Cinsel Yaşam Mastürbasyon ihtiyacı nasıl azaltılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ne kadar sürede bir yapmak normal? Mastürbasyon ihtiyacı nasıl azaltılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Oral seks yaptirip yeteri zevki alirsan her zamn ypma istegin olmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden olmaz Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Hm sen bilin Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. bence kendini yalattır. iyi gelir.. vajinanın yalanması 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Canın istedikçe yapmak normal, sıkılınca yapmak gereksiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Canın ne zaman isterse doyacak şekilde yap seksting vs gibi 0 10 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şu an nasıl düşüreceksin mesela Yorumla Soran 1 yıl Mecbur mastürbasyon yapmak zorundayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaptın mı peki Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıldı Yorumla Soran 1 yıl Sana ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söyle söyle hadi naz yapma Yorumla Soran 1 yıl Kes Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesilmişi var gel Yorumla Soran 1 yıl Ya bi sg Yorumla
Cakamona Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Sevişirsen ama tatminkar bir sevişme ile bir kaç gün gider😉 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır evlenmeden yapmak istemiyorum. Sevişmeyi sormadım ki Yorumla Cakamona 1 yıl O zamna çok boş vaktin var demektir. Kendine iş bul, arkadaşlarınla gez kendini meşgul edersen sorun çözülür Yorumla Soran 1 yıl Hayir boş vaktim çok yok. 2 haftadır yapmıyorum Yorumla Cakamona 1 yıl O zaman çok sorun yok bence tatlım Yorumla
Ppolatt Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Ben de zaman zaman değişiyor o durum. Benlik olmadığına karar verdim artık. 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Libidonu düşürerek 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Ama nasıl Yorumla aku14 1 yıl Kendine sağlam bi partner bul Yorumla aku14 1 yıl Veya bi yerlerde çalış meşgul et kendini Yorumla Soran 1 yıl Senin var mı Yorumla aku14 1 yıl Maalesef yok Yorumla Soran 1 yıl Hiç oldu mu Yorumla aku14 1 yıl Sağlam olmadı ya Yorumla aku14 1 yıl Eğer sen kendine güveniyorsan olabiliriz Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla aku14 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum Yorumla aku14 1 yıl Üzüldüm Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden öyle bisey istemem Yorumla aku14 1 yıl Sanalda oluruz Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Haftada 1 azaltılmalı yoksa 1 2 dakikaya düşersin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Her hafta yapmiyorum Yorumla 4fakir 1 yıl Ortalama? Yorumla 4fakir 1 yıl Bir de libidonu arttıracak şeylerden uzak dur başarabilirsen Yorumla Soran 1 yıl En son 2 hafta falan oldu galiba Yorumla 4fakir 1 yıl Sorun 2 hafta olması değil ne aralıklarla ve bunu yazmaya iten şey ne şu an Yorumla Soran 1 yıl Istegim var ve bunu bastırmak istiyorum. Daha uzun süre dayanmak istiyorum mastürbasyon yapmadan Yorumla 4fakir 1 yıl Fark ettim çözüm önerisi sunardım ama pek dikkate alacağını sanmam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her gün yapıyorum benim libidom çok yüksek o yüzden her gün yaparak ancak doyuma ulaşıyorum 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Çok ama o kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ancak yetiyor sen ne kadar yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl 2 hafta oldu en son Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hafta yapmasam yaptığımda 1 çay bardağı dolar 😂 Yorumla Soran 1 yıl Abartma Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Elini sürmesen daha yapamazsın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl O ne demek Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl İşte mastürbasyon yaptiğin yere surme elini Yorumla Soran 1 yıl El sürmeden nasıl yapıcam Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl İşte knk diyomki elini kontrol edebilirsen yapmazsın zaten Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Ne sıklıkla yapıyorsun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Değişiyor Yorumla Blackflights 1 yıl Çok sıksa sorun ama çok değilse sorun yok Yorumla Soran 1 yıl Çok sık değil Yorumla Blackflights 1 yıl O zaman neden bırakmak istiyorsun Yorumla Blackflights 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Istedigin kadad yap amasyada 0 0 Yorumla
KARA060609 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl ıstersen ben tamamen yok edebılırım :^3 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Istediğin zaman yap gitsin ne olcak 1 6 Yorumla UY_Scuti 1 yıl Zarar vermeden yapsın Yorumla Soran 1 yıl @UY_Scuti zarar verdim galiba ben Yorumla UY_Scuti 1 yıl Nasıl oldu Yorumla Soran 1 yıl @UY_Scuti mastürbasyon yaparken kanadı Yorumla UY_Scuti 1 yıl Kıyamam yaaaaa Yorumla UY_Scuti 1 yıl Şimdi basıl canım Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bor oral seni kendine getirir 0 0 Yorumla
SportifAkrep Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Ne sıklikla yapiyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Değişir Yorumla SportifAkrep 1 yıl regl oncesımı yogunsun Yorumla Soran 1 yıl Hayır değişiyor Yorumla SportifAkrep 1 yıl Şu an nasıl pekı Yorumla
ayaz39 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% 1 yıl Nofap yap 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sen yapıyor musun Yorumla ayaz39 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Başarılar dilerim Yorumla ayaz39 1 yıl Biliyor musun nofapı Yorumla Soran 1 yıl Evet biliyorum Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% 1 yıl Durduracaksın 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla emrecn34 1 yıl Çok basit Yorumla Soran 1 yıl Ama nasıl iste Yorumla emrecn34 1 yıl Yapmayarak Yorumla Soran 1 yıl Her zaman yapmıyorum zaten. Yapmamaya çalışıyorum Yorumla emrecn34 1 yıl Tamam o zaman Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Fakuli Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Doğru teknikle yaparsan 1 ayda 1 yeter 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasılmış tekniği Yorumla Fakuli 1 yıl Burdan mı anlatıyım, 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Fakuli 1 yıl Gel o zaman Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. 2 günde 1 yap. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Fazla değil mi Yorumla UluGökKurt 1 yıl O sana bağlı. Duramıyorsan ayarla kendine göre işte Yorumla Soran 1 yıl Tamam sağ ol Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düzenli seks ihtiyacını karşılamakla 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Düşünme 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Konuşarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Niye azaltmak istiyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Çünkü zararlı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiçte bile. İstersen dm gel konuşalım Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevişerek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Oral seks yaptirip yeteri zevki alirsan her zamn ypma istegin olmaz
Evlenmeden olmaz
Hm sen bilin
bence kendini yalattır. iyi gelir.. vajinanın yalanması
Canın istedikçe yapmak normal, sıkılınca yapmak gereksiz
Canın ne zaman isterse doyacak şekilde yap seksting vs gibi
şu an nasıl düşüreceksin mesela
Mecbur mastürbasyon yapmak zorundayım
Yaptın mı peki
Evet
Nasıldı
Sana ne
Söyle söyle hadi naz yapma
Kes
Kesilmişi var gel
Ya bi sg
Sevişirsen ama tatminkar bir sevişme ile bir kaç gün gider😉
Hayır evlenmeden yapmak istemiyorum. Sevişmeyi sormadım ki
O zamna çok boş vaktin var demektir. Kendine iş bul, arkadaşlarınla gez kendini meşgul edersen sorun çözülür
Hayir boş vaktim çok yok. 2 haftadır yapmıyorum
O zaman çok sorun yok bence tatlım
Ben de zaman zaman değişiyor o durum. Benlik olmadığına karar verdim artık.
Libidonu düşürerek
Ama nasıl
Kendine sağlam bi partner bul
Veya bi yerlerde çalış meşgul et kendini
Senin var mı
Maalesef yok
Hiç oldu mu
Sağlam olmadı ya
Eğer sen kendine güveniyorsan olabiliriz
Hayır
Neden
İstemiyorum
Üzüldüm
Evlenmeden öyle bisey istemem
Sanalda oluruz
Haftada 1 azaltılmalı yoksa 1 2 dakikaya düşersin
Her hafta yapmiyorum
Ortalama?
Bir de libidonu arttıracak şeylerden uzak dur başarabilirsen
En son 2 hafta falan oldu galiba
Sorun 2 hafta olması değil ne aralıklarla ve bunu yazmaya iten şey ne şu an
Istegim var ve bunu bastırmak istiyorum. Daha uzun süre dayanmak istiyorum mastürbasyon yapmadan
Fark ettim çözüm önerisi sunardım ama pek dikkate alacağını sanmam
Her gün yapıyorum benim libidom çok yüksek o yüzden her gün yaparak ancak doyuma ulaşıyorum
Çok ama o kadar
Ancak yetiyor sen ne kadar yapıyorsun
2 hafta oldu en son
Hafta yapmasam yaptığımda 1 çay bardağı dolar 😂
Abartma
Elini sürmesen daha yapamazsın
O ne demek
İşte mastürbasyon yaptiğin yere surme elini
El sürmeden nasıl yapıcam
İşte knk diyomki elini kontrol edebilirsen yapmazsın zaten
Ne sıklıkla yapıyorsun
Değişiyor