Bunun kendilerine yapılmasını istedikleri için olabilir mi?

Kendilerinin haz alacakları şeyi yansıtmış oluyorlar
Başka bir görüşüm var..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunun kendilerine yapılmasını istedikleri için olabilir mi?

Şöyle ki insanın şuuru ardı, bilinç üstünden çok daha fazla şey biliyor. Mabad deyip geçmeyiniz efendim, mabad denen uzvu alâ, tenasül organdan sonra çok yoğun miktarda sinir hücrelerinin bulunduğu noktalardır. Nisa taifesinin cinsel birliktelik arzuladığı, güven sorununu aşmış olduğu ve daha önce birliktelik yaşamış olduğu yiğidi isiğa, erinin en etkin erojen bölgelerini artık biliyor olmanın verdiği rahatlığı iliğea bu kimi yiğidin sırtı, kiminin göğsü, kiminin ensesi ve kiminin de dübürüğü olur, onu ora ile tensel iletişime geçerek ateşe verdiğini bilir. Bu sebep ileğaa kendisi diğaa çeşitli temassal iletişimlerde bulunur. Fekat, emme velalin, bazı nisa taifeleri de, "herkesin orgazımı kendisine" deyyuuuğu, kendi en çok zevk aldığı noktasını, yiğidinin bellemesini (öğrenmesini) istediğin den mütevellit, oraya temasını bilinç altına kodlamak amacı iliğaa, bir nevi tenasülde bulunarak, şimşekleri çakar. Bunu farkedemeyen nice yiğtler, "sevdiceğimin en mutlu yerini nasıda bildim, nasılda fezaya taşıdım" deyyu, teheyyüc içerisinde, "helâl bana" diyerekteğn, fazayi hallere bürünür. Halbu kiğiiii, nisa raifesi savaşta yeni bir alan açmıştır. Boynuna halkayı, parfon parmağına yüksüğü takmaya bir adım daha atmış idur.🙂
Bilmiyom ki abi, g. tüm kaslı, biçimli, tüysüz falan olmasına rağmen g. tüme düşkün bir kadına denk gelmedim. Ben de isterdim hatun kişinin görseldeki gibi avuçlamasını.
Reklamları mı izledik 🤣😉
ahahahaaa yok bere 😂
*beee
Canımız istediği için yapıyoruz öyle abartılacak bir mevzu değil. Anlık refleks diyebiliriz güzel olunca 🤣🤣
Cevap
7Cevap
Bana yapan biri hoş oluyor demişti. 2 dk sonra ben ona yaptım öyleside güzeldi
Bence genelde zevksiz oldukları için. hadi kadın poposu estetik güzeldir de
Her hareket erkeklere ait değildir kadınlar da yapabilir, isteyen yapR
Demek ki ilgilerini çeken bir başka yer yok. Vizyonsuzlar 😜
Erkeklerinki ile paralel olduğunu düşünüyorum
sesle güldüm:)
Görtçü bunlar
Kadınlar aletsiz gaylerdir çünkü 🤣
Hoşlandıkları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?