Telefondan herşeye ulaşılabiliyor olmaları. Filmler, diziler ve de batı ozentiligi
13 Yorumla- 1 yıl
İyide telefon da olan ne kadar zevk verir
- 1 yıl
Haklısın
1 yılCinsellik hakkındaki cahillik.
02 Yorumla- 1 yıl
olur mu p*rno dan öğreniyor lar 🤣
- 1 yıl
:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılcehalet olduğu için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik konusundaki cehalet, dinci ve yobaz zihniyet ve insanların beyinlerine sokulan yanlış tabular
042 Yorumla- 1 yıl
Dinle alakası ne hadi yarısı din diğer yarısı
- 1 yıl
Cehalet
- 1 yıl
Öbürüne yobaz diğerine cehalet 🤣
- 1 yıl
Şimdi toplumlarda her şey birbirine bağlı ve etkiliyor mu
- 1 yıl
Öyle bilmeden ahkâm kesmek olmaz
- 1 yıl
Dinci ve yobaz zihniyete sahip olmayan toplumlarda cinsellik rahat öğrenilir ve yaşanır o yüzden de tatminsizlik ortadan kalkar
- 1 yıl
@Bilinen1i tabulardan kastım, cinsellik erkeğin tekelinde, namus sadece kadına özgü bir şey, cinsel ilişkiye girildiğinde kanama olmazsa " bakire " değil, gibi daha bir sürü örnek
- 1 yıl
@Bilinen1i dinler toplumları kontrol altına almak için uydurulmuş şeyler, dinle kontrol altına alınan toplumlara bak taciz, tecavüz, kadına kuzum damgası vurma hepsi mevcut
- 1 yıl
@Bilinen1i her gün yediğin şeyden bir süre sonra bıkarsın
- 1 yıl
Her gün yediğin şeyden ne kadar güzel düşünce her saniye nefes alıyorsun o zaman almayı bırak
- 1 yıl
@Bilinen1i Türkçe'de cı, ci, çı, çi gibi ekler neyi ifade ediyor
- 1 yıl
@Bilinen1i sen dinlere inanabilirsin o senin tercihin, kur-an'ı okudun mu
- 1 yıl
@Bilinen1i hangisine inanıyorsun
- 1 yıl
@Bilinen1i peki sana bir şey soracağım
- 1 yıl
@Bilinen1i Nisa suresi ﴾34﴿
Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür. - 1 yıl
@Bilinen1i bu ayet hakkındaki görüşünü merak ediyorum
- 1 yıl
Gayet açık söylemiş merak edilecek ne var sen dinini yaşa oda kendi dinini
- 1 yıl
Ben onun görüşünü merak ediyorum
- 1 yıl
Merak etme bence sen kendi dinine bak hayatını ona göre yaşa
- 1 yıl
Ben dinlere inanmıyorum
- 1 yıl
O zamn gerçek ölünce belli olacak değilmi
- 1 yıl
Neden merak ediyorum söyleyeyim, inandıkları dini tam olarak bilmiyorlar o yüzden ne cevap verecek merak ediyorum
- 1 yıl
Sadece ölü kişi bilecek
- 1 yıl
Tamam bekliyoruz ölümünü 🤣🤣
- 1 yıl
Ayet gayet açık. Biz kadınlar çalışmak zorunda değiliz eşlerimiz bize bakmakla yükümlü. Evlilikte kadın yanlıs yola giderse erkeğin karısını uyarıp denildiği gibi yatakları ayırıp o da fayda vermezse dövmesi gerekir. Dövme dediğimiz ağzını yüzünü kırarak değil mealin tevsirine bakarsın görürdün. Hafif şekilde yüzüne gözüne vurmadan terbiye amaçlı kendi nefsin için değil Allah rızası için dövmek. Eğer o da ise yaramazsa aile buyuklerini araya katarlar ve her iki tarafta görüş belirtir ayrılık gerekirse ayrılık. İslam dini çok güzel bir din ve hiçbir dinde kadına bu kadar değer verilmemiştir Emin ol ki. Ama niyet her daim Allah'ın rızası olursa
- 1 yıl
@Bilinen1i ben öyle görmüyorum maalesef
- 1 yıl
@Bilinen1i ne tür bir yaratıcı kendi yarattığı bir canlıya başka bir canlı tarafından şiddet uygulamasını emreder
- 1 yıl
@Bilinen1i ya erkek evine ve eşine bakmıyorsa ne olacak
- 1 yıl
Önce evliliğin devam ettirilmesi için fedakârlıkta bulunulması, hoşnutsuzluk veya soğukluk hâlinde bile tarafların meselelerini konuşarak halletmeleri gerekir. Aralarındaki anlaşmazlık daha ileri safhaya gittiğinde, kadının ve erkeğin ailelerinden seçilen hakemler vasıtasıyla eşler arasındaki anlaşmazlığın giderilmesi yolu tavsiye edilmiştir. Bununla birlikte bütün anlaşma yolları kapanmış ve evlilik hayatının sürdürülmesi imkânsız hâle gelmişse, boşanma en makul yol olarak görülür.
- 1 yıl
@Bilinen1i bunları kim uyguluyor
- 1 yıl
@Bilinen1i İslam dini mükemmel değil
- 1 yıl
@Bilinen1i kur-an'da bir sürü çelişki var
- 1 yıl
@Bilinen1i kur-an'ın kendisinde
Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Bilimsel olarak bakmak gerek. Lakin Türkiye'de ki kadınların boşalma oranı çok düşük. Toplum baskısı, bilinç Altı. Bir çok sebep olmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkeklerin seçici olmamasi, fazla ac gözlü olması
01 Yorumla- 1 yıl
Buda bir yaklaşım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer