- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılHayır onlar gibi değildir. p*rno her sahne ayrı ayrı çekilip birleştirilir normal filmler gibi. Yani orada izlediğin makine gibi çalışan alet edevatlar aslında hem aralıklı hem ilaçlı hem farklı oyunlar kullanılarak yapılır...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar yasamamis olsam da degil tabi. Orasi bildigin bi set, film seti. Abartiyorlar her seyi, kusursuz puruzsuz yapmaya calisiyorlar yani en basitinden bu kil olayi - elbette insan temiz olmali falan ama baksana bu profesyonel videolarda yuzde 99 hepsi tertemiz puruzsuz cekimden once almis gibi ama gercekte insanda biraz olabilir ne bilim kirli sakal gibi bi uzunluk falan her Allahin gunu kim ozel bolge bakimi yapiyor dimi ve dedigin gibi gercegi daha bi romantik sevgi dolu olur ama videolardaki oyle biz burada isimizi yapiyoz sahne aliyoz egleniyoz parami kazanayim sonra gideyim derdinde bi gercekcilik payi yok her sey yapmacik duruyor zaten…
125 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de çok yapmacık. Bu arada lazer yaptıranlar da var sonuçta sürekli pürüzsüz olan da var o yüzden onu da göz önünde bulundur
Cevap sahibi+1 yılYa orasi elbette oyle ama adamlar islerinde profesyonel olduklari icin ona gore de oyuncu seciyorlar bide belki bir cogunun lazer bakimini da karsiliyorlar ne bilim kiz ya da erkek cok guzel yakisikli olduklari icin ve filmlerinde oynamayi cok istedikleri icin bence bu tarz guzellikler de yapiyorlardir set olarak profesyonel olarak. Ne zaman amator olanlari izlesem tamam gercek olan budur diyom hemen belli ediyor yani kendisini ordaki o tutku sevgi gercekcilik konusma olsun falan…
Soran+1 yılBence hepsi sahte. Bence sen de izleme insanı kötü etkiliyor boş ver
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle. Ben en azindan farkindayim oyle beklentilere girmiyom ama evet izlememek en guzeli, keske evli olsak esimiz olsa da bu islere kalmasak...
Soran+1 yılEvlendikten sonra da izlemeye devam edenler var. Bağımlılık yaptığını söyleyenler var. O yüzden hiç izlememek lazım
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru ama gercekten ben evlendigimde kurtuldum diye sukrederim. Yani esim varken helalim varken gercegi varmen bin kat daha zevklisi varken neden halen buna yoneleyim ustelik zevk acisindan daha dusuk hem gunaha girmis oluyom helalim varken yani sacma geliyor bana da yapanlari duyunca. Esin var yahu bunun icin de evleniyor insanlar bunun gibi seylerin helal olmasi icin falan ama halen yanlis yolu tercih etmeleri yazik gercekten….
Soran+1 yılBekarken de p*rno izlemek günah her türlü günah eğer buna önem ediyorsan
Soran+1 yılÖnem veriyorsan*
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle tabi ben sadece elinde helal imkan varken yine gunaha basvurmak biraz sacma geliyor dedim, yani evliligin anlami ne o zaman.
Ediyorum tabi ama iste bazen yapiyor insan istek ihtiyac gidermek icin maalesef...
Soran+1 yılYine de izlememeye çalışın. Bağımlılık haline gelirse çünkü evlendikten sonra da izleyenler oluyor. Bunun bağımlılığı çok kötü bişey
Cevap sahibi+1 yılDogru diyorsun tabi. Yani bu dusuncemle zaten bagimlisi olacagini sanmiyorum, anlatmistim - ama yinede evet hic izlememek daha dogru. Sen izlemiyon mu, ya da izlemedin mi hic...
Soran+1 yılİzlemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHic izlemedin mi...
Soran+1 yılİzlemiştim artık izlemiyorumm
Cevap sahibi+1 yılNe zaman biraktin ve nasil biraktin peki.
Yasin kac bu arada?
Soran+1 yılBırakacağım bi durum olmadı. Zaten öyle oturup da sürekli izleyen biri değildim. Bana iğrenç geliyor
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Yasin kac?
Soran+1 yıl24 neden?
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim sadece
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim.
21…
Soran+1 yılYani koca koca adamlar burada neler neler diyor saçmasapan. Bu yaşta yine en aklı başında konuşanlardan biri sendin. Tebrik ederim.
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah. Deme sen yinede oyle.
Gunaydin...
Soran+1 yılÖyle ama maalesef durum bu
Cevap sahibi+1 yılDogru tabi…😇
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 15-20 dakikalık filmleri günlerce çekip monte ediliyor. Günlerce çekilen filmde tekrar başa al yeniden ceklerle günler sürer bizde o filmde 20 dakikada yapılan mükemmel ilişkiyi görüyoruz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekle film tabiki aynı olmaz bence gerçeği çok daha zevkli ve keyifli karşılıklı olmak kaydıyla
112 Yorumla
Soran+1 yılRomantik olduğu için mi daha güzel
- +1 yıl
Sadece romantik olduğu için değil zevki ve hazzı yaşadığın için
Soran+1 yılSorduğum soru başlığını anlamamışsın. Tekrar okur musun
Soran+1 yılFilm izlemek mu gerçeğini yapmak mı diye sormadım.
- +1 yıl
Sen bence yorumumu anlamamışsın gerçek seks p*rno daha iyi demek istemişim okuduğunu anlayamamışsın sanırım.
Soran+1 yılGerçek seks de p*rno gibi mi diyosun yani?
Soran+1 yılYapılış olarak soruyorum yaa hangisi daha zevkli diye sormadım. Sorumu anlamamissin
Soran+1 yılHangisi daha iyi diye sormadım. Yapılış olarak tarzı diyorum
- +1 yıl
Bende onu diyorum gerçek daha iyi yapılışı bence
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Sen nasıl seviyorsun
Gerçek hayat filmlerdeki gibi mi sorusunun cevabıyla aynıdır. Her hayat farklıdır her film de öyle kimi gerçekçi kimi değil ☺️
15 Yorumla
Soran+1 yılBende tamamı sahte çünkü kadına mal gibi davranıyorlar böyle bişey olamaz yani. Yapan varsa da psikopattır
Soran+1 yılÇoğu insanın bundan rahatsız olacağını düşünüyorum. Çoğu da zaten öyle yaşanmıyor diye yazmislar
Soran+1 yılGerçek cinsellik bu kadar sığ ve duygusuz olamaz yaa olmamalı
Alakası yok bence, ön sevişmeli romantik şeyler daha hoş. Ben öyle şeyler izlemiyorum doğal gelmiyor bana hoşuma gitmiyor cidden
17 Yorumla
Soran+1 yılSana katılıyorum
Soran+1 yılKusursuzluk çabası derken?
Soran+1 yılCinsellikte aşk ve romantizm esastır yaa bana göre
Soran+1 yılEvet 👍🏻
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/hk8hIp2Idt0bak burada anlatmış güzelce
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı değil diyor evet
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılp*rno filmlerdeki hep profesyonel oyunculardir muhtemelen erkekler takviye ilaçlar kullanmaktadır bu tarz şeyleri gerçek gibi algılamak lazım
10 Yorumla p*rno 3dk sürüyor sen 45dk izliyorsun iş aynı olduğu için aynı pozisyonu baştan sarıp sarıp izletiyorlar :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYakın ama tam olarak o değil. Daha çok amatör p*rno gibi.
10 Yorumla
+1 yılbirebir aynısı ben yaşadığım ilişkilerde fark göremedim
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani aynı mı diyosun?
- +1 yıl
aynısı sadece kız yapmacık olmaz
Soran+1 yılYa nasıl aynı olabilir kadına mal gibi davraniliyor o videolarda. Gerçek hayatta bunu yapan varsa da psikopattır yani
- +1 yıl
gerçek hayatta daha beterini yapıyorlar
Soran+1 yılYapan varsa da çok çok azdır ve onlar psikopattır. Psikolojik sorunu olmayan insanlar yapmaz bunları
- +1 yıl
hayır kimse soft yapmaz
Soran+1 yılİnsan sevdiğine o şekilde işkence yapmaz. Bence soft yapan da çok var. burada bile ben soft severim diyen erkek var ki burdakilerin çoğu abaza olduğu halde
- +1 yıl
evlenince görürsün
Soran+1 yılSen neyi gördün? Sanki bütün erkekleri biliyorsun
- +1 yıl
neyse sen soft yapıyorlar san
Soran+1 yılSen de herkesi kendin gibi san
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İkisi çok farklı p*rno lara aldanıp gerçek hayatta hayal kırıklığına uğramayin
020 Yorumla
Soran+1 yılBence p*rno hayal kirikligi. Gerçeği niye hayal kirikligi olsun
Soran+1 yılBu saydiklarin benim için bi hayal kırıklığı unsuru degil. Cinsellikteki en büyük zevk sevdiğin kişiyle yaparak bir şekilde tatmin olmaktır. Bu yeterli bana göre
Soran+1 yılP*rnodaki şeyler benim için iğrenç şeyler. Duygusuz ve çok kaba. Kadını insan değil de sanki mal gibiymiş gibi davraniliyor. Öyle bi saçmalık yaşamak istemem. Ben romantik bi cinsellik yaşamak isterim sevdiğimle
Soran+1 yılÇoğu kadının da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılBazen hard bazen soft diyen yok mu yani hep aynı mı gidiyor
Soran+1 yılKatılmıyorum. Kişinin ruh haline göre değişir bence. Sertten kasıt ne tam olarak belki tanimlarimiz farklıdır bu konuda ama bence insan arada o heyecanla belki daha farklı şeyler yapmak isteyebilir ama genel olarak zevki bellidir zaten
Soran+1 yılHızlı yapması
Soran+1 yılBiraz daha güç kullanması falan
Soran+1 yılAy hayır beee öyle bişey istemem. Kastettiğim şey elimi sıkı tutması, kolumu tutması, elimi kolumu eliyle tutup hareket etmeme izin vermemesi falan gibi güç kullanmadan kastım o. Can yakması degil
Soran+1 yılÖyle bişey yaparsa soğurum direkt
Soran+1 yılGüç kullanmaktan kastım can yakmadan fiziksel olarak benden daha güçlü olduğunu belli etmesi yani. Elimi kolumu tutması falan
Soran+1 yılAnladım da işte benlik değil hiç.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabii ki değil. Amaç çok izlenmesi değil. Amaç karşı tarafı yani eşini mutlu etmek ve mutlu olmak.
10 Yorumlaçok bekleme onalr abartı bbiraz
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de abartı ve istemem zaten öyle olmasini
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılcogu zaman hayır
15 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu zaman mı
- +1 yıl
evet kimi birliktelik digerlerine gore daha atesli ve zengin olur onlar filmleri aratmaz ama genelde cokta filmlerdeki gibi olmaz
Soran+1 yılFilm demiyorum ki p*rno diyorum. Ruhsuz yani
- +1 yıl
filmden kastım da prno zaten
Soran+1 yılAnladım..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek seks böyle değil. Siz yaşadınız mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaşamadım. Evlendikten sonra yaşicam
Cevap sahibi+1 yılTamam
+1 yılp*rno katagorısıne baglı ve yapılıs seklı kısılerın ıstehıne gore degısır
02 Yorumla
Soran+1 yılHer kategori sahte bence
- +1 yıl
Amatör gizli çekim vs var bunlar daha cok zevk verıyor. Ama sahte gızlı cekım, amatör falan degil orjınal ifşalar
Hayır alakası bile yok hepsi kurgu
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılonlar 500 tane hap içiyor 😄
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar fazla abartılı
10 Yorumla
+1 yılTabiki değil 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok bee ne alakası var :D
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası bile yok bence dksmsm
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eğer partnerin iyiyse evet olabilir
020 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Zaten p*rnodaki davranışlar çok kaba ve kötü geliyor bana istemem böyle bir ilişki
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDuygu ve aşk olucak
Soran+1 yılBizim derken?
Soran+1 yıl👍🏻
Soran+1 yılMutsuz musun halinde
Soran+1 yılHalinden
Soran+1 yılYa seviyosan biseyler yaşiyosan ne güzel mutlu ol işte. İlla hayvan gibi mi davranman gerekiyor
Soran+1 yılNasıl farklı
Soran+1 yılTamam yazma
Soran+1 yılOkeyy
Soran+1 yılOk
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değil
126 Yorumla
Soran+1 yılDaha romantik oluyor değil mi
Cevap sahibi+1 yılKişilerin zevkine ve sadece cinsellik için birlikte olmamalarına bağlı bu durum
Soran+1 yılİnsan sevdiğini kişiyle öyle p*rnolardaki gibi hayvan gibi yapmaz demi ben öyle düşünüyorum. Sevisme yok duygu yok hicbisey yok
Cevap sahibi+1 yılBazen oluyor oda sevdiğinle arandaki cinsel fanteziye bağlı mesela benim sevdiğim kızın sert becerilme fetişi vardı bende yapıyordum o tatmin olsun diye
Soran+1 yılİstese bile o anlıktır. Böyle şeyleri her an istemez. Çünkü kadınlar duygusal varlıklardır. Sevgi ve ilgiyle romantik yapılması gereken bişeydir çoğu zaman cinsellik
Cevap sahibi+1 yılSen cinsellik hakkında hiçbir şey bilmiyorsun bence insan sevdiği insanlada fantezi yapabiliyor ve bu gayet normal herkes soft duygusal seksten zevk alıyor diye bir kural yok ortak istekler ve değişik fantezilerde iki seven kişi arasında zevkli oluyor
Soran+1 yılOlabilir ama p*rnodaki gibi kadını malmiş gibi de şey yapmiyorlardir yani gerçek hayatta. Bundan bahsediyorum. Fantezi bile olsa bi duygu vardır sonuçta. p*rno afedersin ama kadına b*k gibi davraniliyor
Cevap sahibi+1 yılTabikide duyguyla oluyor p*rno farklı ama sen şunu öğren şimdi biz seninle birbirimiz seviyorum diyelim ama senin böyle sekste bok gibi davranılma küfür hakaret bağlanma gibi fetişlerin var bunuda yapabiliyorlar seven insanlar
Cevap sahibi+1 yılBunu anlatmaya çalışıyorum
Soran+1 yılTamam onu anladım. Benim öyle fetislerim yok. Hiçbir zaman da öyle b*k gibi davranılmasını istemem insanım ben
Cevap sahibi+1 yılYa senin var demiyorum zaten olabiliyor sadece böyle şeyler duygusal birliktelik yaşayanlarda da
Cevap sahibi+1 yılBen örnek verdim onu hemen savunmaya geçiyosun kendini sgwgw
Soran+1 yılTamam anladım
Cevap sahibi+1 yılİyi
Soran+1 yılSavunmuyorum ayrıca düşüncemi söyledim sadece
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılİyi günler
Soran+1 yılSize de
Cevap sahibi+1 yılBen tek kişiyim sizede çoğul ben çoğulmuyum sanada diyebilirsin bence djdhw
Soran+1 yılTamam sana da o zaman. Buna niye bu kadar takıldın
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum çünkü sizede denmesini gereksiz bir resmiyet ve yanlış ek kullanımı
Soran+1 yılYanlış ek kullanımı falan değil. Ayrıca istediğim gibi söylerim. "Sizi" ilgilendirmez. Tekrar iyi günler
Cevap sahibi+1 yılYanlış ek kullanımı siz çoğul eki
Soran+1 yılOfff tamam abi hadi güle güle
Cevap sahibi+1 yılGüle güle abla shshhs
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla p*rno izlememeni tavsiye ederim
016 Yorumla
Soran+1 yılZaten izlemiyorum öyle. Gördüklerim mide bulandırıcı. Cinsellukten soğutur insanı
Cevap sahibi+1 yılİzlemiyorsan gördüklerin nasıl mide bulandırıcı oluyor
Soran+1 yılBakmıştım ve midem bulandı kapattim
Soran+1 yılKadınlara mal gibi davraniliyor iğrenç bisey. Cinsellik böyle olmamalı
Cevap sahibi+1 yılYani sorduğun sorunun cevabı p*rno ile gerçek seks elbette aynı değil orada bir duygu yok ve çok uzun süren bir seks var gerçekten hayatta pek mümkün değil bu
Cevap sahibi+1 yılYani hedef kitle erkekler olunca biraz öyle oluyor mal gidi davranılma konusu ama bundan zevk alarak izleyen kadınlarda var tabi
Soran+1 yılYa erkekler cidden mal gibi mi davranmak istiyor neden böylesiniz ya
Cevap sahibi+1 yılBenim için daha soft ve romantik olan güzeldir
Soran+1 yılBenim için de öyle.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel. Kaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl24 niye sordun
Cevap sahibi+1 yılMerak sadece
Soran+1 yılOk
Cevap sahibi+1 yılTm.
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yıl🤭🤭
Hayır alakası yok
10 YorumlaHayir
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaUmarim oyledir cunku cok guzel gorunuyor
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğil.
Soran+1 yılHayır ama tecrübeli insanlar öyle olmadığını söylüyor
Soran+1 yılBelki de asıl zevkli olan şey o değildir he ne dersin?
Soran+1 yılRomantik, aşk solu cinsellik
+1 yılHayır neyi merak edğon
04 Yorumla
Soran+1 yılSordum merak ettiğimi
- +1 yıl
Sana anlatm ne istersen
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bacım değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence Kısmen
00 Yorumla Tecrübeli biriyle yapıyorsan evet öyledir.
09 Yorumla
Soran+1 yılBence sahte oradakilerin hepsi
Soran+1 yılNe alakası var yaşla 24 yaşındaydım çocuk degilim
Soran+1 yılTecrübeli olanların da yorumları var. Gerçeğin p*rno gibi olmadığını söyleyen daha çok
- +1 yıl
Daha çok olması o şekilde cinsel hayatı olanların olmadığı anlamına gelmiyor soru soruyorsunuz herkes kendi deneyimine göre cevaplar veriyor sorun bakalım kaç kişi bir kadına klitoris orgazmı yaşatmış? Burada sorular bilgi edinmek için sorulur ama siz kendi doğrunuzu dikte ederek yol izliyorsunuz..
Soran+1 yılHayır ben kendi doğrumu falan dikte etmiyorum. Çoğunluğun söylediği şeyi söylüyorum
Soran+1 yılDemek ki çoğunlukla o şekilde yaşanmıyor cinsellik
Gizli Üye(25-29)+1 yılE herhalde
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma eşinle ya da sevgilinle daha romantik ve soft olur yani öyle olmalı bence duygu da önemli çünkü
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılVar mı peki hayatında biri şu an
Soran+1 yılBu bilgiyi niye merak ediyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılBence hepsi sahte
Cevap sahibi+1 yılOyle yapmak istersen oyle yaparsin
+1 yılVideolarım var izleyerek yorumlayabilirsin
00 YorumlaHee öyle :d
00 Yorumla
+1 yılYani evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. O kadar harika değil
09 Yorumla
Soran+1 yılP*rno harika denebilecek bişey değil zaten hatta iğrenç
Soran+1 yılİğrençsin o zaman
Soran+1 yılNeyin var anlamadim
Soran+1 yılÖyleyse gerçek hayat senin için hayal kırıklığı olarak
Soran+1 yılGerçek dışı şeylere özenmenin sonucu. O videoların hepsi kurgu. Onu çekenler bile gerçek hayatta cinselliği öyle yaşamıyordur
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kısmen evet :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hemen hemen
06 Yorumla
Soran+1 yılRomantik yapılan seks daha doyurucu olur bedenen de ruhen de
Soran+1 yılİyi de gözüken daha sıkıcı ve ruhsuz. Doyurmaz da
Soran+1 yılErkeklere göre daha mı iyi yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılinan bana öyle
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılbiz öyleyiz kendi videolarımız da var eğer objektif olarak değerlendiricem diyorsan izle birini sen söyle
Soran+1 yılSizin videomuzu izlemeye ihtiyacim yok zaten aynı diyorsan bir sürü video var öyle. Yani bu kadar kaba ve kadına mal gibi davranilan bir cinsellikten gerçekten zevk alıyor olamazsiniz
Soran+1 yılAlıyorsanız bile o anlıktır sadece. Uzun vadede insana kendisini değersiz hissettir. Ben şahsen böyle bi cinsellik yaşamak istemem
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yıl?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne