Yüksek olan saygı gösterir, rahatsız olduğunu düşünüyorsa konuşmaz. Sonuç olarak; her ilişkinin kendi içinde bir dengesi ve doğruları vardır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKonuşmamak hata.
Konuşmadan zevklerinizin örtüştüğünü nereden bileceksin?
Senin için "asla" bir durum adamın en büyük fantezisi ise ne yapacaksın? Ya da tam tersi, senin çok istediğine karşındaki insan yanaşmayacaksa?
Uyumlu olup olmadığınızı görmek adına, sonrasında birbirinizin tadını kaçırmamak açısından oldukça faydalı.
Ve bu konuşmanın sınırlarını da kendin belirleyebilirsin.
Hem konuşurken karşındakini de tartma fırsatı da bulursun.10 Yorumla
+1 yılSevgililiğin başında konuşulmaz 6 ay bilemedim kısa geldi bana. Ben konuşmam sevgiliyle cinsellik itirazı varsa da kapıyı gösteririm. Ben rahatsız olurum.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet o yüzden rahatsız oldum daha yeniyiz. yaptığımız şey derinlemesine konuşmak değil üstünden sorular soruyoruz ama gene de rahatsız oluyorum. rahatsız olduğum şey bu soruların artması ileriye gitmek isteyebileceği. bunları onunla paylaştığımda böyle bir şeyin asla olamayacağını söylüyor. ona güveniyorum açıkcası. böyle üstünden giderse sorun yok aslında. birbirimizi daha yakından tanımış oluyoruz. duruma göre bakıcam artık
+1 yılOlur böyle şeyler yahu. Rahat takılın biraz. Ama konuşurken zihinsel olarak rahat olamıyorsanız bunu partnerinize belirtin. İkinizin de birbirinizle her şeyi konuşabileceğiniz zamanları bekleyin. Yanlış geliyorsa acele etmeye gerek yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılÇok saçma. Tanışmadan tamamen birbirini kabul etmeden nasıl sevgili olabildiniz? Sevgili olmadan tanışmıyor musunuz?
00 Yorumla
+1 yılİlk defa sevgilisi oluyor ve bu konuları konuşmanın normal olduğunu iddia ediyor. Tam bir yaban çakalı oyuncusu.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konuşmican da mı napçan siyaset mi konuşçan el mi sıkıççan Konuş yani saygı çerçevesinde
00 Yorumla
+1 yılBakkal Rüstem'le mi konuşacak çocuk. Tabi ki seninle konuşacak.
00 Yorumla
+1 yıltabiki konus ah ben de isterdimi biriyle sohbet etmek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Boyle saf ayagina yatip cok hatun goturdum. Inandirici olsun diye ayni gun mu regl oluyonuz demistim
12 Yorumla
Soran+1 yılAİAMAŞSMWPMXPWMWPDMWPSÖSLÖWLW ya hayır öyle angut gibi sorular sormuyor yanlış anladın
İki tarafta istiyorsa konuşulur. Aksi durumda taraflar birbirine saygı gösterir :)
00 YorumlaCok erken bence.
Anladığım kadarıyla sen daha p×rno bile izlememissin00 YorumlaAsla doğru değil 6 ayda olsa yılda olsa asla. Seven bir erkek kendini bilen bir erkek konusunu bile açmaz bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya böyle şeyler konuşmak çok normal sonuçta seni tanımaya çalışıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDogru kişiyle cok normal
00 Yorumla
+1 yılZaten konuşuyorsun mecbur
00 Yorumla
+1 yılbence doğru... konuşmadan olmazki...
00 YorumlaBen affetmem konuşurum hatta yaşarım
00 YorumlaBunun kararını siz vermelisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSınırlı ölçüde detaya girmeden
10 Yorumla
+1 yılEminim ilk sende ogreniyodur mk..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAha tipik bir abaza daha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonusmayin yasayin sizde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet doğru
00 Yorumla
+1 yılKonuşulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru bu ayıp değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSence doğru mu
00 Yorumla
+1 yılBu doGal birsey ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem