Sonra tekrar görüşmek istedi ama ben istemedim. Başka biriyle konuşuyorum dedim. (Bana tekrar yazdığında aradan 3 hafta geçmişti) Sonra 1 hafta geçince tekrar yazdı. O zaman da o kişiyle beraber olduğumu söyledim. Onu sonra bir daha görmedim. Ama görürsem ne diyeceğimi bilmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Üniden arkadaşınla olmanda sorun yok da bahsettiğin gibi bir mala o şansı güzelliği sunmuşsun ona üzüldüm
Ve bu çocuk 30 falan yaşında. 🤷♀️
Anlatmak istersen dinlerim
Acaba pişmanlığın sebeplerinden birisi çok kötü bir deneyim olması mıydı? 😅
Evet hxndjd
Kıyamam sana ben be 😅
Hayatımın en kotu deneyimiydi. Cidden daha kötüsü olamazdı zjdnsn
Telafisini etmek için bir asker var burada 😅😅
Hayır yoklukta veya tecrübesiz biriyle asla bir daha jdjsjsj
Tecrübesizi anladım da yokluk ne alaka 😅😅 çok mu acıtıyor
Yok direkt konuya girer o da. Hiç anlamsız saçma bişey olur mantık olarak aynı şey udjejxj
Yok be olur mu öyle şey en bi yarım saat ön sevşme olcak
O da en az yani
Ya yalan nejsjsj ilk seferinde uzun oluyor o on sevisme. Sonra bir daha onu gorebilene aşk olsun 😅
Yani doğrudur yaşadıklarından dolayı diyorsun. Ama ben çok severim o yüzden diyorum
Pek tersini gördüğüm olmadı 🤷♀️🥲
Anlatırsam inanırsın belki
Lafla peynir gemisi yürümez 😅
E o zaman buluşacağız göreceksin ne yapabilirim
Kucakta kan ter içinde iyiydi sonra mı pişman oldun
Ya ne kan teri bişey yapamadı ki 😅
Nasıl birliktelik bu o zaman
İlki mi oldun yoksa? Ön sevişme uzun sürseydi yeterdi senin için :)
Arkadaş acemi sanırım bu konularda. 5 saniye öpüşüp hemen olaya girmeye çalıştı. Ve zaten kendi de hazır olamadı. Bir ilişki olmadı yani aslında. Çok utanç verici bir erkek tarafından cidden 🥲 Ama ona rağmen nasil tekrar benimle konuşmak istedi anlamadım. Ben onun ilkiydim sanırım ama o önceden de ilişki yaşadığını söyledi. Ben pek inanmadım.
İşte erkeklerde bencillik ve sonuca hemen ulaşma arzusu batırıyor. Ön sevişmeyi uzun tutmalıydı. Parmakları dudakları vücudunda gezinmeli keşfetmeli okşamalıydı.
Acemiydi 🤷♀️
Rahat davran bence görünce üniversite devam ediyor mu? Her gün görecek misin? Belki sağda solda konuşacak bu durumu.
Konuşamaz. Konuşursa benim anlatacak daha çok şeyim var 😅😅
Çok fazla görmüyorum ama ortak dersimiz var iki tane. Fakat hiç görmedim onu o zamandan beri ortak derslerde de.
Yazık olmuş sana ya :) Ben de bakirim ama planlıyorum baya en azından ön sevişme ve oral yaparak tatmin ederim :)
Erkeklerin 30 yaşına kadar hiç deneyim edinmemis olması gerçekten iyi bişey değil kadın için 🥺 Çünkü yönlendirecek olan erkek olmalı. Kadın değil 🤷♀️
Ben yine de bencil biri değilim onun gibi. Ön sevişme ve oral yaparım. Parmaklarımla klitorisi okşarım ve göğüsünde dilimi gezdirir ağzıma alır parmaklarımla ucunu sıkıştırırım.
Sana ne hissetmen ne konuşman gerekeni sürekli söyleseler kendini nasıl hissederdin he😵💫 meeee meeeeeğğ 🤫 kendi karar eylem ve söylemlerini kendin vermelisin sokma aklı 3 adım gider.
Senin ki FB olmak istiyor. Sende arkadaşına nasıl verdin
Tekrar görüşmek istediğinde kendini kötü hissettiğini ve sadece beraber uyumak istediğini söylemişti.
Sence öyle olur mu
O gün zaten yapamadı. O yüzden tekrar ona cesaret edebilir mi bilmiyorum 🤷♀️
Nasıl yapamadı
Kalkmadı yani 😅
Sanırım ilk kez benimle yaptı 🥲
Haha kızı yatağa attı ama kaldıramadı çok acııı🤪🤪
Özelden yazsana bi🤪
Yaşadıgim en kötüsüydü. Daha kötüsünü yaşamadım 😅 Ve isteyen de kendisiydi. Ciddi bir ilişki de istemeyen kendisiydi. Anlamadım yani çok saçmaydı
Sorunu beğendim yazsana
Eee sonra ne yaptı çok merak ettim
Ya oğlum zaten bir ilişki olmadı. Prezervatifi takmaya çalışırken şeyi düştü. O kadar kötüydü 😅 Zaten ön sevişme de sıfırdı. Asla hatırlamak bile istemeyecegim bir gündü.
Sana ne dedi nasıl ayrıldınız kalkmayınca ne yaptı şunları düzgünce özelden anlat işte🤪
Ya stres yaptım falan dedi işte xjsnsj ben dedim daha önce biriyle beraber oldun mu böyle bişey yaşadın mı. Dedi ki işte daha önce de ilişkim olmuştu ama böyle olmamıştı. Ya yalan var ya prezervatifi takarken düştü şeyi djidjdjx Onu bile zor taktı. Oradan belliydi 😅
Seyi düştü diyor ya çok komik 🤪
Çok bir olayı yoktu o yüzden şey demek yeterli geldi fnjxnx
Öpme okşama falan da mı yok belki kalkardı o zaman.
Ya özelden yazana işte
Birleşme oldu mu peki
Hayır
Neden devamı gelmedi peki
Beceriksiz sanırım 😹
Evet 😅
Eee film izlemekle olmuyomuş dmi 😂 o şimdi hırs yapar tekrar denemek için seni yoklar arada 😹
Yazdı zaten 3 hafta sonra. Ben dedim başka biriyle konuşuyorum. Aslında yok biri de cidden ben de kendimi çok kötü hissettim. Ya çok berbattı. Bir de küçük de değil yani 30 falan bir çocuk 🥲
Senin kendini kötü hissedecek bişeyin yokki sıkıntı sende değil sonuçta. 2 bira iç keyfine bak 😹 arada banada yaz sıkılıyorum bu aralar en azından hazır konuştuğun kimse yoksa arada boş yaparız
Duydun mu kız. Bide de okudun
Adın çıkar yakında unide
Öyle bir çocuk degil. İçine kapanık biri. Zaten yapamadı/k. Bir şey duyarsam ben de anlatırım bu durumu. O yüzden cesaret edemez.
Ne sdg
Çok kötüydü 😅
Bir de tekrar mı istiyor sdf
Ya ne cesaretle yazıyorsa ben de anlamadım xiendj
Tipi nasıl bari
Uzun gözlüklü falan entelektüel bi tip. Bir de fazla kibar 😅
Sana sağlam bir tip gerek o zaman
Yok artık seksten soğudum ben istemiyorum 😅
Bu durumu telafi etmek lazım ama
Yatakta zevk aldın mı?
Allah affetsin
Hiçbir şey deme hiçbir şey olmamış gibi yap
Artık birlikte olmak istemiyorum de
Hiç bir sey olmaz keyfine bak
Herkes yaşıyor artık selam ver normal konuş geç
İlkin miydi
Hayır ama sanırım ben onun ilki olabilirim
Neden pişmansın bu kadar
Yaşadığım en kotu olaydı ve okul arkadaşım olması sebepli pişmanım.
Nesi bu kadar kötüydü yaa
10 saniye öpüşüp olaya girdi hemen. Hiçbir şey anlamadım. Ve zaten kalkmadı da. En son kendisi pes etti olmuyo stres yaptım galiba falan dedi. Hiç böyle bişey yaşamamıştım daha önce
Geçmiş olsun
Tövbe et.
Görürsen bi daha ver tazele
Vermedim zaten o gün de. Yapamadı.
Niye yapamıyor arkadas
İktidarsızlık 😅
Nerden buldun iktidarsızı
Yarım kalmışssınsır sen o zaman
Benim için de çok zevkli değildi zaten. Yani yarım kalacak kadar bile bişey olmadı 😅
😁oldu bitti maşallah olmuş 😁
Vurdurdunmu...
İstemiyorum de gec
Yapabildimi ilişkiyi
Hayır
Neden
Yssin kac
Kac dk da bosaldi
Ne boşalması 😅😅
Yaz dertleşelim aynı durumu kızda yasadim bende yazz
Olurmuu
Ne yaşadın