Cinsel Yaşam Her gün seks yapmak normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 23 yasında kız 25 yasında erkek?Bu ikisi her gün seks yapıyosa bu normal midir Her gün seks yapmak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. kendi yaşamları 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik zaten uzmanların önerisine göre günlük olmalıbunda bir problem görünmüyor 0 1 Yorumla Soran 10 ay Vajina ağrıyor her gün yapınca Yorumla
Siradakikufur Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 10 ay O yaşlar it gibi seks dönemleri zaten. O yaşına dönüp her gün saatlerce yapıştırmak isterdim. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neyin normalligi anlamadım?Yaşlarda bir sorun yok ki. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Biz 39 a 29 uzBiz bile günde 2 kere sevişiyoruzHergün ne olacak🤷 0 0 Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% 10 ay Her gün seks yapmak olumsuz etkiliyorsa anormaldir, olumsuz etkilemiyorsa normaldir. 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Evlenmeler iyi olur 🤣 korunuyorlarsa sorun yok 0 3 Yorumla İçiBoşDefterim 10 ay O yaşların kıymetini bilsinler Yorumla İçiBoşDefterim 10 ay Ben 28 daha öpüşme eleme dahi olmadı Yorumla Soran 10 ay Erkeğe bağlı evlilik Yorumla
ZeynepHocam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Değil her gün seks mi yapılır 0 9 Yorumla Soran 10 ay İsteksiz birisin galiba Yorumla ZeynepHocam 10 ay Hayır istekliyim ama her gün isteyeceğim bir şey değil bu Yorumla Soran 10 ay Kaç günde bir istersin Yorumla ZeynepHocam 10 ay 2 veya 3 günde bir falan Yorumla Siradakikufur 10 ay Bazı günler sabah öğle akşam bile yapılabilir. Sizin düşünceniz ilginçmiş. Yorumla Soran 10 ay Evlisin sanırım Yorumla Siradakikufur 10 ay Evet evliyim. Ama ben bu dönemimi evlenmeden önce başka bir kadınlar 1 yıl beraber yaşamıştım. Her gün birlikte olurduk sanjrk merhaba 2 3 ay gündüz evde olduğumda sabah öğle akşam birlikte olurduk. Yorumla Soran 10 ay Ondan mı aynı evde yasadıgın kızlara tekme atıp başka kadınla evlendim Yorumla Siradakikufur 10 ay Onunla iletişimimizin sebebi zaten sevişmekti. Ben öyle istemiştim o da buna göre geldi. Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Her iki tarafta istekliyse normal 0 0 Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. İlk zamanlar normal ama sonra azaltmak lazım 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Normaldir, azgınlığın tavan olduğu dönemler 0 0 Yorumla
Metinhjj23 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 10 ay Tabii ki Normal yani 0 4 Yorumla Soran 10 ay Sebeb Yorumla Metinhjj23 10 ay Kız çok istekli olup erkek çok istekli olur Çünkü yaşı daha genç yani Yorumla Soran 10 ay Öyle zaten kız erkekten daha istekli tabi erkekte istekli çavuşu hemen kalkar ama oğlan 1 Se kız 5 Yorumla Metinhjj23 10 ay Bence erkek günde 3 posta gider kızda 6 posta rahat gider Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal en güzeli 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evliyse bize düşmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
kendi yaşamları
cinsellik zaten uzmanların önerisine göre günlük olmalı
bunda bir problem görünmüyor
Vajina ağrıyor her gün yapınca
O yaşlar it gibi seks dönemleri zaten. O yaşına dönüp her gün saatlerce yapıştırmak isterdim.
Neyin normalligi anlamadım?
Yaşlarda bir sorun yok ki.
Biz 39 a 29 uz
Biz bile günde 2 kere sevişiyoruz
Hergün ne olacak🤷
Her gün seks yapmak olumsuz etkiliyorsa anormaldir, olumsuz etkilemiyorsa normaldir.
Evlenmeler iyi olur 🤣 korunuyorlarsa sorun yok
O yaşların kıymetini bilsinler
Ben 28 daha öpüşme eleme dahi olmadı
Erkeğe bağlı evlilik
Değil her gün seks mi yapılır
İsteksiz birisin galiba
Hayır istekliyim ama her gün isteyeceğim bir şey değil bu
Kaç günde bir istersin
2 veya 3 günde bir falan
Bazı günler sabah öğle akşam bile yapılabilir. Sizin düşünceniz ilginçmiş.
Evlisin sanırım
Evet evliyim. Ama ben bu dönemimi evlenmeden önce başka bir kadınlar 1 yıl beraber yaşamıştım. Her gün birlikte olurduk sanjrk merhaba 2 3 ay gündüz evde olduğumda sabah öğle akşam birlikte olurduk.
Ondan mı aynı evde yasadıgın kızlara tekme atıp başka kadınla evlendim
Onunla iletişimimizin sebebi zaten sevişmekti. Ben öyle istemiştim o da buna göre geldi.
Her iki tarafta istekliyse normal
İlk zamanlar normal ama sonra azaltmak lazım
Normaldir, azgınlığın tavan olduğu dönemler
Evli misiniz. Yeni mi başladınız
ikisi sevgili mi oluyor
Her gün yaşarım sıkılınca başka kız bakarim
Tabii ki Normal yani
Sebeb
Kız çok istekli olup erkek çok istekli olur Çünkü yaşı daha genç yani
Öyle zaten kız erkekten daha istekli tabi erkekte istekli çavuşu hemen kalkar ama oğlan 1 Se kız 5
Bence erkek günde 3 posta gider kızda 6 posta rahat gider
Normal.
Normal en güzeli
normal
FB ise normal
Evliyse bize düşmez
Evli mi bunlar
Duruma göre
Neden normal olmasın ki anlayamadım
Evet normal
normalllll
Normall