Türk videolara baktım inanılmaz kötü, kadın erkeği övgüye boğuyor ama adamın işi 5 dka da bitiyor.. Bağırmalar da fazla sahte
Onlar geçekse ilişiye girmeyecem galiba😂
Türk videolara baktım inanılmaz kötü, kadın erkeği övgüye boğuyor ama adamın işi 5 dka da bitiyor.. Bağırmalar da fazla sahte
Onlar geçekse ilişiye girmeyecem galiba😂
Genelde o videolar ya gizli çekiliyor ya da pazarlama amaçlı abartılı hazırlıyorlar normali daha kalite ve zevkli oluyor cunki oyuncu sizsiniz yapmacık bir şey yoktur ve işin hazzını hissederek yaşayarak içinde hissediyorsun
Senin ve partnerinin elinde. O gördüklerin gibi olacak diye bir şey yok. İki taraf birbirine açıkça zevklerini ve beklentilerini söylerse problem olmaz.
Cevap
24Cevap
Geneli böyle ilgisiz diye duyuyorum ama şanslıysan tersi de denk gelebilir
Nasıl tersi
Tersi ilgili yani
Hmm ben farklı düşündüm ozaman
İyi bir erkek denk gelirse her zerren ile ayrı ilgilenir okşar, öper hatta emer yeter ki zevk vermek den zevk alsın
Amatörler sahte değildirde diğerleri sahtedir 😬
Amatörler ve bu beni kötü etkiledii
Hahaha bide bakıyosun bamya gibi ona rağmen kadınlar aşırı tepki veriyo benim görünce bile midem bulanıyor 😂
Aaynen girer girmez aşkım boşalyrum demezler mi birde 😄 erkek de kendini ne sanıyor o an bilmiyorum
Mesela geçen bi videoda gördüm kadının vücudu çok güzel tertemiz bakımlı ama gitmiş bildiğin ayı gibi bir adam 10 kilo göbeği var her yeri ayı gibi kıl bi gram temizlik yapmamış şeyide çocuk gibi bu kadar mı gözün kör yani yoklukta mısın kadınlarda mal açıkçası
Aynısını düşünüyorum ya.. Hep aynı doggy bir de.. İki saniyede bitiyor adamın işi. Cinsellik düşüncesinden soğudum gerçekten
Hahhaah herkeste değil en azından bende değil çok netim bu konuda
Asagidakileri arat. Sen kotu videolar izlemissin.
Homemade
Amateur
Amateur wife
Twitterda?
Ha onu bilemem twitter yok bende firmatlari nedir bilmem. Benim dedigim o videolarin oldugu bilindik internet sitelerinde
nasıl video izledinki seni cinsellikten soğuttu :))
Yani birçoğu öyle kötü, kadınlar hep aynı pozisyonda adam dokunur dokunmaz çığlık çığlığa adam zaten çok iyiym değil mi gibi şeyler söyleyip 4 dakikada boş alıyor
Türk videoları genelde amatör oluyor amatörlerde insanı soğutuyor cinsellikten cidden.. iki tane odunu koyuyorlar oyuncu olarak al sana video..
Evet hep tekdüze.. Duygu yok, gerçek tatmin olmak yok resmen itici bir şey.
Bende Türk p*rno izlerken senin gibi oluyorum tiksiniyorum o yüzden türk p*rno izlemem uzun zamandır duygusuz ruhsuz profiller var genelde
Herkesi johny sins mi zannediyorsun?
Hayır ama en azından "çok iyiyim dimi, nasıl yapıyorum ama" demeleri ve 2dka da boş almaları çok tiksinç. Kadınlar da öyle
%90 böyle. Napacaksın.
Kötü.. Cinsellikten soğudum
Yaşayınca tadını alırsın, soğumazsın merak etme.
Herkes ayıp tutar ama çoğu yapamaz
Evet, çoğu yapmacık sahte
Geneli öyle evet ama ben değilim
Hem video çelip hem skmk zor demek ki😂😂
sence ruhsuzmu?
Evet ruhsuz tatmin yok ve çoğu aldatma
senle zunca konusalımmı ne dersın
Gerçek değil onlar abartı var.
Yanıltıyor seni onlar 😂😂
İlişkinin hasını anlatırım ama neyse 😂
deneyip görcez artık nasıl olacağını
Elbette gerçek değil onlar
Hepsi yalan doklan
Çoğunlukla öyle
Sen nasıl seviyorsun söyle
Yabancı p*rno gibi değil
Yap dene gor
sahte
bunu denemeden göremezsin. yalnız mısın?
Daha kötüleri var