Cinsel Yaşam Eşcinselliğe karşı bakış açınız nedir? Lisbeth_salander Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eşcinselliğe karşı bakış açınız nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl benim için bir anlamı yok ben asla yapmam ama yapanları da şeytanlaştırmıyorum tercih 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Nötr. Haksız yere ayrımcılığa maruz kaldıklarını da düşünüyorum. 1 0 Yorumla
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İsteyen istediğini yapsın beni alakadar etmez. Ne cezasını verecek kişi benim ne de mükâfatını. Yeter ki gözüme gözüme sokulmasın 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benim tercih ettigim bsiey değil erkek seviyorum.. ama tabi herkesin kendi tercihi bir şey diyemem yani büyük konuşmamak lazım 0 0 Yorumla
gamzedemir6758 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl herkesin kendi tercihi herkes özgürdür bu konuda ama zorla olmaması şartıyla. 1 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bakmıyorum beni ilgilendirmiyo kim kime kaymak istiyor kaydırmak istiyor 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Kim neyi nasıl yaşamak isterse yaşayabilir beni ilgilendirmez. 0 0 Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olabilir. Normal. Herkesin doğal tercihi. Benim çevremde de çoktu. Ev arkadaşım da öyleydi. 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lezbiyen kızlar ilgimi çeker, bu beni de sapık yapar biliyorum. 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beni ilgilendirmiyor ama kiyamet alametlerinin bu kadar cogalmasi korkutucu 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Bakmıyorum 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı. Saçmalık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
benim için bir anlamı yok ben asla yapmam ama yapanları da şeytanlaştırmıyorum tercih
Nötr. Haksız yere ayrımcılığa maruz kaldıklarını da düşünüyorum.
İsteyen istediğini yapsın beni alakadar etmez. Ne cezasını verecek kişi benim ne de mükâfatını. Yeter ki gözüme gözüme sokulmasın
Benim tercih ettigim bsiey değil erkek seviyorum.. ama tabi herkesin kendi tercihi bir şey diyemem yani büyük konuşmamak lazım
herkesin kendi tercihi herkes özgürdür bu konuda ama zorla olmaması şartıyla.
Bakmıyorum beni ilgilendirmiyo kim kime kaymak istiyor kaydırmak istiyor
Kim neyi nasıl yaşamak isterse yaşayabilir beni ilgilendirmez.
Olabilir. Normal. Herkesin doğal tercihi. Benim çevremde de çoktu. Ev arkadaşım da öyleydi.
Lezbiyen kızlar ilgimi çeker, bu beni de sapık yapar biliyorum.
Beni ilgilendirmiyor ama kiyamet alametlerinin bu kadar cogalmasi korkutucu
kadinlara hak veriyorum erkeklere yakistiramiyorum.
Benim için bir anlamı yok
Sevme ihtimalim yok
kırmızı çizgimiz
Saygı duymayı öğrenmeliyim
Biseksuleim
Olumsuz
Bakmıyorum
Mide bulandırıcı
Saçmalık
Doğru bulmuyorum