İzliyorum bazen ne güzel bir birlerini tamamlıyorlar hem kadın hem erkek zevk alıyor.
Birbirinin ruhundan anlıyorlar.
Gerçekte böyle bir seks olacak mı?
Birbirinin ruhundan anlıyorlar.
Gerçekte böyle bir seks olacak mı?
Partnerine bağlı kalmış bir şey partnerin ön sevişmeyi güzel yapmayı biliyorsa p*rno gibi zevk alabilirsin öncelikle memeler emilir sonra dudaklar öpülür sonra kadın güzel bir oral seks çeker ardından kadın domalır erkek parmakların vajinasında klitorisinde gezdirir orta parmağını içine sokar sonra birleşme gerçekelşir birleşme sırasında erkek elini kadının klitorisinden çekmez klitorisini soldan sağa doğru yuvarlar
Eğer bencil birine denk gelmezsen güzel bi ilişki yaşayabilirsin. Ben bencil birine denk geldim. Sokup çıkardı yalama emme hatta düzgün bi şekilde öpüşme bile olmadı. Böyle bencil biriyle yapma
Cevap
24Cevap
p*rno genelde en güzel kızlar ve en yakışıklı erkekler olur. Tüm vücut lazerli, makyajlı ve deneyimlidir. Oradaki gibi cinselliği çok az insan yaşar.
yani iki tarafta bencil değil ve ufak çaplı tecrübeli ise evet aynıları oluyo. Sadece bazı fiziiki unsurlar farklı oluyor.
Oradaki Çoğu Sahnenin Rol İcabı Zevk Alması Vs. Erkeğin Penisinin Büyük Olması Kadının Vs Neyse Ve Saatlerce Uğraşıyorlar Onun İçin
Bu saflıktan istiyorum ya... :D
Ablacım o filmler kaç seansta çekiliyor biliyor musun sen?
Tek seferde çekildiğine inanmış yaa... :D
Onlar profesyonel oyuncu asla ordaki gibi olmaz
Onlar yapa yapa alışmışlar hangi pozisyonda ne sever onu çözmüşlerdir
hayır ama iyi bir rol yapma yeteneğin var ise gerçek gibi olur
Çoğu rol yapıyor. Abartılı tepki veriyorlar inanma
işini iyi birine denk gelirsen neden olmasın
Ablacim o video kac sette cekiyolar bilion mu sen 😂
Gerçek bundan daha farklıdır. Sahne var orada ayrıca sen daha ön sevişmede boşaltırken kukuyu onlar neredeyse hiç boşalmadan yapıyor
Olur neden olmasın p*rno farkı yok gerçeğinin de hem yeter ki sen iste, yaptın mı daha önce yapmadıysan ister misin
Maalesef öyle olmuyor ya. Tam ten uyumu sağladığınız biriyle olur onu da tutturmak zor
Cogu numara genc ve bekarken yaptıgını evlenince herkes yapmaz karekter meselesi yapan yapar Normal sx işte senin aradığın ney
Olacak hemde çok daha güzel olacak ama manita yok ki
başkasını bilmemde benimki öyle
Gercekten istek arzu varsa p*rno az bile
Umut etme öyle bir şey olmayacak
Alakasız kanka
Olacak mı bilmem ama bence olmalı
bnce oyle olmalı
Neden olmasın ben yaşadım
Yoook yok.
hayırr
Gerçek daha güzel
Alakası yok