Ülkemizde ortalama penis boyutu 13 cm olduğunu göz önünde bulundurursak kadınlar mı ilişkide daha az tatmin olur yoksa erkekler mi? Deneyimleriniz nelerdi, önerileriniz var mı?
Türkiye'de cinsel olarak hangi taraf daha az tatmin oluyor?
Açık ara farkla kadınlar. Anatomileri gereği kadınlarda çok daha fazla uyaran var. Ama erkeklerin git geller yapıp boşalması bile tatmin olmalarının çoğunu karşılıyor
Genel araştırmalara göre Türkiye’de cinsel tatmin konusunda kadınlar, erkeklere kıyasla daha az tatmin olabiliyor. Bunun birçok nedeni var; toplumsal ve kültürel baskılar, cinsel eğitim eksikliği, cinsellik hakkında açık iletişim kuramama, partnerin beklentilerini doğru anlamama ve kadınların cinsel arzularını ifade etmekte zorlanması gibi etkenler bu durumu etkileyebiliyor. Ayrıca bazı ilişkilerde erkeklerin cinsel haz merkezli beklentileri, kadının duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarının göz ardı edilmesine yol açabiliyor. Ancak bu durum herkes için geçerli değil, bireysel deneyimler, ilişki dinamikleri ve kişisel farkındalıklar cinsel tatmini büyük ölçüde belirliyor. Yani genel bir eğilim olsa da, kadın veya erkek olarak tatmin düzeyi tamamen kişinin deneyimi ve ilişkisinin niteliğine bağlıdır.
Masti kast etmiyorum gerçek ilişkiden bahsediyorum. mastürbasyon yapıp ilişkiye girmeyi tavsiye etmiyorum ilk sertlik gibi olmayacagi için dişiyi uzer. Aceleci olmamak lazım karşı taraf oncelik olacak.