Bakir olmadıkları halde bazı erkekler neden bakire kadınlarla evlenmek istiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlendiğimizde eşim bakire bir bayan değildi ben bu konuyu kafaya takmadım ve mesele haline getirmedim seviyordum eşimi tüüü kaka demedim anlayacağın ona fakat biliyorsun ben ve bir çok bay geçmiş ile bir irtibatın iletişimin kalıp kalmadığı meselesini kafaya takar en başında eşime söylemiştim geçmişin ile ilgili bir irtibatın var mı yokmu bu insanlar senin bir nevi özelin olan insanlar ve günün birinde seni ararlarmı dedim hepsi bitti gitti dedi öyleydide gerçekten fakat erkek milleti bilirsin biri mesaj atmıştı ve irtibatı koparmak istemiyordu bu yüzden çok kavga ettik işte o zaman keşke geçmişinde özeli olan erkek arkadaşı olmasaydı dedim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye mi? E niye olcak bekaretinizi geleceğinizi yajacak kadar dayanilmaz ve çekici huldugunuz bir erkeğe veriyorsunuz ondan sonra terkedilince de ayy ben şimdi nasil evlenecem deyip saf canım birini bulup kendinizi yamamaya çalısıyorsunuz cekici bulmasaniz sa sevmeseniz de sirf sizi kabul ediyor diye aşik numarasi yapiyorsunuz adamlar da mal mi öğrenince ya terkediyorlar ya da kullanıp atıyorlar yani bakir olmasa da adam kabul ermez bakire olmayani elalemin kerizi o mu niye kabul etsin?
016 Yorumla
Soran+1 yılMantıken düşününce bakır olmayan erkekleri kabul eden kızlarda keriz oluyor.
Cevap sahibi+1 yılGüzel kızim çoğu kiz erkeğin bakir olmamasini önemsemiyor ki zaten hatta bakir olan erkeği erkek yerine koymuyorlar ezik diyirlar dindar kizlar bile bakir olmasa da olur kabul edeeim diyor e ama erkekelr kabul etmiyorlar desiginde oldun kadin namusunu korumali diyor kiz bir eekegin geçmisinden rahatsiz olsa bile kafasinda silebiliyor ya da bir wngel olarak görmüyor anladin mi
Cevap sahibi+1 yılZaten hee şeyden evvel erkek yalan söyleyebiliyor yani kizi keriz yeeine koymaya ihtiyaci yok ama kizin durumu belli
Soran+1 yılÇok güzel anladım söylemek istediğini. Benim merak ettiğim empati
Cevap sahibi+1 yılHele sükür anlayan bir kız çikti 👍👍👍🙂
Soran+1 yılE Kafa çalışıyor cunku
Cevap sahibi+1 yılBak ben sana bir sey söyleyeyim mi aslinda hicbir erkek bekareti sorun etmez tamam mi en azindan engel olarak görüp bunu takinti haline getirmez dunya kadar geleneksel turk erkegi bakire olmayan avrupali kizlarla evlenen hicbiri de sorun etmiyor neden çünkü onlarin kültüründe bu normal benim kendi adanali arkadasim alman bir kizla evlendi gecmisini de biliyordu e kardaş bunlarin öyle bir gecmisi oluyor napalim dedi e hakli bir de sevmese o alman kiz onbinlerce secenegi varken bizim arkadasla olur muydu? türk erkeginin sorun ettigi sey bir türk kizinin bir erkegi toplumsal degerleri dinj degerlerini hatta hazinem dedigi seyi butun gelecegini bir erkek icin feda edecek kadar o erkegi arzulamasidir. Sonra bir de pisman oldum artik yapmayacam dedigi zaman da ipler kopuyor e kardesim soz yok Nisan yok bekaretini verirken moderndinde evlenecegin adama gelince mi geleneksel oldun? E zaten kimse seni istemedigin icin sen o çocuğa mecbur hissediyorsun jendini sevmesen de sevmis numarasi yapiyorsun Avrupali gibi yasadiysan avrupali gibi evlen birini sev cinsel cekim duy bir süre birlikte yaşa seks yap evlilik teklifi alırsan da evlen
Cevap sahibi+1 yılYok kafa calisiyor değil bakiresin bakire olmayan kizlar kabul etmiyor çünķu onlar da biliyor geecwgi ama kabul ermiyorlar
Soran+1 yılAnneler ne zamandır bakire
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀 ya iste bakire olarak evlenmissin ama bakire olmayan türk kizi çok çirkef gercekleri bildikleri halde reddediyorlar
Soran+1 yılE mantıken haklısın bir bakima
Soran+1 yılSeni eig secicem. Parmakların koptu.
Cevap sahibi+1 yılSağol abla😀
Cevap sahibi+1 yılYa daha neler neler yazarim gördügüm duyduğum
Soran+1 yılSen sağol dayi
Cevap sahibi+1 yıl🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnu isteyenlere sormak lazım.
Öyle bir takıntım hiç olmadı.
Olamaz
İnsanları istek ve tercihlerine göre yargılama hakkım yok.
Herkes istediğini yapmakta özgür tabi sonucuna katlanmak şartıyla.10 Yorumla
+1 yılKızlar neden dürüst sadakatli iyi davranan erkek bizi bulmaya deyip deyip kendilerine ne kadar kötü davranan serseri tipli erkeklere gidiyorlarsa o yüzden
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
+1 yılSaçmalık işte kendini değerli görüp karşısındakini de sütten çıkmış ak kaşık istiyorlar kendi yediği bokların hesabı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHani paket zarar görmesin diye hava dolu minik poşetler vardur, alır alır oatlatırsın ya, ama sebebini bilmezsin, demek ki patlatmayı seviyoruz, mantık bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Onla kalsalar iyi bide buluncada memnun da olmuyolar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Ben bakir değilim ama benden 50 kilo altın talep edilirse o zaman parayla mal satın alan durumuna düşeceğim için bakire isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılHimmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla onları bilmem ama ben bakir bir erkeğim ve bakire bir kızla evlenmek istiyorum
Sevgilin galiba kendisi bakir değil ve seninle de bakireysen evlenmek istiyor doğru anladıysam
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılHmm nasıl peki
Soran+1 yılSevgilim yok.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım eğer istersen tanışmak isterim ne dersin
Soran+1 yılTesekkurler
Cevap sahibi+1 yılNeden ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu seçme hakkı değil mi kimseyi insanların seçme hakkı ilgilendirmez bakire olmayan bi kızda seçme hakkı varsa bakir erkek seçsin kime ne sanane banane
01 Yorumla
Soran+1 yılSecmesinler demiyorum zaten.
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnlar hem ayranim dokulmesin hemde g@tum s*kilmesin diyenlerden iste
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetememek korkusu çekememezlik hazımsızlık kadını hor görme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz nasıl zengin, yakışıklı, uzun boylu erkek arıyorsanız bizim de bakire kız aramamıza laf edemezsiniz (onlarca kadınla ilişkiye girsekte bakire kadın istemek en doğal hakkımız)
00 Yorumla
+1 yılBakir isterim el değmemiş ilkim olsun ❤️
112 Yorumla- +1 yıl
Senin tercihin ne gizli..🤔
Soran+1 yılBenim gibi olsun
- +1 yıl
Tanışmak isterim baba TKP isteği atarmısın gizli 🌸🌹
Soran+1 yılYav ben böyle bir şey dememistim.
- +1 yıl
Yav bn bulmuşum benim gibi birini bi konuşalım ya 🥰
Soran+1 yılYokya farklıyız biz
- +1 yıl
Ne gibi farkı müslüman değil misin?
Soran+1 yılYoo muslumanim
- +1 yıl
O zmn sorun yok dm den konuşalım bunları 🌹
Soran+1 yılTeşekkürler ama dm yi kapattım.
- +1 yıl
Son bi kez aç belki farklı olur kapatmak Allah'a mahsustur yapayanlız yaşamaktır.. aç veya yaz gizli 🌸
- +1 yıl
Uydun mu kız yoksa düşünüyorsun..
+1 yılBakirim bakire isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bakire değilim pek umrumda da degil :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çünkü sana soracak değiller
02 Yorumla
Soran+1 yılAy oluyorum zaten sorsunlar diye
Bunu fazla kafana takma
00 Yorumlaİsteme hakkim yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldenklik onemli
10 Yorumla Aptallar çünkü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Kiyaslanma korkusu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı şey değil ondan
10 YorumlaBakirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar cahil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerk mi edildin
03 Yorumla
Soran+1 yılEdilmedim, ama