Mesela pozisyondan dolayı kadının kalçasında veya erkeğin kasıklarında belinde ne bileyim:)
Sizce düzenli seks vücutta değişiklik yapıyor mu? Öncesi ve sonrasında bir fark oluyor mu?
Korkuyorum tazecik kalamayacağım diye 😁
Mesela pozisyondan dolayı kadının kalçasında veya erkeğin kasıklarında belinde ne bileyim:)
Sizce düzenli seks vücutta değişiklik yapıyor mu? Öncesi ve sonrasında bir fark oluyor mu?
Korkuyorum tazecik kalamayacağım diye 😁
İlla ki olur. Özellikle çok pozisyon değiştiriliyorsa. Bir de kadınlarda ani ve sık hormon değişimi olur bekarken bile. Onun için sadece o bile etkiliyor. Ya esas kendine güven geliyor. Bakış açısı değişiyor. Yüzü gözü gülümsüyor özellikle bayanların.
hayır. oluşmaz.
sadece mutluluk hormonlarının vereceği ruh ve rahatlığın etkisi ile değişimler olabilir ama fiziksel sizin sorduğunuz anlamda bir şey olmaz
tek fark zorlanarak yaptıkları poz var ise kolay yapmaya başlarlar
Anladım, peki en basitinden doggy pozisyonunda özür diliyorum kadının kalçası zarar görmez mi?
Düzenli seks kan dolaşımına katkısı var.. kalori harcatiyor buda kilo vermeye yarar... kadının vücudu kalçası beli gogusleri şekillenmeye başlar
Cevap
35Cevap
Bak yaa bende diyorum benim vücudun neden eğri duruyor meğerse bekar olduğum için mi duzenli cinsellik yok yani 🤦♂️😅
🤣🤣
Taş gibiyim taşş
Şşş😅😅
Düzenli seks ömrü uzatıyor, terleyerek ödem atmaya yardımcı oluyor, aynı zamanda pozisyonlara göre de kas gelişimi sağlıyor evet
Ne kadar mübarekmiş 😅😅
Hem güzel hem de sağlıklı nadir şeylerden 😂
var tabi cildi güzelleştirir, mesane kaslarını düzene sokar, kayganlığı arttırır, pelvis kaslarını güçlendirir vs vs
Tek fark kilo aldırır. Daha çok iştah çşar. Cinsel birleşmede çok kalori yakıldığı için daha fazla yemek yeme istediği artar.
Kalori yakımını arttırır en güzeli de bu hem spor hem zevk jfjjgjjjj
Bir taşta iki 🐦
Hı hı aynen aynen 😅
Dimii en çok da bu saatler ve sabah erken saatler... Kolay gelsin size iyi sporlar diliyorum:)
:)))
Oh miss
Bende Taş Gibiyim Taze Kalacağım Diye Üzülüyorum
Taze kalmak korkutuyor mu seni 😄
Evet sizi
Taze kalmamak korkutuyor beni:))
Tanışmak isterim yanlış anlamayın Cinsellik anlamda değil yani
Olur mu?
Belki bel kaslari guclenebilir deadliftte 150 kg kaldiriyordum eski üniversitemde. Şimdi 1 sene calissam 120 yi kolay kolay goremem heralde
1 kerecik bile yapar. Farklı partnerlerle olursan yüzün yamulur
Duzenli seks insani rahatlatır, mutluluk hormonu ve vucuttaki cogu yararli hormonlari devreye sokar
Seks yaparken bütün organlarımız hemde hepsi aktif hale gelir bu yüzden derin bir spor faaliyeti olarak düşünün
Ha ondan benim vücudum taş gibi hiç şekil almıyor demek 😂
Yapıyor yakınımdakilerden bile anlayabiliyorum bunu
Nasıl mesela
Dolgunlaştırır bence arkadan yaparsa yapıyor musunuz?
Hiçbir şey olmaz merak etme olsa p*rno yıldızlarında olurdu 😂
Hiç yaşadın mı peki, ben no😃🤭🙈
Tazeliğin elbet bitecek zevk almaya bak
Bitmesin😁
Valla bebeğim bitecek hiç kusura bakma bi bakmışsın tazelikten eser kalmamış:) ne kadar tazesin;)
Çook tazeyim yanağımdan başka kimseye dokundurtmadım öptürtmedim:))
Vay bak şimdi gerçekten tazemissin ;) tazeliginden bize de ver bak yoksa tazelik bitecek;)
Veremem herkes kendi tazeliğini korusun:)
Ya bitecek bitecek;) ondan ver dedim şekerim
Hor kullanima göre değişir bu😅
Doğru 😁
Morarmalari saymazsak yapmaz heralde :D
Tuzu biberi mi dersiniz?
Sıkıntı yok zaten olacak popo da genişleme göğüste büyüme gibi
Neden, olmasın işte 😢
Ama vücudu dinç de tutuyor düzenli bir ilişki olduğu zaman ilişki ihtiyacı duyduğun zaman bacakların yani Baldirlarda ağrı olur
Nerde hareket orada bereket tabi 😅
Aksine iyi gelir. Zinde tutar. Dinc tutar.
sanmam pek değişiklik olcagini
Yok olmaz doğumla birlikte olur hormonal
Her gün yapıyorsan en az bir saat etki eder ahsh
Tabikii erkeğin beli kalınlaşır
Kıyamam sana ya bebeğimsin
Evet yıpranır
Erkek bosalmayi onler
Yapmaz
Bilakis mutluluk hormonu var
Anal seksin kalca buyuttugu ortalikda gezen bilgi
Yapmaz
Kızlar için iyi :)
Niye ben istemem ki vücudumun zarar görmesini
Şu şekilde düzenli seks yapmak hem kalori yakar hem de vücut için iyi yani sağlık yönünden de bayağı iyi hani bunu Google'dan falan araştırabilirsiniz insanlar üzerinde iyi etkileri oluyor hani zarar görme gibi bir durum söz konusu değil zaten
Tamamdırrrr teşekkür ederim 🌸
Yoksa yaptın mı
Her sorumda varsın yaaa
Dimi
Ne dimi
Hiç
Denemek lazım bence
yapar tabi
elbette yapar
Penis kası yapıyorsun
yararlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?