Genel olarak böyle bir durum söz konusu.. Sizce gerçekten erkekler sadece cinsellik için mi yaklaşıyor kadınlara?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥

Genel olarak böyle bir durum söz konusu.. Sizce gerçekten erkekler sadece cinsellik için mi yaklaşıyor kadınlara?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥
Eğer beyni üreme organındaysa evet sadece cinsellik için yaklaşır.
Fakat beyni olması gereken yerdeyse onla sohbet içinde, hoşlantısı varsa aşk için yaklaşır ve olması gerkende budur.
Ne güzel anlattın :)
Her şey seksle alakalıdır bu kadın içinde böyle erkek içinde. Kimisi bunu aşk vs gibi duygularla kamufle ediyor o kadar. Bilinçli ya da değil, aşk güçlü bir cinsel çekimden ötesi değildir.
Cevap
22Cevap
sevdikleri için
Çoğunluk öyle bir algı yaratmış olsa da, herkes için bunu söylemek çok insaflı değil bana göre..
Erkeklerin kadınlara yaklaşımı iki türdür birisi hayatının aşkını bulmak içindir diğerine cinsellik amaçlıdır
Hayır, böyle bir kitle var ama genel olarak öyle olduğunu düşünmüyorum.
İşin aslına indiğin zaman öyle cinsellik olmasa karşı cinsin bir anlamı kaşmaz, kendi adıma evet
yooo kadınların çoğu aşkla yaklaşan erkeğin kıymetini bilemediği için erkeklerde bu yolu seçmiştir. ilk ilişkilerimde resmen saf aşıktım yemdiğin boynuz kalmadı. sonrasında p-i. c diye tabir edilen erkek moduna geçtm yere göğe sığdıramıyorlar
Açıkçası cinsellik olmasa karşı cinsin bir anlamı kalmaz
Genelde öyle. kimi tanidiysam hemen yatağa atmaya çalıştı laflariyla ama yüz vermem o kadar. acik giyinen güzel vücutlu bir kadını kolay sanıyorlar
Temel sebep budur, değişmez bir gerçek :d
İnkâr edenlere ne demeli :d
Hahahaha :d
aynen öyle bizim genetiğimiz böyle yaratılmış sen ne bekliyorsun ki
Evet cinsellik dışında pekte bir işe yaradığınız yok
Geneli öyle baştan öyle değilse bile zamanla
Genelde öyle bir algı var evet.
Sadece erkekler değil kadınlar içinde geçerli bu
Bir çoğu istisnalar var tabi
Evet kullanip atariz ohh
postu açmak için çok mu düşündün aşko
Başka ne için yaklaşabilir?