Güzelliği ortalama olsa kafi. Ben şimdi birkaç tane sayacağım aklıma gelen. Senin için de önemli olur. Öncelikle karakteri ve feminenliği , anne babasına saygısı, arkadaş ortamı, takıldığı yerler ve geçmiş iliskileri. Evlenilecek kız da istersen sayayım. Lazım olur sana 😂
Yoo kendinde bakarsın var mı bu özellikler bende diye. Sayıyorum: Çocukları sevmesi ve kendi çocuğuna bakabilmesi, sorumluluk alabilmesi ve rekabete girmemesi
Zevkine demiyorum erkek umut veriyor evlenicez seni bırakmam yalanıyla sonra birlikte oluyor kızın bakireligini alıyor kızı ortada bırakıyor bunu diyorum bu arada bakirim ben kimseyi yarı yolda falanda birakmadim
Burada olan erkeğe oluyor aslında 😂 bir insanın ahını alıyor kul hakkına giriyor yalan söylüyor kısacası her anlamda günah kazanıyor 😂 zinayla birlikte bi de üfff cehennem ateşi garantili
Allah ne demiş? Ne günahla geliyorsan gel fakat kul hakkıyla gelme! Evet zina da en büyük günahlardan orası zaten doğru 👍 ama bir insanı kandırıp kul hakkına girmek yalan söylemek bunların hepsi çok korkunç 🥶 yatacak yerleri yok öyle insanların
Sadakatli bir evlilik olsa elbette güzel olur ddedim ya bende bakirim dışarda çok ama çok tahrik oluyorum artık resmen vucuduum bağırıyor yap artık diye
Neden istemesin dar olur zamanla genişler heyecanlıdır, deneyimsiz erkekle evlenmek kadını daha çok yorar
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
1,2 kez yapmakla vajina genişlemez Hem ayrıca bu nasıl mantık? Evlenip yaptığında da o yine genişleyecek o zaman ne yapacaksın karını aldatmaya mı başlayacaksın? Ayrıca deneyimsiz erkek kimseyi yormaz aksine birlikte tecrübe edinmek daha heyecanlandırır.
Çok acemisin belli, keşke daha çok yaşasaydı diyeceksin ve seni daha çok tatmin etmesi için delireceksin ama o acemilikle yapamadıkça hayal kırıklığın artacak
Yo kızlar paraya bakar gelecekteki evlatlarını için haklılar tipe bakmıyorlar para oldu mu tamam ama erkek tipe bakıyor Erkekler güzelliğe bakıyorsa kızlarda paraya bakar
Les__exclusive bana ait sıfırdan kendim bu hale geldim iki üniversite yüksek onur derecesiyle mezun oldum kemerde yasiyorum kamu hukuku yüksek lisans yüksek onur mezunuyum 3 dil biliyorum VK/Taygun92 benim hesabım 32 ülke gezdim kendi imkanlarimla sıfır destek ile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Her haltı yiyen bakire istiyor o yapsın ama karsı taraf yapmasın namuslu olsun kafasında
Arabasi olmayan kız neden arabalı erkek istiyor evli erkek istiyro?
Araba başka namus başka karşılaştırmak bile aptalca.
İsinize gelmez zaten
Sizde güzel istersiniz? Siz tipe kız paraya
Para olduktan sonra altima bu gece senide alirim merak etme
Yaptığın yorumlar soruma uygun olsa keşke
Gayet uygun istedigimi isterim
Ben bakir biriyim ama bir kadının bakire olmasını hiç takmıyorum artık
Olup olmamasını*
Kişiden kişiye değişir ben böyle bir arayış içinde değilim.
Hiçbir şeye sahip olmayan kızların her şeye sahip olan erkekleri istemesi gibi değil mi
E güzel olan bir kızın varlıklı birini istemeye hakkı var. Çünkü erkeklerde tipe bakıyor
Sadece güzelliğiyle her şey sahip olacağını düşünen kızlara üzülüyorum cidden
Güzellikle milyoner biri bile bulunur 😄 güzellik herkesi büyüleyen bir şey.
Bazı slak erkekler böyle elde ediliyor maalesef
Yaw sg çoook güzel bir kız gelse ve sana evlenme teklifi etse hahsjdkajdja reddetmezsin asla.
Olm slak mısın sen ya. Gelmediler mi sanıyorsun sen. Her boku biliyorsunuz
Puahahshahhsha egoya gel :D ya sen neye bakıyorsun? Merak ettim.
Güzelliği ortalama olsa kafi. Ben şimdi birkaç tane sayacağım aklıma gelen. Senin için de önemli olur. Öncelikle karakteri ve feminenliği , anne babasına saygısı, arkadaş ortamı, takıldığı yerler ve geçmiş iliskileri. Evlenilecek kız da istersen sayayım. Lazım olur sana 😂
Say bakayım, bana neden lazım olsun ben bir kızla evlenmeyeceğim: d
Yoo kendinde bakarsın var mı bu özellikler bende diye. Sayıyorum: Çocukları sevmesi ve kendi çocuğuna bakabilmesi, sorumluluk alabilmesi ve rekabete girmemesi
Hep öyle olur kızlar kullanılır ve yarı yolda bırakılır olan kıza olur
Kullanılmak diye bir şey yok kadınlar sizden daha fazla zevk alıyor, bu hâlde neden kullanılmak deniliyor?
Zevkine demiyorum erkek umut veriyor evlenicez seni bırakmam yalanıyla sonra birlikte oluyor kızın bakireligini alıyor kızı ortada bırakıyor bunu diyorum bu arada bakirim ben kimseyi yarı yolda falanda birakmadim
Burada olan erkeğe oluyor aslında 😂 bir insanın ahını alıyor kul hakkına giriyor yalan söylüyor kısacası her anlamda günah kazanıyor 😂 zinayla birlikte bi de üfff cehennem ateşi garantili
😂😂 ama kızda zina yapmış oluyor. Dediklerin doğru ah almak zor ama gerçekten üzülüyorum böyle bırakılan kızları gorunce
Allah ne demiş? Ne günahla geliyorsan gel fakat kul hakkıyla gelme! Evet zina da en büyük günahlardan orası zaten doğru 👍 ama bir insanı kandırıp kul hakkına girmek yalan söylemek bunların hepsi çok korkunç 🥶 yatacak yerleri yok öyle insanların
Sen bakiremisjn ☺️
Gerçi zeki aklı olan bir kız evlenmeden yapmak isteyen erkeğin niyetini zaten anlamalı 🤦🏻♀️
Evet
Varya seninde ahını aldılar sandım ☺️😘
Öpücük yanlış oldu elim varpti
Evlenmeyi düşünmüyorum bir erkekle olmayı da düşünmüyorum olursam bile düzgün birini seçip dini nikah kıyıp sadece seks için birlikte olurum
Ve ben erkeklere ne inanırım ne de güvenirim yaparsam kendi isteğimle yaparım aka günah işte
Ama*
Evlilik değil zina olmasın diye sadece seks amaçlı evlilik olacak senin ayrımı yaşayacaksın öyle olyrsa
Bilmiyorum büyük konuşuyorum aşık olursam ve aşık olduğum kişide beni severse neden olmasın ki evlilik 🙃
Sadakatli bir evlilik olsa elbette güzel olur ddedim ya bende bakirim dışarda çok ama çok tahrik oluyorum artık resmen vucuduum bağırıyor yap artık diye
Neden istemesin dar olur zamanla genişler heyecanlıdır, deneyimsiz erkekle evlenmek kadını daha çok yorar
1,2 kez yapmakla vajina genişlemez
Hem ayrıca bu nasıl mantık? Evlenip yaptığında da o yine genişleyecek o zaman ne yapacaksın karını aldatmaya mı başlayacaksın?
Ayrıca deneyimsiz erkek kimseyi yormaz aksine birlikte tecrübe edinmek daha heyecanlandırır.
Çok acemisin belli, keşke daha çok yaşasaydı diyeceksin ve seni daha çok tatmin etmesi için delireceksin ama o acemilikle yapamadıkça hayal kırıklığın artacak
Arabası olmayanlar niye arabası olan ister , niye takı ister, niye kariyer ister, niye uzun boy isterse aynı sebepten
Tipi olmayan bir erkek neden güzel bir kız ister?
Aynısı kızlar içinde geçerli
Yo kızlar paraya bakar gelecekteki evlatlarını için haklılar tipe bakmıyorlar para oldu mu tamam ama erkek tipe bakıyor
Erkekler güzelliğe bakıyorsa kızlarda paraya bakar
O eskidendi artık erkekte paraya bakıyor
Eeee o zaman burada yorumunun ne mantığı kaldı? 😂 kendinle çelişmeye başladın
Yorumum gayet net her insan ister herşeyi fakat karşılık bulabilmesi durumu kendi becerisiyle ilgilidir
Senin yaş olmuş 35 bulabildin mi bari
Ben istediğim herşeye kolay erisebilen bir adamım
Aptal insanlardan çok ne var 😂 ben de istesem birçok erkeği kaldırabilirim ama bana zeki biri lazım
Les__exclusive bana ait sıfırdan kendim bu hale geldim iki üniversite yüksek onur derecesiyle mezun oldum kemerde yasiyorum kamu hukuku yüksek lisans yüksek onur mezunuyum 3 dil biliyorum VK/Taygun92 benim hesabım 32 ülke gezdim kendi imkanlarimla sıfır destek ile
sig kafaliligin acilimidir bu soylediklerin..
Taze seviyoruz el değmemiş
Dayı sen yorum yapma yaş geçmiş ben gençlere soruyorum
Ne oldu hayırdır zoruna mı gitti dayıya bağladın
Dayı seninki kalkmıyordur bile heleki 5 yıl sonra hiç kalkmaz taze senin bayatına neyine?
Sen ağlatırım yalvarın altımda neyse boş ver
Ben bakire olmamasını isterim
Bakir misin?
Değilim , bakire olmasın çok erkekle yatmış olsun hoşuma gider
Yani bu olmalı.
Tecrübesizler tecrübeyi birlikte kazansınlar, tecrübelilerde birbirlerini adam gibi tatmin etsinler
Tecrübeli olsun her fanteziyi tekrar tekrar yapalım ne istersek o olsun
Umarım bulurum öylesini
Çok haklısın orada bi eşitsizlik var
İstemiyorum ama merak ediyorum
Ne alaka sen hiç bir şey bilmiyorsun
Erkekler vok sey ister
Ama kadınların maddi duruma bakmaları onlara batıyor neden? : d
Çünkü nacak arasındsn badka verebildiğiniz bir sey yok
Mal awq karın olacak kadın demek o derece vasıfsız olacak 😂
Benim hatun senin gibi bos birisi olmaz emin ol
Aynen 😂 o yorumu yaptığına göre ouahahajhsjahx
Saçmalık