Yükselmek, tatmin arayışında olmak bir tek erkeklere mi özgü?
Biz isteyemez ve yapamaz mıyız böyle şeyler?
Biz isteyemez ve yapamaz mıyız böyle şeyler?
Onlar ergenlerin kuruntuları😊😊 kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katıdır, en az 3 katı. 😊😊 ama bunu en yakın kız kankalarına, hatta evli ise kocalarına bile söyleyemezler 😊😊 yani aşırı istekli olman gayet normal, eğer istek olmazsa o zaman sorun var demektir.😊😊 sana iyi bir haberim var, gayet normal bir bayansın 🤪🤪🤪
Sizin gibi bayanlar candır ama size hak edecek becerikli erkek olursa 🤪🤪🤪
Bazıları konuşma tarzından sorusundan bile belli ediyor kadın olup olmadığını çok rahat anlaşılıyor yüksek olabilir normal bişey ama dediğim gibi kadınla erkeğin yapması farklı dikkat çeker her türlü
Onların amacı ters psikoloji yaratmak. Yani inanmamış gibi yapıp kadının onu kanıtlamaya çalışmasını sağlamak
😊 bunu gerçekten hiç düşünmemiştim
Ya libidosu yuksek olabilirse hemcinsine yurunce de ister istemez erkek sanıyorsun
öylesi hiç denk gelmedi :))
Cevap
30Cevap
yaparsınız bence gariplik yok lakin sitedeki hemcinslerinin çoğu kezban olduğu için site cemaatinin kafası karışık :D
Ekrek arkadaşla öpüşürken neden göğüse vs dokunur gerçekten sevse de yapar mı yoksa bedenim için mi benimle birlikte? ↗
al bak işte sonra neden öyle sanılıyor anlarsın bundan daha beter sorularda oluyor :D 35 yaşında öpüşmek isteen sevgilisine sapık diyen falan :D
ahahahsha hakkaten bu ne ya, bedenim için mi diyor bir de yok ablacım memende kitle var mı diye bakmıştır hemen günahını alma 😂
Beni de erkek hesabı sanıyorlar normal soru sorduğum halde 😀
dünkü fotondan sonra hala öyle düşünebildiklerini sanmıyorum.
çok saçma illa açıp malı mülkü mü gösterelim :)))
Tabiki yapabilirsiniz ama burdaki erkeklerin bir çoğu buna alışkın değil
Bence herkes gayet alışkın
Çoğu fake ve cocuklardan olusuyor o tarz soruların
soru tarzından bile anlaşılır ama kimin çocuk kimin yetişkin olduğu
Valla o kadar emin olmamak gerek mesela senin soru seklini kopyala yapıstır seklinde bile sorabiliyor
Usta hem libido yuksek vibesi verip bide kizlardan hoslaniyorum dedikleri icin cogu pembe gorunumlu mavi
Benim öyle bi olayım yok ama görmeden de inanmıyorum maalesef. Herkes bir şeyleri saklayarak bir seyler görme derdinde çünkü :')
Bence yapabilie sadece libidosu yüksek olan her kadın belli etmiyor,
3 kağıtçı erkekler bu konuyu kullanıp sahte hesapla millete yürüdüğü için böyle bir algı var. snsns
Yo siz yapabilirsiniz. Ancak burdakilerin fake oldugu gercegini degistirmiyor :D
Zarf atıyoruz, bizimle inatlassin da oradan sohbet kurup yürüyelim diye.
O erkek dye hitap ettiklerimiz kız hesabı açmış totoşlar biz öylesine erkek demeyiz erkek adam kız hesabı açıp burada kız kovalamaz
Ben oyle dusunmem benimde libidom hep yuksek hatta yiksek hir lartnr es bulup burdan gitmek istiyorum
İspatlasın da muhabbet açılsın diye :d
ahahaha çok mantıklı
%99.9 erkek çünkü. bir kadın abazalıktan ölse bile açık açık yazmaz burada
Yazarım
@escobarinkizi aynen
Yaparsınız. Sizin yapamayacağınız bir şey var mı
İsteyebilirsiniz.
Çok ayıp kim yapıyor onu
prnodan başka yerde kadın görmemişler ki
Aman boş ver onları
Çünkü yeni hesap açanların çoğu erkek 😀
Sanirim troll dolu oldugu icindir