çocuklu evde cinsellik tavsiyeleri ve monoton cinsellikten nasıl kurtulunur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
çocuklu evde cinsellik tavsiyeleri ve monoton cinsellikten nasıl kurtulunur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karsi komsumuz yeni tasindi 2 cocuklari var. Cocuklarina simdi odadan 30 dk cikmak yok deyip balkonda sey yapiyorlar. Gözümüzün öpönünde
öyle olmaz tövbe tövbe umarım öyle değildir
Oha balkonda mı? Çocuklar da söz dinliyor ve odadan çıkmıyorlar yani? Benim bildiğim çocuk 5. dkda çıkar odadan 😅
yok artık ebesinin nikahı
@masumcocuk34 kadin dövüyor cocuklarini. Birgün cikicak olduklar camlarimiz cok yakın biz cocuklari oyaladık güldürdük psikolojileri bozulmasin diye. Birde gün yapiyorlar. Kpssye girdim gecen ertesi gün sınavim var diye annem geldi yanima. Kadın dedi ki " benimki yağlamadan sevmez" annemle tepki vermedik. Ben de 2 saat oral seks cekerim öyle yav beni dedi. Annem perdeyi acti kadina el kol yapti kavga kiyamet 🤦♀️
Sjahajahaj muhabbete bak 😅😅
@masumcocuk34 haftada bir gün yapiyorlar. Normal muhabbet derken konu mutlaka oraya geliyor. Bir tanesi kiz bize gelin eviniz cok kucuk burada rahat giremez sana dedi ve evet evleri kucuk
Haftada bir de kötüymüş, ama çocuklu çiftler için o bile değerli
@masumcocuk34 haftda 1 gün yapiyorlar
Tamam işte az bence, ama buna da şükür diyorum. Biz bazen onu bile bulamıyoruz
@masumcocuk34 la adamlar hergun yapiyor
Haaaa bak o iyiymiş 🙈🙈
@masumcocuk34 siz yapamiyonuz herhalde? Hani cocuk mutluluktu
Konu cinsellik olunca maalesef değil :(
@soulrenderr yorganin altindan yapiverin
yazın zor oluyo bide hareket kısıtlanıyo pike ya da ince kumaş olacak
Neden istemiyor musun cinsellik
isteniyor ama zor oluyor monoton oluyor
Kötü bir şey ya işte çoçuk yapmayacaktınız herşeye engel bence
çocukların 2 si benden değil hanımın ikinci evliliği benim ilk evliliğim olunca
Senin öz çocuğun var mı
1 tane
3 çoçuk cinsellik zor kötü be valla cinsellik benim için daha önemli çoçuğu hep geri plana atarım yani yapmazdım çoçuklamı uğraşcam
yani öyle olmuyor eşime değer verdiğim için çocuğuna değer veriyorum ben arka plana atamam
Siz iyi yapıyorsunuz yani kimse kimsenin çoçuğuna bakmıyor genelde ama 2 tane çoçuğa babalık yapıyorsunuz artı bir tane de sizden takdir edilecek bir şey ama ben onu kastetmedim evli olsaydım hiç çoçuk yapmazdım cinsellik daha ön planda benim için
evet doğru haklısınız ama bizim cinsellik hanımdan dolayı sıkıntı altında farklı gelenekler ama alıstım
O ne demek
gelenek adet örtü altı cinsellik gibi
Olmuyor maalesef, çok zor :(
evet
ortamı seks için değişecek.
nasıl yani
Başka yerde yapacak
yer neresi
otel