Bu tek taraflı değil ve birazda anlık şartlar göre değişir.
çekicilik sadece fiziki değildir. birlikte zaman geçirdikçe insanlar birbirlerini daha çekici bulabilir. Bu fikir, ideal, hayata bakış gibi sebeplerden olabilir. Fiziki olarak da karşısındakini çok farklı açılarda farklı şekillerde görüp bakış açısı değişebilir.
Ancak arkadaş olarak baktığın birisi kendisi yükselmediği sürece erkeğin yükselmesinin çok bir anlamı yok. Hatta erkek damacanaya bile yükselen bir canlı olduğundan çekicilik kriteri değildir buradaki sorun. Erkek daha fazla çevresi olmasını ister çünkü potansiyeli artar. Erkek bunu istemiyorsa demek ki kadının kendine yük olacağını biliyordur.
Kadınların tüm ilişkilerinde küçük büyük çıkarları vardır. Okulda ödev ders vb. pek çok konuda kadınlar erkekler üzerinden diploma alır. Hele ki teknik okullarda okuyan kızların pek çoğu ödevlerini erkeklerin yaptığını az çok bilirsiniz. Bu yüzden mezun olduğu teknik bölümde çalışmayan kadınları araştırın görürsünüz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar sanki ilk tanıştıklarında potansiyel sevgili ya da arkadaş diye etiketlemiyorlar. O kişilikle alakalı ben arkadaş olarak konuştuğum insanların çekiciliğine bakmam fikrine karakterine bakarım. Yeri geldiğinde evli ya da sevgilisi olanların eşleriyle sevgilileriyle tanıştığım oldu. Beni tanıyıp benle görüşmelerine sıkıntı çıkarmadılar. Bu tamamen karşındakine bağlı salça olma potansiyeli olan kişilerle görüşmesini istemez. Kadınlar da öyledir sevgilisine eşine asılma potansiyeli olan kişiyle görüşmesini istemez.
10 Yorumla
+1 yılBirlikte olma ihtimalimizin olmadığı birisiyle arkadaşlık kurmamız çok ama çok zor.
11 Yorumla- +1 yıl
En dürüst yanıt..
Çekici bulduklarıyla sevgili olurlar. Sevgilileri varsa flört olurlar. Evli olmaları bile bu durumu değiştirmez çoğunda. Çekici bulmadıklarıyla da arkadaş ve abi/kardeş olurlar😄
34 Yorumla- +1 yıl
İyi yorum 😅
- +1 yıl
Arkadaşlıkla flörtü çoğu karıştırır. Kadın arkadaşım zanneder, adam flörtüm😅
- +1 yıl
😅 harikasın 👍
- +1 yıl
Harikayız💖😄🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu durum benim için öyle değil
17 Yorumla- +1 yıl
O yüzden mi sevgilinizin ya da eşinizin normal bir erkek arkadaşı olmasını istemiyorsunuz?
- +1 yıl
Yapma ya.. hepiniz sorun çıkarıyorsunuz..
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendim için dersem ben zaten bir kadınla arkadaşsam o sadece arkadaşlıktır.. cinsellik gibi iğren. bir düşünce ile hiç bir kadına yaklaşmadım şimdiye kadar ve yaklaşmam da..
ama erkeklerin çoğu sapık olduğu için böyle düşünüyordur soru da ki gibi
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sorumuzu cevaplamadan evvel bir şey sormak istiyorum Neden hep erkekler üzerinden bu algı yaratılıyor neden hep bu erkekler cinselliği çok seviyor abazan gibi gösterilmeye çalışılıyor hiç akla ruha saygıya nezakete kültüre insan olma erdemine varmış hiçbir erkek yok mu bu dünyada hepsi mi böyle aynı bu erkeklerin ne alakası var cinsel yönden çekim yoksa bir kadın da veya bir kızla Neden arkadaş olmasın insanları her şey bir cinsellik midir her şeyde bir beklenti mi olmalı lütfen böyle bir algı artık yaratmayın erkeklerle ilgili olarak
12 Yorumla- +1 yıl
Keşke böyle bir algı yaratmak isteseydim.. ama gerçek şu ki bir kızla arkadaş olan her erkek ilerde bu kızla bir ilişki de yaşayabiliriz ihtimalini de her zaman gözetiyor..
- +1 yıl
Benim hayatımda erkek arkadaşlarımdan çok kadın arkadaşlarım var hiç böyle bir algı ile ve düşünce ile hiçbirisine yaklaşmadım ama maalesef sorunuzda erkeklerin bu yönde bir algısının olduğu görüyorum ve üzülüyorum herkese aynı şekilde değerlendirmek çok adil bir değerlendirme olmaz kanımca size katılamayacağım üzgünüm maalesef bu konuda
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek hiçbir beklentisinin olmadığı bir kadınla arkadaş olmaz. Ya hoşlanır ya arzular bu şu demek değil ben bunu ilk fırsatta yatağa atayım falan. Ama karşıdan teklif ve 1-2 ısrar gelirse direkt teslim olur. Her ne kadar reddetselerde bilinçaltına kazınmıştır bunun farkında olunmuyor maalesef. Bir kızla arkadaş olur bir anlığına onunla seviştiğini düşünür ve birgün bunun olma ihtimali, o ihtimal, çok cezbedici gelir, o ihtimal için yaşar. Arkadaş olarak gördüğü için böyle bir şeyin olmaması gerektiğini bilir yani yasak olduğunu bilir ve yasaklar daha cazibelidir. Bir erkek olarak içten içe bildiğimiz fakat kabul etmek istemediğimiz şeyleri ifşa ettim, hadi hayırlısı
11 Yorumla- +1 yıl
En dürüst cevaplardan ikincisi de senin ki olmuş..👍
Kadınlar, erkeklerin kalbine bakarken, erkekler kadınların kalbinden başka her şeyine bakıyor. Kadın için cinsellik son planda iken, erkek için ilk plandadır. O yüzden bir erkek cinsel anlamda çekici bulmadığı bir kadına yakınlık göstermez. Kadın tam tersi duygusal bir şey hissetmediği erkeğe asla cinsel bir yakınlık gösteremez. Sözüm meclisten içeri.
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel ifade 👍
Erkekler kadinlarla genelde su durumlarda arkadas olurlar: 1-verme ihtimali olan 2-verme ihtimali olmayan ama guzel/cekici olan 3-kotu durumda ve yardima ihtiyaci olan (verme ihtimali yok) 4-kotu durumda ve yardima ihtiyaci olan (verme ihtimali var) xksjd sanirim bunlar sebep
31 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Ben hoşlanabileceğim karakterle arkadaş olmam zaten. Ya sevgilim olur ya hiçbişeyim. Sevgili de dediysem evlenebileceğim ihtimalli olan öyle müsvedde tutar gibi değil. Öte yandan zaten arkadaş bellediklerimle de sevgili olmam. Birçoğuna kardeşim gözüyle bakarım. Diğerleri benden hoşlananlar olursa yani onlara da duvar örerim bildiğin. Cazibesi de, şirinliğide, vs. Yok ısrar edermiş de biz düşermişiz falan bana hikaye de gerisini bilmem. Ha bu çağın adamı değilim ondan mı bunlar bilemem. 🎯
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek veya kadın mutlaka düşünür, ya da ileride olabilir ihtimali içindedir.
Sonuçta bunlar olabiliyor da, sadece erkek demiyorum kadında bunun içinde onlarda isteyebiliyorlar. Sarılma vs gibi.
Çekici bulmasa arkadaşlık sadece iş arkadaşlığı olur.12 Yorumla- +1 yıl
İş arkadaşlığını ayırıyorum.. bunun dışında kadınlar arkadaş olduğu erkeklerle ilerisi için böyle bir şey düşünmez
Cevap sahibi+1 yılDüşünemez ama zamanla oluşabiliyor, duygusallık veya başka bir nedenle.
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler çekici bulmadığı hiçbir kadınla arkadaşlık kurmazlar. Araştırmalar bile bunu söylüyor.
Aksini söyleyen iyi bir yalancıdır. 🤥
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkekler sevgi ile bağlandıkları kadınlarla arkadaşlık yapmak isterler. Cinsel olarak çekici olup olmadığı zamanla anlaşılır. Ben önce ruh uyumuna sonra da ten uyumuna bakar, beklentilerimizin karşılıklı olması durumunda cinsel çekicilik oluşabilir ve gönüllü şekilde arkadaşlığımız da daha samimi olarak ilerleyebilir. Doğru ve medenice olan da budur. İyi geceler. 😎
10 YorumlaHayır, hersey cinsellikten ibaret değildir, sevgi saygı güven gibi güzel duyguların yanında cinselligin bir hükmü olmaz, olmamalıdır. cinselligi evlilikte etik gördüğümüz için evlilik dışında sosyal arkadaşlık seçimlerinde cinselligi hesaba katmamak insan için daha uygun bir davranış olacaktır.
10 YorumlaArkadaşlık başka bir şey. Ben arkadaş dediğim kadının cinsel çekiciliğine bakmam. İlişki derseniz onun için de her şey cinsellik değildir. Bana göre cinsellik özel bir olaydır herkesle yaşanmaz, herkesle yaşayanla da yaşanmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş olduğunuz her kadınla bir gün sevgili olma ihtimalini de düşünürsünüz..
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler sadece zevkini almak için o kadının kalbini kazanmaya çalışıyor, yakınlaştığın insandan sadece zevk için değil aşk duygusunu da eline almalısın
Ama işte hiçbir erkek benim gibi değil ne yazık ki ve benim gibi erkeği de hep reddediyorlar10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bir kadının kalbine bakarlar 😂 memeleri kalbinin üstünde ise bu erkeklerin sorunu değildir 😂
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ay ya.. çok güldüm. harikasın 🌹💃
- +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olarak çekici bulduğum kadınla niye arkadaşlık ediniyorum g*ri z*kalı mıyım ben giderim sevgili olurum. Asıl cinsel olarak çekim duymadığım ve sohbeti iyi olan arkadaşçıl insanlara arkadaş olurum
14 Yorumla- +1 yıl
işin sonunda sevgili de olursunuz..
- +1 yıl
Flört olarak tanıştığım ile sevgili olma ihtimalim olabilir. Arkadaş olduğum insanla sevgili olunmaz. Sonra anlaşamazsak ne olacak tekrar arkadaş mı olacağız 🤢
- +1 yıl
Kumar oynamayı seversiniz siz.
- +1 yıl
Kumarla aram da yok risk almayı da pek sevmem. Ve genellemesen daha mutlu olabilirsin bence. Benim de karşıma düzgün kizlar denk gelmedi ama ben gene de kızların hepsi kötü aynı anda bir sürü erkekle konuşurlar ve hep yedekleri olur vs bir şey demiyorum. Çünkü iyi kızlar da iyi erkekler de var
+1 yılSadece cinsel açıdan çekici bulduğumuz kişilerle arkadaşlık yapsaydık hiç erkek arkadaşımız da olmazdı
14 Yorumla- +1 yıl
Sadece kadınlar açısından demiştim
- +1 yıl
Bu sorunun cevabı da içinde yatıryor aslında. Her arkadaş olduğumuz kadınla yatmıyoruz sonuçta değil mi 🙂
- +1 yıl
Ama ilerde bir şey yaşarım diyede bir umudunuz oluyor
- +1 yıl
Öyleyse arkadaş olalım mı
Arkadaşsa o gözle bakmam ki. Tamam erkekler arasında fiziği hakkında iyi/kötü yorum yaparız da o gözle bakılmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Bakıyorsunuz arkadaş olduğunuz kızlara da..
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Herkes için geçerli olmayan bi durum. Bi arkadaşım vardı hiç arzulamıyordum ama iyi anlaşıyorduk. Aradan 5-6 ay geçti fb olmuştuk.
12 Yorumla- +1 yıl
İşin sonu yine oraya vardı..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bi kadının arkadaş olmadan daha önce nasıl anlayabilirsin cinsel olarak çekici olduğunu
16 Yorumla- +1 yıl
İşte işin sonu erkek için yine oraya gidiyor..
- +1 yıl
Yooo neden gitsin.
- +1 yıl
Koşa koşa gidiyor hemde 😅
- +1 yıl
Sen hep böylelerinimi buluyorsun 😂
- +1 yıl
🙄 öyle mi dersin.. sanmam.
- +1 yıl
Öyle diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çekici gelmeyen kadınlarla çoğu zaman arkadaşlık dahi yapılmıyor. Dış görünüş fizik güzellik daha cazip geliyor. Bu aslında kadınlarda da böyle. İnsanoğlu dışını beğenmediğinin içini de pek önemsemiyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılKadınin Erkek arkadaşi olmadığını iyi anladık ışlerimiz gereği sonuçlarda hep sıkintilar çıktığını gördük onun icin erklerde sevidiginin veya eşinin erkek arkadaşi olmasini istemez arkadaş olmuyor kadinin bazi zaaflar var
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cok sacma arladaslik yapmak icin illaki cinsel cekicilikmi olmasi lazimm
14 Yorumla- +1 yıl
Sizin için öyle
- +1 yıl
Biz arkadaş olduğumuz erkeklerle hiçbirsey düşünmeyiz
Bu sorunun cevabi su olur bence..
Karekteristik ve kenfine guvenen bir erkek bu dediklerine bakmaz.
Her insandan ögrenebilicegini dusundugu seyi arar..
Karekteristik özelligi olmamista kadinlari siniflandirarak gider :/10 Yorumla
+1 yılEvet biraz öyle oluyor. İlk önce cinsellik geçiyor akıllarından.
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz fazla kaçıyor
- +1 yıl
Her şeyde her zaman kadın isterse oluyor ama. Ayrıca kadına hayır dediğin zaman yine suçlu oluyorsun her konuda
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. her şey sadece cinsellik değilki?
Tm ben karşımdakinin güzelliğine bakarım
Ama bunun ötesinde güzelliğinin yanı sıra akıllı zeki oluşu kibar nasik saygılı merhametli vicdanlı sevgi dolu oluşuda ayrı bi etkiler
10 Yorumla
+1 yılYo alakası yok bence çünkü her kadınla o niyetle konuşmuyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlık kurduğunuz kişilerle birgün sevgili olurum belki düşüncesi hepinizde var..
- +1 yıl
Genelleme en nefret ettiğim şey
- +1 yıl
Genelleme sadece bu konuda yaparım..
- +1 yıl
Ben üstüme alınmadım
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsel çekim yoksa ilgisiz kalabilir ancak çoktandır o işi yapmadiysa ilgi hosterebilir belki
13 Yorumla- +1 yıl
Belkisi fazla kaçar
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılcinsel olarak çekici bulduklarına nazaran daha sıradan bir arkadaşlık olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç arkadaş olmazlar..
- +1 yıl
Ben seviyorum kadınlarla arkadaşlık yapmayı. Biraz maskülen, esprili olsa yeter ama maalesef duygusall bağ kurmadan duramıyorsunuz
+1 yılHerşeye cinsellik olarak bakmıyoruz öyle düşünmeyin
111 Yorumla- +1 yıl
Herşeye öyle bakıyorsunuz..
- +1 yıl
Demekki sana denk gelen kişiler hep öyle bakmış sana maalesef
- +1 yıl
Yanlış sularda yüzdüm öyle mi.. yani bu yaşa kadar doğru suları hiç göremedim öyle mi. Yok yok gerçekten de yüzde bir ihtimal belki çıkar
- +1 yıl
valla ben öyle bişe demedim size ama herkesi öyle görmeyin yani cinsellik önemli bişey ama direk öyle bakmıyorum ben
- +1 yıl
Cinselliğe ihtiyaç olarak bakanlar var aslında seks bir ihtiyaç değildir iki kişinin bir birini daha çok sevmesi daha çok bağlanması için iyidir o yüzden kişiyi iyi seçmek lazım çoklu ilişki de iyi bir şey değil
- +1 yıl
Daha yaşın küçük 😊 ilerde sen de o kervana katılırsın
- +1 yıl
sen çok kervana katılmışsın heralde yaşım doğru değil
- +1 yıl
🙄 sürü psikolojisi bana göre değil!!!
- +1 yıl
benimki öylemi sizce kervana filan katılmam ben
- +1 yıl
dediklerime katılıyor musun düşüncen nedir yani söylediklerim hakkında
- +1 yıl
Erkek arkadaşı olamaz
Genelde gönülsüzdürler. Bu yüzden hep derim, erkek arkadaş diye bir şey yoktur, seni beğeniyordur.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden de sevgilinizin erkek arkadaşı olmasını istemezsiniz zaten. .
Bu durum erkeğin esas niyetine ve biraz da karakter yapısına bağlı. Niyeti arkadaşlık değil de başka bir şeyse çekici bulamadıkları kadınla muhatap olmayabilirler tabi.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlla cinsel bir çekicilik olması gerekmiyor arkadaş olmak. İçin aynı şey kadın içinde geçerli. Her iki tarafta kendini bildikten sonra.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. İlk birliktelik için soğuk davranmazlar fakat ilişkinin devamı için ten uyumu ve genel karakter uyumu önemlidir. Eğer çekici bulmuyorsa devamı gelmeyecektir...
10 Yorumla
+1 yıl:) sorular hızarla şekillendirilmiş walla.. tam isabet.. usta ellerden.
El-cevap : 100 de 90 evet. kalan kısım da, başka çıkar vardır , veya , kız süper bi karakterdedir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGönülsüzdür evet şahsen ben cinsel olarak çekici bulmadigim kadına bırak normal arkadaşlığı mesaj bile atmıyorum kalmış ki çekici olmayanla konuscam
10 Yorumla Ben üniversite cinsel çekimim olmasa da bir sürü kız arkadaşım vardı, sonuçta onlarda insan. Çok samimi değildim ama arkadaştık.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Kızla erkek samimi arkadaş olması zor ateşle barut gibi herhangi bir boşlukta aynı yatakta gözlerini açarlar
10 YorumlaMedeni biri olduğum için her türlü kadınla arkadaşlık yaparım hem de hiç cinsellik konuşmadan ama onlar daha yakın olmak istiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Cinsel anlamda çekici bulmayıp arkadaş oldugum çok arkadaşım oldu tabi tek bu konuda dikkat ettiğim erkeksi tavırları olmaması diye bilirim 😂
10 YorumlaNormal arkadaşlık kurulur ama bu sefer kadının erkeğin sevgilisiyle samimi olup arasını açma riski var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılValla şimdiye kadar hiç öyle bakmadım insanlara, karakteri sağlam olup çok güzel olmayan, çekici olmayan çok arkadaşım oldu...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet seksi olmayan bir kadınla arkadaşlık bile kurmam
10 Yorumla Arkadaşlık yapılır ama ciddi olunmaz, arzulanmayan kadın uzaktır.
10 Yorumla
+1 yılKısmen öyledir ama zeka ilgi ağır basarsa iş değişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo 0 çekicilikle çok komik kız arkadaşım oldu uzun yıllar
10 Yorumla
+1 yılBilmem ben bakmam öyle şeylere fark etmez benim için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Herkes aynı olmaz. Bütün erkekler şöyle düşünür diyemem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİş sadece arkadaşlıkla cinsel çekiciliğimin olup olmaması önemli değil
10 Yorumla Bir sürü kadın arkadaşım var onlar hiçbir zaman cinsel bir obje gibi görmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek olarak potansiyel olarak s*kme taraftarı değilsem en azından çevresinin güzel kızlarla dolu olması gerekiyor o da yoksa gerek yok yani ne gerek var kız knkya
10 Yorumla
+1 yılkimsinin gerçekten muhabbeti de sarabiliyor ama kadınlarda nadir bulunan bir özellik 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz evet enerjisi yüksek olanlar iyi geliyor sadece cinsellikle kıyaslanmamalı
12 Yorumla- +1 yıl
İlerde sevgili olma ihtimali diyelim.. hayır demezsiniz.
- +1 yıl
Bilmiyorum zor soru oldu sevgili konusunda tüm etkenler değerlendirilmeli hepsi bir parça bence
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyo niye öyle olalım asıl kızlarda begenmedikleri erkeklere selam bile vermezler begenirse arkadaşça yürücek tabi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik düşünmem ama midemi de bozmayacak bir görünüşü olsun bi zahmet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşı cinse bakış açım; karım hariç hic biriyle iletisime gecmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yooo yeterki bassin çekicilik çok erkek için önemli değil ama benim için önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet genelde cinsellik düşünürler ona karşı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol erkeklerde öyle bir duygu yok yaa :D
16 Yorumla- +1 yıl
Eminim eminim tabi 😅
- +1 yıl
Aklın yolu bir bebiş :D
- +1 yıl
Ben bebiş değilim 🙄
- +1 yıl
Pardon teyze lkdldlş
- +1 yıl
Peki ufaklık
- +1 yıl
Hiç ortam yok yaa fkldskflşsş
her şey cinsellik değil ki
16 Yorumla- +1 yıl
Sizler için öyle..
- +1 yıl
Bizim için öyle değil..
- +1 yıl
Yok biz arkadaş olmuşsak hiç sevgili olma ihtimalimiz de yok demektir.
Gönülsüzdür neden çekici olmayan bir kadınla birlikte olalım
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne