Cinsellik yaşarken kendini videoya alan partnerler hakkında ne düşünüyorsunuz 🤔
Bence her şeyi kendilerine saklamaları gerekir internet aleminde dolaşması değil 🤔

Cinsellik yaşarken kendini videoya alan partnerler hakkında ne düşünüyorsunuz 🤔
Bence her şeyi kendilerine saklamaları gerekir internet aleminde dolaşması değil 🤔
Ya millet yargılamışta neden yargılamış onu da anlamadım :D Yani bu çok olası bir durum. Bende eşimle birlikte kendimi videoya alıp daha sonra izlemek isterim onunla birlikte. Bu beni sapık ya da ahlaksız bir insan yapmaz. E tutup başkalarına gösterecek kadar kardeşim bir insan da değilim. O zaman sorun yok demektir.
Selam,
Sanırım bende onlardan biri olacağım..
Vücudumu görmek bana da keyif veriyor.. Seks esnasında kendimi varsa aynadan izliyorum mesela, değişen yüz ifadem bana bile tahrik edici geliyor..
Aynı şekilde duş esnasinda vücudumu izlemekten aşırı keyif alıyorum..
Mastürbasyon esnasında kendimi kayda alıyorum, başka bı mastürbasyon esnasında onları izlediğim bile oluyor.. Mesela vibrator ile olan mastürbasyonlarim, ya da çamaşırlarla defile tarzı yaptığım mastürbasyon videoları bana aşırı keyif veriyor..
Bı partnerim olsaydı da bizi kayda almak isterdim.. Konu paylaşmak değil, kayda almak sadece..
Cevap
7Cevap
Teşhirciliği sevmem, hoşuma da gitmez. Özel denen bir şey var.
Bunu seven partnerlerim var, bişey düşünmüyorum bir kopyası bende durur ve yüzüm görünmez
3. Şahıslarla paylaşılmayacaksa kayit alınabilir tabiki ama yinede dikkatli olmak lazım.
Niye alıyorlar? Amaç ne yani?
Olabilir tabiki neden olmasın
Özel olan özel kalsın filmi çekiyoruz
Genişlik diyorum başka bir şey demiyorum
Amaç ne yani aşırı saçma
Değişik bir vaka haha
Sağlıklı olmadıklarını
İzin vermem şantaj filan yapar
Bu düpe düz manyaklık 😅😅😅
Aslaaa.
Ben de yapiyorum