Cinsel Yaşam Neredeyse her gün seksting yapmak normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 Yapan var midir daha önceden Neredeyse her gün seksting yapmak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Terminatör1998 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok sık yapınca sıkılıyor insan, aynı kişiyle sık yapınca bıkarsın, chat sitelerinde çok sexting yaptım, 0 0 Yorumla
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Sanmıyorum ya ben bağımlısı olarak bile her gün yapmıyorum 😀 Ara vermek özlemek zevki arttırır çok sık yapılırsa sıkılabilir insan 0 0 Yorumla
Ozizzers Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Normal olmayan yazışarak yapmak. Ses, görüntü olsa neyse. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Goruntulu zaten Yorumla Ozizzers 1 yıl Canım çekti Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Tamamen sexting gibi demiyelim ama flörtleşir gibi hemen hemen her gün keyifli oluyor 🤗 0 0 Yorumla
ArmyAs Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yani libidon yüksek ise normal nereden biliyorsun diye sorma 😅 0 1 Yorumla ArmyAs 1 yıl Aynıyız Yorumla
ShinyBlackPantyhose Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Daha kaliteli sexting yapabilen bir kıza rastlamadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende yapıyordum hatta yaptıgım kişiyle duygusal şeyler de yasadık sanaldan iyi gidiyordu kskdkdkdk özledim ama simdi 0 0 Yorumla
Yabanci06 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Hergun elbette yapmıyorum hatta uuzn zamandan beri yapmıyorum. Özledim o gunleri 0 1 Yorumla Yabanci06 1 yıl Nenimle yapmak istermisin Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hoşuna giderse yap normal tabi 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normal bende yapıyorum ama bazen denk gelmiyor 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyorsa yapabilirsin ve partnerin varsa. 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal, canın istiyorsa 0 0 Yorumla
cihangir028 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hıc denk gelmedin bana... nerde yapıyorsun 0 0 Yorumla
SoruManyağıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bence önceden öyledim şimdi seyrelttim yavaş yavaş 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal var yaoiyoruz bazen 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Oluyor tabi 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Her gün yapılmaz ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Belli zamanlar çok oluyor bana 3 2 Yorumla TheBoomer2 1 yıl Şimdi nasıl? Yorumla ArmyAs 1 yıl E bazen yoğunluk oluyor evet Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Çok sık yapınca sıkılıyor insan, aynı kişiyle sık yapınca bıkarsın, chat sitelerinde çok sexting yaptım,
Sanmıyorum ya ben bağımlısı olarak bile her gün yapmıyorum 😀 Ara vermek özlemek zevki arttırır çok sık yapılırsa sıkılabilir insan
Normal olmayan yazışarak yapmak. Ses, görüntü olsa neyse.
Goruntulu zaten
Canım çekti
Tamamen sexting gibi demiyelim ama flörtleşir gibi hemen hemen her gün keyifli oluyor 🤗
Yani libidon yüksek ise normal nereden biliyorsun diye sorma 😅
Aynıyız
Daha kaliteli sexting yapabilen bir kıza rastlamadım
Bende yapıyordum hatta yaptıgım kişiyle duygusal şeyler de yasadık sanaldan iyi gidiyordu kskdkdkdk özledim ama simdi
galerime gir ful benim ve kızların nudesi 😀😀😀
Hergun elbette yapmıyorum hatta uuzn zamandan beri yapmıyorum. Özledim o gunleri
Nenimle yapmak istermisin
Var ben sürekli sexting yapıyorum
Hoşuna giderse yap normal tabi
Normal bende yapıyorum ama bazen denk gelmiyor
Hoşuna gidiyorsa yapabilirsin ve partnerin varsa.
Uzun zamandır yapmiyorum.
Sana hediye vermek istiyorum
Normal, canın istiyorsa
Hıc denk gelmedin bana... nerde yapıyorsun
kkiimle yapıyorsun hergün
Bence önceden öyledim şimdi seyrelttim yavaş yavaş
Normal özellikle yazın iyi oluyor
Ex manita ile hergün yapardık
Her gün yapıyorum
Beni doyurmuyor gerçeğini istiyorum
Aynı ben
Karşılaştık mı acaba
Var düzenli olarak hergun
Normal var yaoiyoruz bazen
Oluyor tabi
Huzuru haramda ararsan huzur sana haram olur.
Bağımlı isen normal
O banada oluyor yaaaa
Bence normal
Her gün yapılmaz ya
Normal değil hayır
Evt bizde
Bulsam günde 3 kez yaparım
Evet kaslı iri sever misn
Sıkar
Belli zamanlar çok oluyor bana
Şimdi nasıl?
E bazen yoğunluk oluyor evet