baylar ve bayanlar türkiye de duyulan cinsel açlığın nedenleri sizce nelerdir. neden cinsel açlığın afrikasıdır türkiye :)
Cevabın nedir?
süleyman demirel beyfendi nin muazzam bir tespiti var bu konuda.ülkede genelevlerin yasaklanması üzerine bir muhabirin sorduğu soruya;kerhaneleri kapatalımda vatandaş bizimi s.ksin diye :D hocam cehalet hatsafhada,yasaklar çok fazla,maşallah kızlarımızın cıbıllığıda hat safhada.gençler gece inlerine çekilip yapıştırıyor sağ elleriyle filmleri,ee sonra uygulama dürtüsü açığa çıkıyor,sonuç ? yok tabiyki .ondan sonrada gence abazan adını takıp yolluyoruz geldiği yere.tek suç onun mu ? gidişat kötü kızlar açıldıkça açılıyor,giyim kuşam hatsafha,onların dengi erkekler git gide azalıyor kızlar iyice seçici olmuş durumda en basit kız bile.buda istihdam açığına sebebiyet veriyor.nese konu çok uzaklaşıp karıştı,açlık çok kötü bişey arkadaşlar çook :D
40 Yorumla
Yokluktan ve evliliğin çok zorlaştırılmasından, evliliği kötü bir şey gibi algılamaktan, insanların birbirini bulamamalarından kaynaklanıyor. Mesela benzini biten araba ihtiyacını karşılıyor, ya da acıkan kişiler dışarıda lokanta vb. yerlere gidiyor. Peki sevgilisi yani evleneceği kişiyi bulabileceği bir yer, mekan var mı? Yok böyle bir yer. En önemli ihtiyacı olan karşı cins ihtiyacı yokluk içinde geçiyor.
Aptal insan beynini kullanamadığı için dünya saçma sapan bir hale gelmiş durumda..00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç olan bir şeyi birine yasaklarsan, o şeye duyduğun açlık artar.
Klasik; yemek yemezsen, acıkırsın.
Uzun süre sevilmemişsen, sevgiye acıkırsın.
Bu da aynı mantık.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabular var yıkamadığın.gençler hormonlarının zirvesındeyken kısıtlanıyo.kızlar kısıtlanınca doğal olarak erkekde kısıtlanıyo.sonra ortalık abaza gençlerle dolup taşıyo
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Tamamen toplumsal normlardan dolayı. Birşeyi yapmadan sonucunu düşünüyoruz. Mesela bir kız ; ailem başka bir erkekle ilişki yaşadığımı öğrenirse beni öldürür veyahut bir akrabam beni şununla görse hiç hoş olmaz ve daha böyle nice düşünceler. Bu düşünceler yüzünden bu haldeyiz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Öyle bir şey var mı? Bakıyorum da herkes bir şekilde açlığını giderebiliyor. O zaman açlık değil aç gözlülük demek daha doğru olmaz mı?
11 Yorumla
+1 yılTürkiye'de erkeklerin cinsel açlık çekmesinin sebebi yine erkeklerdir..
Evleneceğim kız bakire olsun mantığı, kızların evlilik öncesi seks'e soğuk bakmasına neden oluyor.20 Yorumlayasaklar, çevre baskısı, kısıtlama, evlenme zorluğu, son beş yıldır nerdeyse çıplak kadın resdimleri bile sansürlenecek hale geldi..Abazalar hayvanlara saldırıyorlar..
20 Yorumlacok derin bir mesel,girmeye üsendim acikcasi:)kisa kisa üstten sayayim,egitim düzeyi,ekonomi,gelenek,tabu vs.
00 YorumlaTürkiye'de kızın namusu zar'da diye düşünen insan çok ondan olabilir mi?
30 Yorumla
+1 yılyasaklar, önyargılar, cehalet ve bunların türk gençliğine armağan ettiği abazanlık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılBiz deger yargilari olan ataerkil bir toplumuz tek sebe bu
10 Yorumla Yok ya. Öylemiymiş Türkiye. :)))
00 Yorumlasadece Türkiye değildir her ülkede var bu olay
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım