Cinsel Yaşam Sanal sevgilimle her gün seksting yapıyoruz, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 3 aydır konuşuyoruz ve her gün yapıyoruz ya sürekli istekliyizvdoymuyoruz birbirimize normal mi? Sanal sevgilimle her gün seksting yapıyoruz, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. normal ama bu kadar çok sık yaparsanız belli bi süre sonra tekrara düşüp sıkılırsınız benden söylemesi :) 0 0 Yorumla
şebnemo Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Sanal sevgililik sıkıntı ama devam edecekseniz sexting ok bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla
BirTaurus Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bunu yaşamak çok güzel ve zevklii. Uyumlu olmak çok önemli. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Molotonluk oluşmaması iklnizin de tutkusunun aynı olduğundan mı acaba 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Evet muhtemelen çünkü ikimiz de çok arzuluyoruz ve duygu var yani sadece seks değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fotoğraf video ya da ses var mı peki Yorumla Soran 1 yıl İlk ay bazen foto bazen görüntülü yaptık ama iki aydır sadece sesli konuşuyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç fotoğraf ya da nude istemiyor mu senden ve ortam müsait oluyor mu sesli konuşabilmek için Yorumla Soran 1 yıl İstemiyor, müsait olmaya çalışıyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha çok o mu konuşuyor peki sen mi ve merak ettiğim biri konuşurken diğeri de konuşıyor mu yoksa biri anlatıyor diğeri dimliyor mastürbasyon mı yapıyor Yorumla Soran 1 yıl Bazen o bazen ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha çok hanginiz? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve 2. Sorduğum sorunun cevabı Yorumla Soran 1 yıl O boşalacağı zaman da ben Yorumla Soran 1 yıl O daha çok konuşuyor ben inliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dhaa önce denedin mi başkası ile peki Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Az çok bu kadar çekim var mı ifi Yorumla Soran 1 yıl Hayır bu hepsinden çok çok iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnlemeler bi başka yas kimse duymuyor ki inlwrken sen ve de nasıl yapıyorsun elinle okşaysrak mı süetünerek mi Yorumla
Arif_89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Biriniziniz gördünüz mü hiç? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet yani sanalda Yorumla Arif_89 1 yıl Ozaman normal. Birbirinizi beğenmiş arzulamışsınız demek Yorumla
Oburix34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Ses yok video yok görüntü yok sadece mesaj mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hep sesli konuşuyoruz Yorumla Oburix34 1 yıl Oda bi yere kadar resmini dekolteni fiziğini bilmeden olmaz o iş Yorumla Soran 1 yıl Biliyor Yorumla Oburix34 1 yıl O zaman arada bir resim atarsın heyecanı artırmak için Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Buluş awk sanal ne igrenç varoşca 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Normal ve güzel bişey 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yapın tabii. Bir daha mı geleceksiniz dünyaya. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normal değil :D 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fazla azgınsın Yorumla Soran 1 yıl Ona karşı öyle normalde aylarca yıllarca uapmazdım Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. değil f*ck olmuşsunuz 0 0 Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Biraz fazla sanki :) 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Elimizde değil Yorumla PijamalıWampirr 1 yıl Hergünde olmazki abartma Yorumla Soran 1 yıl E öyle ama jsjs Yorumla PijamalıWampirr 1 yıl Görüntülü iyide sesli saçma bence Yorumla Soran 1 yıl Yok çok güzek Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% 1 yıl Görüntülü mü 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sesli Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl Görüntü de olsa harika olurdu Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
O_Kadar_Şeyyy_Gördüm Takip Et Xper 7 Yaş: 102 1 yıl Benım nıye boyle bırı yok hayatımda ya 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yetmiyor bize 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal değil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla tamamgeldiiim 1 yıl 3 ay her gün normal değil yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
normal ama bu kadar çok sık yaparsanız belli bi süre sonra tekrara düşüp sıkılırsınız benden söylemesi :)
Sanal sevgililik sıkıntı ama devam edecekseniz sexting ok bence
Neden
Bunu yaşamak çok güzel ve zevklii. Uyumlu olmak çok önemli.
Evet ya
Molotonluk oluşmaması iklnizin de tutkusunun aynı olduğundan mı acaba
Evet muhtemelen çünkü ikimiz de çok arzuluyoruz ve duygu var yani sadece seks değil
Fotoğraf video ya da ses var mı peki
İlk ay bazen foto bazen görüntülü yaptık ama iki aydır sadece sesli konuşuyoruz
Hiç fotoğraf ya da nude istemiyor mu senden ve ortam müsait oluyor mu sesli konuşabilmek için
İstemiyor, müsait olmaya çalışıyoruz
Daha çok o mu konuşuyor peki sen mi ve merak ettiğim biri konuşurken diğeri de konuşıyor mu yoksa biri anlatıyor diğeri dimliyor mastürbasyon mı yapıyor
Bazen o bazen ben
Daha çok hanginiz?
Ve 2. Sorduğum sorunun cevabı
O boşalacağı zaman da ben
O daha çok konuşuyor ben inliyorum
Dhaa önce denedin mi başkası ile peki
Evet
Az çok bu kadar çekim var mı ifi
Hayır bu hepsinden çok çok iyi
İnlemeler bi başka yas kimse duymuyor ki inlwrken sen ve de nasıl yapıyorsun elinle okşaysrak mı süetünerek mi
Biriniziniz gördünüz mü hiç?
Evet yani sanalda
Ozaman normal. Birbirinizi beğenmiş arzulamışsınız demek
Ses yok video yok görüntü yok sadece mesaj mı
Hep sesli konuşuyoruz
Oda bi yere kadar resmini dekolteni fiziğini bilmeden olmaz o iş
Biliyor
O zaman arada bir resim atarsın heyecanı artırmak için
Buluş awk sanal ne igrenç varoşca
Normal ve güzel bişey
Yapın tabii. Bir daha mı geleceksiniz dünyaya.
Normal değil :D
Neden
Fazla azgınsın
Ona karşı öyle normalde aylarca yıllarca uapmazdım
Sizinki sadece sapıklik
değil f*ck olmuşsunuz
Biraz fazla sanki :)
Elimizde değil
Hergünde olmazki abartma
E öyle ama jsjs
Görüntülü iyide sesli saçma bence
Yok çok güzek