Ondan kastım değil içine boşalma bir anda çıkaramama veya yanlış pozisyonda erkeğin penis kırılması yaşaması bunlar maalesef bilgisizlikle olabilicek beceriksizlikler
Öyle olmaz o bir bilene gönder yolu izi görsün bilsin nasıl girer çıkar kobaymısın deneme tahtası olma Ürkers'e kadın bir daha kendini bulumaz erkek her türlü yapar dergi p*rno izlemek farklı gerçegi farkı tantanasıyla şöyle durmadın böyle yapmadın diye sana suç bulup kavga eder ayıbını kapatmak için bunu kendine yaptırma sonuçta kek tarifi değil bu ne lazım ne değil püf noktası ne öyle bir dünya yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
çok komik oluyo :D 17 yaşına girmiştim daha o zamanlar :D hangi deliğe sokacam felan diye sormuştum kahretsin :DD
😆
Olmaz hayatta beceremezler biri zaten korkuyor canım yanacak mı diye ötekinde de heyecan panik nasıl olacak
Ee ne olacak yani
Erkek tecrübeli olacak diğer türlü olmaz heyecan dan afedersin sertleşme bile olmaz
Git tecrübe edin gel mi diyim napiyim
De ne var bunda
Saçmaladın iyice
Eee nasıl olacak karşı tarafın canı çok yanar kimse bol şans
En azından okur araştırırsın. Tecrübe fikir edinirsin yapanlardan, bu konu çok abartılıyor
zor bir şey değil. içgüdüsel zaten. biraz da video falan izleyin
Beceremezler ama deneyimlerle yavas yavaş gitmek daha sağlıklı olur zaten ilerledikçe kendinizi kaptırıp yaparsınız
Becerememek nası oluyo delik mi tutmuyo mesela
Ondan kastım değil içine boşalma bir anda çıkaramama veya yanlış pozisyonda erkeğin penis kırılması yaşaması bunlar maalesef bilgisizlikle olabilicek beceriksizlikler
Ve kadın aniden gerilme yaşarsa kitlenmesi olayı da var bu iki tarafında bilgisizlik ile olabilecek sorunlar
Ee ne olacak
Bilgili birine sorucak veya prno izleyip oradan bilgi edinicekler, bilgisiz çok kisi cinsel sorunlar ve kazalar yaşıyor
Bakiresin ve bakir buldun yani anladık kankam
Yani bereremeseniz de ilimizde ilk olduğu için zevk alırsınız sen daha az alırsın ama
İyi hazırlan sulan iyice
Çok tatlış olur öyle ya 🥺👉🏻👈🏻🎀
Sen tecrübeli misin
@ByAlfonnso hayır
Çok tatlısın
@ByAlfonnso biliyorum 💅🏻🎀💫
TP atalım mı
Kobay misali gelişine vurulur bilir bilmez
Öyle olmaz o bir bilene gönder yolu izi görsün bilsin nasıl girer çıkar kobaymısın deneme tahtası olma Ürkers'e kadın bir daha kendini bulumaz erkek her türlü yapar dergi p*rno izlemek farklı gerçegi farkı tantanasıyla şöyle durmadın böyle yapmadın diye sana suç bulup kavga eder ayıbını kapatmak için bunu kendine yaptırma sonuçta kek tarifi değil bu ne lazım ne değil püf noktası ne öyle bir dünya yok
Zorlar ama daha iyi tatlı gelir
Hızlı ve anlamasan biter
Tecrübesiz erkek bile halleder mevzuyu merak etme
İyi işte birbirleriyle yaşayarak keşfederler
İnsanlar nasıl türemiş?
Olmaz demedim ki
Nasıl olacak dedim
Bulur onlar yolunu 😊
kaç yaşındasın
Ben 24 o 27
Çok mu seviyosun çocuk çok mu yakışıklı
Evet