Defalarca cevabı verilmiş bir şey olsada bazıları anlamamakta ısrar etmesi bir yana Saçma sapan argümanlarla çarpıtma peşinde Kendine güvenme durumu ile ne alakası var Onu anlamıyorum. Neymiş işte performansına güvenmiyormuş Yok önceki partnerinin Şeyi daha mı büyük benim kinden diyormuş Saçma sapan zırvalıklar. Yine anlatacağız ama bu sorular sanki hiç cevap verilmemiş gibi ısıtılıp ısıtılıp önümüze konacak. Oldukça basit O kadını kendine ait miş gibi hissedemez. Kullanılmış ikinci el bir şey gibi hisseder. Kadına güvenemez sadakatine inanmakta güçlük çeker. Başkq bir erkeğin Onun öptüğü yaladığı üzerine boşaldığı kafasında canlanır iğrenir tiskinir midesi kalkar. Bu ve benzeri duygular düşünceler ve hisler yaşar. Bunu erkek seçmez Tutupda dur ben bakire olmayan kadın hakkında böyle düşünüp onlardan soğuyayım demez. Bu dediğim otomatik kendiliğinden olan birşeydir. Ama işine gelmeyen anlayışı kıt olanlar Dur biz erkekleri bundan vazgeçirelim olayı çarpıtıp Utandırma manupilasyonu yapalım Mesele erkeğin kendine güveni olmamasıyla ilişkilendirelimde vazgeçsın B, udalalığından başka bir şey değildir. Hayır bide buna inanıyorlar. He bide bu yetmezmiş gibi Bu konuda kadınlara hak vereyim hatta gazlayalımda Bizde kolay se, xs yapar alırız diyen İki yüzlü Erkek hemcinsiminde çanak tutması cabası Size dürüst olanlarımız akıl veriyorsa dinleyin saçmalamayın Değerli kendine saygısı olan Kaliteli yüksek statüde ki bir adam Hayatta üzerinden 20 kişinin geçtiği kadını istemez kabul etmez. Gezer tozar ama evlenmez. Bir şekilde ortaya çıkarsa ki çıkar o zaman terk edilir. Ha evde damacan becerecek duruma gelmiş Seçeneksiz abaza bir zavallıysa Tamam der. Yani aksine guvenmeyen erkek Kabul etmeye mecbur erkektir.
benim en çok merak ettiğim neden tüm cinsel sorularında bu dizinin (seks and life) fotoları var :D aklıma hep bu zavallının hali geliyor onda olupta bende olmayan ne diyip duş sahnesinde yaşadığı hayal kırıklığı :D
Ya yetersizlik ve kıyaslanma korkusu olduğunu düşünüyorum biraz güvensizliğe çıkıyor kapı şöyle ki kıyaslanacaklarını düşünüyorlar çünkü yanlarında ki kadının geçmiş ilişkisinin hala aklında olduğunu düşünüyorlar e o zaman aklında başkasının olduğunu düşündüğün bir kadınla neden birlikte olmaya devam ediyorsun zaten? Seni seven insan aklına sen yokken bile senden başkasını getirmez ama seni sevmeyen insan p*rnoda ki adamla bile kıyaslar seni özgüvenini iki kelimeyle yerle bir eder zaten... o yüzden evet öyle olduğunu düşünüyorum... ayrıca bu kadar cinsellik merakı olan adamların orada burada yaa ben şöyle yaptım, benim şu kadar sürüyor yaa, tek gece de şöyle olur diyen bekar binlerce adamın olduğu ülkede bakire istiyorum diye diretmek. Hmm o zaman bu tecrübeler kadınlarla edinilmiyor demek ki olabilir yani.
Hayır Reda. Kadınlar cinsellik yaşadıkları erkeklere belli bir oranda bağlanırlar ve bu seneler geçse de bu duygusal bağlılık sürebilir. Erkekler o yüzden aile kurmak, çocuk sahibi olmak istedikleri kadının hiç ilişki yaşamış olmasını istemiyorlar ki geçmişe ait duygusal bağlılığı olan ara sıra düşündüğü bir erkek olmasın sadece ona ait olsun.
Bazı doğu toplumlarında maalesef bazı durumlar çok küçük yaşlarda yanlış şekilde aile, çevre ve mahalle eğitimi ile sivrileştirilmektedir. Bakire olmayan kadını, kendi özgür iradesi ile yaşadığı ilişkiye saygı duymadan ya da doğuştan olacak şekilde zarının esnek olması şeklinde yorumlamayıp suçlama ve karalama ilkelliğine giderler. Herkesin bedeni kendisine aittir ve insanlar özgürdürler.
Diğer yandan da başka erkeklerle birlikte olmuş bir kadının karşısında acaba önceki daha iyi miydi gibi bir paranoyaya giren topluluk da vardır. Kendisini yetersiz hissetmek, başkasını görmeden mukayese içerisine girmeden kadının kendisini olduğu gibi kabul etmesini zorlamak gibi bir düşünce ile yoğurulurlar.
Hayır. Bakir olan erkeklerin bunu istemesi kadar haklı bir durum yok fakat bakir olmayıp bakire istiyorsa bu kendine güvenmediğinden değil insan olmadığındandır.
Bence öyle. Onlar, kafasının içinde geçmişte cinsel ilişki yaşadığı kadınları kıyaslıyor. Öyle olmasa “Yatakta ölü gibi yatıyorlar.”sadece demezler. İnkar eden olursa sitedeki yaptıkları yorumlar ne oluyor? Eğer yaşarsa kız bu defa o da kafasının içinde karşı tarafın cinsel performansını kıyas yapar. Belki beğenmez de ama bunu göze alamazlar. Öz güveni zedelenir.
eski yahudi adetine inanan cahil sürüsü bunlar hiç bir kültür ve inanışta evlilik iççin bekaret şartı yok bekaret kavramı yahudilerin eseri kadının vajina girişindeki iç dokuya ait deri uzantısının kanamasını bekaret ispatı yapan yahudilerdir.
böyle bir şart yok
yahu peygamberimiz kendinden 20 yaş büyük 3 kocadan ayrılmış 3 çocuklu kadınla evlendi
Kadına guvenmemelerinden kaynaklı. şu an Bircok erkek nasıl bir çok kadinlar seks yapmak istiyorsa ( bence bu kötü bir şey) erkek evleneceği kişinin bir çok erkeğin altına yatmasını yalan soyleyip bir çok kişiyle seks yapmasini gururuna yediremez. Bundan hoşlanmaz.
Kiyaslanma endişesi, kadının erkeğe oranla geçmişinde ki kişiyi özellikle cinsel birliktelik yaşamışsa duyguların hala yaşıyor olabilme ihtimali. O kızla daha önce ilişkiye girmiş biriyle denk gelme ya da arkadan dedikodu yapılması gurur kırıcı görülebilir. Vs vs bunlar etken.
Hayır birinin ilk olmak güzel çünkü o ilk girdiğimizde da artık kızın birazcık ıh demesi ilk kez olduğu için kız alışkın olmuyor ve haliyle alışma sürecinde daha iniyor böyle feryat figan yani yaşamayan bilmez bunu önce yavaş yavaş girersin sonuna kadar Dur zaten her yerini yalardın sonra temizlendikten sonra kız zaten çıldıracak orada kuduracak çünkü daha önce hiç yapmamış Şimdiye kadar her kızda böyle oldu bazıları zevkten bir çok defa boşaldı bazıları çok acıdı çık çık falan yaptı
Sanmıyorum ya bakire olunca uber üst seviye bi zevk yaşicaklarınu zannediyorlar ama alakası yok zaten kızın ilk ilişkisinde cinsel birliktelik yaşamazsın ki önce sakince açılış yapılır sonra kız kendini hazır hissettiğinde birlikteliği tamamlarsın
Kendime güveniyorum, boy var pos var kalınlık var canavar gibi kafası büyük, çok şükür! 😅
Ben bir şeyler için bekliyorsam onu o da beklemeli ve aramalı beni! 😅
Ben eşsek miyim! 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bende kimseyle yapmadım ve evleneceğim kişininde benim gibi olmasını isterdim ama şimdi birçok defa ilişki yaşayan erkekler bakire olsun istiyor. Böyle erkekleri bakire kadınlar kabullenmese, ailede daha ahlâklı bireyler yetişse daha iyi olurdu ama bu pek mümkün görünmüyor.
Bence toplum baskısı elalem ne der falan algısı yoksa seks yapacak duruma gelinmişse zaten birbirlerine önem verdikleri ortada ve bu konuda performansı güveni bence çok önemsemezler zaten herşeyi birlikte öğrenebilirler.
Bence alakası yok çünkü bu erkekler kızlarla birlikte oluyor ve genelde bakire olmayan kızlarla ama evliliğe gelince bakire istiyor bu yüzden özgüven ile alakası yok
Kadını birey değil de eşya olarak görmeleri, bu nedenle de "kullanılmamış, sıfır km" olanını istemeleri. Hiç bir kadın kendini meçhul müstakbel koca adayına saklamak zorunda değil.
Bu tartışmayı bir adım ileri taşıyıp "bakir erkeklerin bile evlenmek için bakire istemelerini saçma buluyorum" diyorum. Genel olarak erkeklerin bakire eş istemeleri, kendisiyle evlenme ihtimali olan tüm kadınların bedenine ipotek koyması demek. Bekar (ve bakire) kadınların da bedenlerini henüz tanımadıkları meçhul bir koca adayı için rezerve etmeleri demek. Kimse, evlenmeden önceki ilişkilerinden dolayı müstakbel eş adayına hesap vermek zorunda değil. Eş adayı erkek bakir olsa bile.
Evlenip boşanmış kadınlar ikinci kez evlenebildiklerine göre asıl sorun kadının bekareti veya erkeğin vajinaya ilk giren olması değil. Asıl sorun, kadının nikahsız cinsel ilişkisine duyulan öfke ve tiksinti.
Her erkek için bunu söyleyemeyiz, bunu önemsediği için kendi hayatında da dikkat etmiş olabilir ama yok tam tersi dikkat etmeyip öyle bir beklentisi varsa olay değişir
Bunu isteyen erkekte bakir se eyw hakkidir ama kac tane kuzum ustunden gecip sonra bakire istiyorum ben diyorsa o erkek onu * kusura bakmayin hersey karsilikli sen temiz istiyosan sende temiz olucaksin. Guvenmemekle alaksi yok bu konunun