Özellikle twitter üzerinde bu şekilde paylaşım yapan yüzbinlerce çift var. Sizler seks yaparken video veya fotoğraf çekip sosyal medyada yayınlayan çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Seks yaparken video veya fotoğraf çekip sosyal medyada yayınlayan çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bana göre bir olay asla olamaz. Cidden bazı insanların neyin kafasını yaşadığını asla anlamıyorum ve anlamayacağım 😄 Tuvalete girdikleri zaman da çekip yayınlasınlar.. Tamamen sapıttı insanlar.. Ne diyim umarım kendimize geliriz.. Keyifli günler..
Iki tarafında rızası ile yapılan paylaşımlarda sorun olduğunu düşünmedim ister takipçi kasmak için ister izlenmekten mutlu oldukları için ister kendileri gibi çiftlerle tanışmak için bunu yapabilirim Önemli olan taraflardan birinin ya da ikisini de haberi olmadan yapılan ifşalar Bunlar çok kötü Bunlar yapılmamalı
Takipçi kazanma amacıyla yapanlar var veya aralarına bir çift daha gelmesi fantazi dünyalarını renklendirmek amacıyla arayış içerine girenler var. Pek bir şey düşünmüyorum bu konuda ama tabii ki de ben asla yapmam.
bu değil de eşini başka birisiyle paylaşıp sonra bunu twitterde paylaşan insanların normal hayatını merak ediyorum ben. yani eşini bir başkasıyla paylaştıktan sonra nasıl birlikte uyuyabiliyorlar mesela