Kız kıza olsa da erkek erkeğe olsa da ilişkiyi ben doğru buluyorum çünkü allah tarafından veriliyor bu bi seçim değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDoğru değil işte? Allah tarafından verilen birşey de değil doğru olan ilişkilerin meyvesi olur :) ben hiç diğer ilişkilerde bir meyve görmedim? Bunu yapanlar şuursuzlar. Kendilerini inandirmislar yanlışın doğru olduğuna.
010 Yorumla- +1 yıl
Mesela sevginin fazlası aşk cinsiyet seçmiyor bence benim fikrim bu insan yaşamadan bilemiyor çok şey yaşadım bende eşcinselim sadece fikirlerinizi merak ettim
- +1 yıl
Şimdi canım benim. Konu öyle ilerlemiyor işte sen Allah'ı karıştırarak sorarsan bu soruyu hiçbir zaman doğruluk payı olmaz. Çünkü Allah erkek ve kadını yaratmış. Seçme hakkını insana bırakmış. Bu soruyu senin bakış açin ne diye sorsaydin cevap saygı duyarım sadece demek olurdu.
- +1 yıl
Ama bak bu açıdan bak ben sana kendimden bahsedeyim sana örnek olsun diye ben 18 yaşındayım doğduğumdan beri ilk okulda kendimi bilmeye başladığımdan beri kadınlara ilgim aşkım sevgim bende çok denedim istedim psikolojik yardım aldım fakat düzelen bişey gerçekten değil benim ailem de dindar fakat elden bisey gelmiyor dışardan bakıp herşeyi yorumlamak çok güzel ama başınıza gelirse birgün anlayacağım sizi sizin gibi karşı gelen herkesi
- +1 yıl
Benimde senden farkım yok :) 27 yaşındayım ve sayılı ilişkim oldu kadınlarla belki 18 yasimda senden farksızdım hala erkek arkadaşlarımla muhabbette kadınlardan daha iyiyim fakat tercihlerimi onlara ilgi duyduğumu düşünerek değiştirmedim. Zaten bu ülkede erkek ve kadın fazla yakınlık kuramıyor bu net ve ortada olan birşey ben seni anlarım fakat seninde benim ne dediğimi anlaman lazım :)
- +1 yıl
Yok muhabbet değil duygusal anlamda bütün anlamlarda çok denedim çok zorladım gerçekten bazı şeyler olmayınca olmuyor ben sizi anladım gayet iyi beni anlamanıza sevindim
- +1 yıl
Duygusal anlamda hiçbir şey biranda olmaz :) aşk denen şey öyle anlık ilerleyen birşey değil. İlk görüşte aşk diye bişey vardır belki ama zordur yani konuşup muhabbet sohbet etmen lazım ki ilgi ve merak uyandırsin sende insanlar :) kadınlarla daha rahat ve samimi olabiliyorsun ve konuşmaları davranışları hoşuna gidiyor anladığım kadarıyla. Aynı şeyi düzgün sevdiğine inandığın erkeklerle de denemeni tavsiye ederim.
- +1 yıl
Yok abi çok denedim benim hikaye çok farklı istersen anlatayım mesaj yoluyla sende beni daha iyi anlamış olursun
- +1 yıl
Olur yaz bakalım merak ettim açıkçası
- +1 yıl
Xper seviyem yetmiyor sen yazar mısın ya k. b
- +1 yıl
Yazdım.
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğilim ama saygı duyuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ben eşcinselim olanlara da saygım var en güzeli bu aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizede heteroluk nasip olmuş. Valla ben kimin kiminle seviştiğiyle ilgilenmiyorum. Ama bir gay bana yavşasa rahatsız olurum.
03 Yorumla- +1 yıl
Yanı kim olsa o rahatsız olur sanırım saygı göstermek lazım herkesin hayatı kendine değil mi
- +1 yıl
Aynen öyle :)
- +1 yıl
:)))
+1 yıl😂😂 ya bi git. Allah tarafindan insanlara verilen sey hür ve ozgur irade. Yani escinsellik tercih meselesedir.
017 Yorumla- +1 yıl
Tercih meselesi değil yaşamadan bilemiyor insan gerçekten öyle
- +1 yıl
Bahaneye gerek yok. Her yapilan pis şeylerde Allah vergisi deyip yirtmaya gerektr yok. Bu konular cok derin. Sen yine soran olursa Allah vergisi deyip yirtarsin isin içinden. Cahil biride yani bilgisi olmayan insanlarda karsinda susar
- +1 yıl
Tek günahınız pis şeyiniz bu olsun bari abicim yırtmıyorum işin doğrusu bu yaşamak lazım ananemin dediği gibi yasa yasa gör tamasa
- +1 yıl
Ya kardesim tamam yasa sen 😂😂 gece gece ne guldum. Boyle pis seyleri yasayin. Aman hic kendinizi gelistirecek seyler yasamayin
- +1 yıl
Nerden biliyorsun kendimi geliştirmediğimi ya da sadece bunun üzerinde durduğumu :) sadece görüşlerinizi merak ettim kabullenmek zorunda değilsin fakat saygı duymak zorundasın.
- +1 yıl
Ben Allah in lanetledigi seye saygi duymam.
- +1 yıl
Tamam sen duyma ama inanların hayat hikayelerini araştırmanı isterdim
- +1 yıl
Arastirmadigimi nerden cikardin. Araştırdigim da fikrim degismez. Her insanin kendi akli vardir kendi iradesi vardir. Nasil biriyle muhattab olurken kendi kararinla yapiyorsan buda onun gibi birsey. Ben severim insanlarin hayatini arastirip okuyup psikolojilerini anlamayi fakat saygi duydugum vardir saygi duymadigim.
- +1 yıl
Inan yaşadıklarımı dinlesen aynı şekilde düşünmezsin
- +1 yıl
Yasadiklarin seni kotu seylere itiyorsa sende hata vardir. Bende cok sey yasadim. Inan senden daha pis sokaklar daha kotu insanlar tanidim. Yeri geldi gunlerce sadece su içtim sadece. Simdi anlattirma bana ama her zaman kendimi gelistirip bir yerlere gelme cabasinda oldum. Yanlis seylere sapmadim. Şu an da cok sukur rahatim. Cefasini cektigim gunlerin sefasini suruyorum. Sende elbet kotu seyler yasamissindir ama yasadigin kotu seyler yuzunden kendini kotu seylere kaptirman senin tercihindir. Iki yol var onunde ya kendini dibe atarsin ya da yukari cikarsin.
- +1 yıl
Bi el uzanmadıkça her zaman boşlukta kalıyorsun bence
- +1 yıl
El her zaman uzanacak sana mesele dogru eli tutman pandalizm. Kendini bu durumdan kurtar bence.
- +1 yıl
Ahh abi inanki ne yapacağımı bilmiyorum yolu bulamıyorum muhtemelen beynim gelişimini tamamlayana kadar böyle olacak bu durum
- +1 yıl
Iradene nefsine biraz daha sahip cikmayi ogrenirsen bazi seyler yoluna girmeye baslar. Tabi ki senin hayatin seni tanimam etmem. Bir insan olarak sadece uzulup pisman olacagin seler yapmani istemem
- +1 yıl
Bsjsbssj tam adamina söyledin halletmem lazim bir sekilde
- +1 yıl
Hadi insallah 😄
- +1 yıl
:)))
Doğru bulmayan erkekler neden göğüs uçlarına sahip olduklarını bir araştırsın derim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi düşüncesi
10 Yorumla
+1 yılTercih ama
02 Yorumla- +1 yıl
Tercih değil araştırmanızı insanların hayat hikayelerini izlemenizi tavsiye ediyorum
- +1 yıl
Peki mesaj kutuna bakarmısun
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. olumsuz
01 Yorumla- +1 yıl
Senin görüşündür saygı duyuyorum
Bakmıyorum bile
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi