Az önce yine cinsellik üzerine bir makale okuyordum, böyle bir şey yazıyordu. Erkekler yatakta özgüvenli kadın istiyormuş, özgüvenli kadınla yapılan seksin yeri çok başkaymış falan filan bende size sorayım bari.😀

Az önce yine cinsellik üzerine bir makale okuyordum, böyle bir şey yazıyordu. Erkekler yatakta özgüvenli kadın istiyormuş, özgüvenli kadınla yapılan seksin yeri çok başkaymış falan filan bende size sorayım bari.😀

Tabii ki öyle bunun kadını erkeği yok Herkes karşı cinste Eğer amaç seks üzerine kuruluysa ama altıni çiziyorum duygusal bir ilişki yok ve sadece seks odaklıysa Tabii karşı taraftan tecrübe yani ozguven isterler kadın da olsa erkek de olsa Çünkü seks karşılıklı haz alınan bir şey haz alacağın gibi haz vermeyi de bilmen lazım Bunun için de tecrübe şart e özgüveni yüksek olan biri de genelde tecrübeli oluyor
Şunu demeye çalışmışlardır:
Yatakta put gibi durmayan, ne istediğini karşısındaki erkeğe söyleyebilen, heyecanlı, içindeki istekli kadını yansıtabilen bir kadın daha çok cezbediyordur erkekleri ki doğru amwq
Karşımdaki kadın put gibi duracak öfleyecek pöfleyecekse, işini gör ziktir git muamelesinde bulunacaksa bizim için böyle kadınlar çok itici olur
ne istediğini bilen ve özgüveni yüksek kendimi başarılı gören erkekler özgüveni yüksek kadınları ister. diğer erkekler daha çok bastırabilecekleri kadınları tercih ederken kendi eksikliklerini örtbas etmek için
Çoğu erkek kadını dahi boşaltamazken. Çok iyi seks yaptığını düşünen, egosu kabarık erkeklerle dolu burası. Çok özgüvenli kadınla seks yaptıklarını hiç düşünemiyorum. O kadın inleme, orgazm takliti yapmayacak. Erkeğin fos çıkma halide var. 😂🤣
Cevap
38Cevap
Sadece istemek ile kalırlar, yemez 😆
Özgüvenli kadını tatmin etmek zordur, rol yapmaz, boş yapmaz olanı olduğu gibi söyler tatmin edemiyorsan sen erkek mi diyorsun şimdi kendine der. Özgüvensiz ve bakire kadını memnun etmek kolaydır, siz yiyorsa odası seks shopa dönmüş, tüm beyaz eşyaların üstüne sevişmiş duvardan duvara vurulmuş kadını memnun edin 🤪
Hayır ben aşık olduğum kadınla sevişmek isterdim oda eşim olur zaten.. öz güveni yüksek olması ya da olmaması bir şeyi değiştirmez bende ama genellikle insanlar zaten sevişmek için evleniyorlar maalesef.. aşka bakan kalmadı ki :D
Erkekler saf kadınlarla sevişmeyi daha çok sever gadası 😅
Dimi falsolari ortaya dökülmesin diye 😀
Kesinlikle 🤣işini bilen kadını tatmin edemeyeceklerini bildikleri için
Ne istediğini bilen, istediklerini dile getiren, çizgilerini kesin çizen kadın sayısı çok az. Özgüvenli kadın karşısındaki erkeğinde ne istediğini bilir. Ona göre gardını alır ona göre davranır. Şahsın özgüveni yüksek kadın olur. Çünkü yatakta mücadeleci olur. Bacaklarını açıp sırt üstü yatmaz.
İki tip özgüveni olan kadın vardır yatakta
Biri iğrenç olan benim gibi kadın der herşeyi erkekten bekler çuval gibi durur
İkincisi mükemmel kadın kendine güvenir erkekten zevk almasını bilir kadın zevk aldıkça erkek dahada zevk alır ve ikisi beraber boşalır
Benim için fark etmez yatakta kontrol benim elimde olacak.
Öz güvenli kadın her daim erkekler tarafından sevilir, kadınlar tarafından kıskanılır. Fakat yatakta bu işler mi bilemiyorum. Arada yoğun duygular olduğu sürece zevk veren bir eylem olacağını düşünüyorum. 🤔
Evet ben de öyle düşünüyorum. Özgüven derken yatakta mi kadının yaşantısında mi her konuda mi farkeder.. Ben kişiliğinde yani karakterinde ozguven taşıyan kadınları seviyorum
özgüvenli kadın ne yapacağını nasıl davranacağını bilir zevki sonuna kadar yaşamak ister sınır koymaz dibine kadar seksi yaşar böyle olunca adam da ekstra yükselir bende böyle oluyor 🔥
Erkek adamın erkek sevgilisi olur. Konyalı bir filozof. Şaka bir yana sevdiği bir kadınla sevişmek daha iyi olurdu, zamanla özgüven artar doğal olarak.
Evet hiçbir erkek yatakta utangaç ya da put gibi özgüvensiz duran kadın istemez aynı şekilde biz kadınlarda öyle bir erkek istemeyiz.
Tabiki.
Gaydiri gubbak Cemile ile yapıp " çabuk b*şal abim gelecek" demesi mi daha güzel?
Güzel bakımlı özgüvenli birinin " evet içimde istiyorum en dibe gir " demesi mi güzel?
Sadece sevismek degil ozguveni yuksek kadını herkes sever
Türkiye'de hemcinsim için maalesef nefes alması bile yeterli hanımefendi.
Doğrudur ürkek özgüvensiz ne istediğini bilmeyen fanteziler kapalı kızlar hiç cazip gelmez.
Ben öyle birisini isterim, iş cinselliğe gelince utanan biri ile sevişmeyi bırak sarılmam bile
Alakası yok o makala yalan makinası bence, sevgi ile yapılan seks ayrı bir şey bence,
sisman olmayan, sxi seven ve 1200 penetrasyona kadar bosalmayan kadin iyidir.
Kadında erkek de partnerinin öz güveni yüksek olanını sever
ne istediğini ve sınırlarını iyi bilmesi cinsiyet farketmeksizin her insan açısından önemli bnce
Cok guzel bir kizsin🫢. Wallah ben erkeklerin neyle. ilgilendigini pek ilgilenmiyorum. Boyle kafa rahat 😌
yok ben amatör hic bilmesin yeter ve gerilsin isterim
Özgüveni olan kadınlar daha da çekiçi ateşli
Mızmız insandan kimse hoşlanmaz
Seksi kadınlarla sevişmek ister.
Herkes karşısında özgüvenli partner ister
Ne istediğini bilen kadın, Türkçesi.
Özgüven bazen karıştırılıyor bence.
Evet aralarındaki fark çok belli oluyor.
Kimse utangaç ve çekingen biriyle sevişmek istemez
Bizim erkekler için nefes alması yeterli
Özgüvenli kadını ikna etmek daha keyifli evet.
Sevdigi kadın olsun yeter
Evet karı dediğin sağlam olacak
İkiside olabilir
Sanmıyorum erkekler kadın da özgüveni sevmez
Hayır, yok öyle bir şey.
Yani bence evet
Evet amasyada
Evet doğru tespit
Elbette
Evet
Öyle tabii ki...
Kesinlikle