Fitness vücut geliştirme yapan kişilerin cinsel performanslarının düştüğü söyleniyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fitness vücut geliştirme yapan kişilerin cinsel performanslarının düştüğü söyleniyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Vücut geliştirmenin cinsel yaşama hem olumlu hem de olumsuz etkileri olabilir. Düzenli egzersiz ve ağırlık çalışmaları, genel sağlık ve cinsel performans açısından genellikle faydalıdır. Ancak, aşırıya kaçılması ya da bazı özel durumlar olumsuz sonuçlar doğurabilir. Ağırlık kaldırmak ve direnç antrenmanı yapmak testosteron seviyelerini artırabilir, bu da cinsel isteği ve performansı iyileştirebilir. Egzersiz, kan dolaşımını artırarak ereksiyon kalitesini ve genel cinsel sağlığı olumlu etkileyebilir. Vücut geliştirme ile estetik bir görünüm elde etmek, kişinin kendine olan güvenini artırarak cinsel yaşama pozitif etki yapabilir. Fiziksel aktivite, genel enerji seviyesini yükseltebilir ve bu da cinsel aktivitelerde daha fazla dayanıklılık ve istek anlamına gelebilir.
Eğer kişi kas kütlesini artırmak için anabolik steroid kullanıyorsa, bu durum testosteron seviyelerini uzun vadede olumsuz etkileyebilir. Steroidler, testis küçülmesi, düşük sperm üretimi, ereksiyon sorunları ve libido kaybına yol açabilir. Aşırı egzersiz ve yetersiz dinlenme hormon dengesizliklerine yol açabilir, bu da libido düşüşüne ve cinsel isteksizliğe neden olabilir. Bazı kişiler, fiziksel görünümlerine aşırı odaklanarak cinsel yaşamlarına ya da partnerleriyle olan ilişkilerine yeterince zaman ayıramayabilirler. Yoğun antrenmanlar, fiziksel yorgunluğa ve enerji kaybına yol açabilir, bu da cinsel isteğin azalmasına sebep olabilir. Sonuç olarak, vücut geliştirme genellikle cinsel yaşam için faydalıdır, ancak aşırılıklar ve yanlış uygulamalar bazı olumsuz etkilere yol açabilir. Dengeli bir egzersiz rutini ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürüldüğü sürece genelde sorun yaşanmaz.
Ağır olur sınırlı olur yatakta hareketleri.. birde doğal şekilde hiçbir hap filan kullanmayanlarin zaten çok daha estetik doğal duruyor vücutları.. adam odun taşıyor.. kürek çekiyor.. her gün açık havada düzenli koşu ya da yürüyüş yapiyor.. açık havada bisiklet sürüyor.. o güçlü görünen bedenleri ağır bir işin başına geçir.. bana göre bir saat sonra benden bu kadar der.. güç işleri bana göre yürek işi.. E haliyle her baba yiğidin harcı da değil mangal yürekli olmak..
Kitabın en güzel yeridir kendileri 😊
Evet ☺️
Vücut geliştirme için kullanılan protein tozları ve ilaçların cinsel hayatı etkilediğini duymuştum.
Düşüyor mu 😂😂 ilk olarak vücut geliştirenlerin penisleri demir gibi olur kan akışından dolayı standart insanlardan daha fazla kan akışı oluyor vücutlarında ve yine standart erkeklerden kat kat libidosu fazla olur yüksek testosteron dan dolayı
Cevap
6Cevap
Tam tersi olması gerekmiyor mu, spor kondisyon falan daha aktif bir cinsel yaşam getirmez mi
Vücut geliştirme cinselliği olumlu etkiler
Ben basladim evet olumsuz etkiliyor.
Koşu olumlu etkiliyordu. O net. Ama agirlik kaldirmaya basladim baslayali ilk aydan performansim cok dustu. Erekte olmakta zorlaniyorum. Olunca tam olmuyor ve ilk boslikta hemen iniyor.
Bırakınca en fazla 1 syda duzelir mersk etme. Bide protein tozu fazladan bi indiriyor sanki. Gecen hafta sra verdim denemek icin baya farketti.
Sonra yine basladim yine gitti 😅
Ben fitness yaptım yıllar önce ve cinsel gücümde düşüklük oldu şimdi sperm üretemiyorum.
Düşürüyor kardeşim düşürmüyor diyen yalan söyler.. Ayrıca sperm üretsin istiyorsan vücudun Kırmızı et ye bol bol
külliyen yalan ben bizzat fitness yapıyorum testosteronum o kadar yüksek ki neredeyse damarlarımı delip geçecek.
Umarım yoktur, kaslı adamların cinsel performansı daha yüksek sanıyodum hep 😝😝
şu an buz gibi soğudum kaslı erkeklerden. risk alamam hiç 😅😅
Öyle zaten rahat ol göbeklilerin dediklerine inanma
Yalan alakası bile yok cinsel performans düşüklüğü falan olmuyor gayet yerinde performansım.
Zenci değilim beyazım hatta rusum
Bence erkeklerde cok güzel duruyor etkılemez. :D
Sadece özgüven yükler )
Yapay olanlar öyle ama spor yapanlar iyidir ya
Yok.
Vardır illaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?