Bir mallıkyapıp bekaretimi eski sevgilime verdim ondan önce de biri dokunmamıştı zaten. Nasıl olsa bozuldu diyip başkalarıyla yapmak istemiyorum. Evlenince vicdanım az da olsa rahat olsun istiyorum. Bana göre bu hataydı ve hata 2. Kez yapılmaz. Fazla kişiyle birlikte olmak istemiyorum. Zaten evlenince eşime ne derim bilmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum bunu anlatsam karşımdaki kişi inanır mı bana sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSevgili kardeşim sanırım abin sayılırım zamanında bekaret olayından çok çekmişimdir sen ateşe girsen sana dürüstçe anlatsan sana kimse inanmaz bu yüzden geçmişi saklaman taraftarıyım hiç kimseye dürüst olma ve vakti zamanı gelince bunun bir icabına bak ve geçmişinde olan adam eski ortak arkadaş mail tel sosyal medya ne varsa yeniden al kısaca geçmişini yok et eşime vijdan yaparım üzülürüm deme yarın bir gün sen kendi hatanın üzüntü ve vicdanını kendin çek asla onu derdine ortak etme sorun daha büyür bilemesin baştan kafaya takmayabilir ama sonraki zamanlarda kafaya takabilir ben zamanında kafaya taktım ve eşim ile sorun yaşadım bilerek severek evlenmeme rahmen ama sorun bakire olmaması değildi asla sorun eski özeli olan erkek arkadaşının iletişim kurmak istemesi yüzünden yaşandı bu yüzden sen hertürlü engelle ve tel değiştir beni aramaz deme ortak arkadaşa kadar yok et kafan rahat olsun aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özel yazışma yapmıyorum burada yazarım
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ortak arkadaşımız yok her yerden engelledim
Cevap sahibi1 yılİşin rast geldin esenlikler
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsel ilişki yaşadığı için pişmanlık duyan kadınları anlayamıyorum... Vajinanız henüz tanışmadığınız meçhul bir koca adayına mı ipotekli? Vajina size ait bir organ değil mi? Neden başkasının size ait bir organ üzerinde söz sahibi olmasını kabul ediyorsunuz? Hiç kimsenin vajinanıza girilmiş olmasından dolayı size hesap sormaya hakkı yok ki...
00 Yorumla
1 yılSen de ona göre biriyle evlenirsin. Kafa yapısı sana uygun olmayan biriyle evlenirsen, mastürbasyon yaparken yanlışlıkla kendi bekaretini almış olsan bile sürekli kafana kakar yani.
00 Yorumla
Erkek yapınca aferim oğlum derler kiz yapınca yollu kaşar gözüyle bakarlar hayat senin hayatın evleneceğin erkeğin geçmesi çok mu temiz olacak kaç kızla yapmış olacak eskort bile gitmiş olacak ama kendinsi her haltı yer sonra el değmeyen kız isterler şu zihniyette baktın
03 Yorumla
Soran1 yılOrası öyle gülüm
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılGizliden yazdığın ve bende gizli olduğum için yalan söyleme duru yok 👍 o yüzden sana inanıyorum ve buradan yazışalım ne dersin?
Bu durum sıkıntılı bir durum ve erkekler olarak evlilikten için 70 yaşında bile olsak bakire (el değmemiş) kız istiyoruz.
14 Yorumla
Soran1 yılSoruyu beğen
Cevap sahibi1 yılKullanici adım kawasaki_ninja
Soran1 yılYorumunu begendim
Cevap sahibi1 yılwww.kizlarsoruyor.com/fenomen/kawasaki_ninja
Yorumumu beğenmen sana ulaşmamı sağlamıyor linkten sen bana yaz.
Gizli Üye(25-29)1 yılbende senin gibiyim. nişanlımla yaptık ama ayrıldı benden bende yıllarca üzüntüden depresyona girdim anca yeni yeni kendime geliyorum kimseyle cinsellik düşünmüyorum baya soğuttu anca evlenince belki. ama evleneceğim adama söylmek istemiyorum beni tek bir zara göre yargılasın istemiyorum. sadık ve iyi biriyim ama sırf bir zar için milletin diline düşmekte istemiyorum
38 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın.. evlenince anlayacak ne diyeceksin?
Cevap sahibi1 yılnasıl anlayacak ki ben kansızım zaten ilk kez seviştiğimde bile kan gelmedi. ama eğer illa bu tarz şeylere meraklı biriyse ilk sevişmeyi baya uzatırım karanlıkta yaparım
Soran1 yılBende de gelmemişti
Cevap sahibi1 yıloh be yanlız değilmişim internete araştırdığımda kimisinde uzun uzun kan geldiği söylüyordu şaşırııyordum
Soran1 yılAnhahahahahhahahahah yok ebesininki. Bende gelmedi kan
Cevap sahibi1 yılne bilim kimisi çarşafı balkona falan asıyor ya çarşaftada baya kan var. ben adet olduğumda bile pet bile dolmuyor resmen millette ne çok kan varmış
Soran1 yılValla masallah
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Eşimde aynı senin gibi imiş. Nişanlanmadan anlattı bunu bana ve onu o kadar çok seviyorum ki inan ki takilmadim... Hatta güldüm neden kendine eziyet ettin diye 🙂
12 Yorumla
Soran1 yılUmarım senin gibi anlayışlı bir eşim olur
Cevap sahibi1 yılUmarım öyle olur. Çok seven birisi olursa 1 kişi olmasına da takılmaz 10 kişi olmasına da. Eşimin 2 kişi olmuş mesela...
1 yılİnan bakirelik gittikten sonra kimse icin 2-3-5 kisi farketmiyor :) bu sacma kafadan cik. Bakirelige takan adam 1 seferi bile istemez
010 Yorumla
Soran1 yılAma ben öyle birden fazla kişiyi istemiyorum midesizlik geliyor
- 1 yıl
Tamam da sana erkek gozuyle anlatiyorum. Ha 1 ha 10 farketmiyor yani sadece o takintiyla bakiyorsan. Merak etme zamanla isticeksin sende seks yapmak. 1 kere tadini alan birakamaz
Soran1 yıl6 aydır yapmıyorum canım istiyor da yapmak istemiyorum
- 1 yıl
Dayanamicak seviyelere geliceksin. Cok fazla isticeksin..
Soran1 yılGeldim zaten ama söz verdim kendime
- 1 yıl
Gec o isleri. Sexting yap takil kafana gore. Cok kasma kendini ileride cok pisman olursun
Soran1 yılNasıl bir pişmanlık
- 1 yıl
Yapmadigin seks, yasamadigin zevk icin. En guzel genclik zamanlarıni kendini kisitlayip seks yapmadigin icin.. hele birde evlendigin kisi beceriksiz cikarsa tamamen fiyasko.
Soran1 yılBeceriksiz çıkarsa korkunç zaten
- 1 yıl
Eee o zaman nolcak giden yillar zamanlar.. ;) Konusalim senle bu konuyu derinlemesine
1 yılSevgilin seni eş olarak kabul ederse iyi hayırlısı olsun
02 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle dedin
- 1 yıl
Yargılamıyorum yanlış anlama sadece gerçekler bunlar çoğu kişi bakire ister çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılİlişki yaşayacaksın diye bir şey yok ki kimse seni zorlayacak değil yani
00 Yorumla
1 yılBence daha fazla verme başkasına ne kadar verirsen çok kişiye kimseye bağlanamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler tuhaf knk
Kendileri hep yapar sende namus arar. O yüzden canını sıkma belki bunu fark esen bir erkekle karşılaşırsın ve anlayışlı olur.00 Yorumla
1 yılKendini üzmene gerek yok. Güvenmişsin ve güvenin boşa çıkmış olabilir. İlla ki kabul edebilecek erkek vardır. Ayrıca onla bunla durmadan flört eden konuşan biri degilsen bu guzel bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçekten takmayacak çok erkek var kafana takma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. ilk ne zmn bekarete nokta bırakmıştın
029 Yorumla
Soran1 yılDerken
Soran1 yıl7 aydır
Soran1 yılEvet
Soran1 yılHayır
Soran1 yılHayır acımadı kanamaıd
Soran1 yılKorkmadım ıslandım rahattım
Soran1 yılHayır gelmedi
Soran1 yılBilmiyom
Soran1 yılEximle
Soran1 yılBen onu bıraktım
Soran1 yılKötü hissediyorum
Soran1 yılBeş
Soran1 yılO ne demle
Gizli Üye(18-24)1 yılVerme kimseye bakire değilimde deme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olabilir hıyarlık yapmazsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOyuna sandık başında karar veren seçmen gibisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılDürüst olırsan yeterli
00 Yorumla Sen nasıl ikna oldun ki ilkine
05 Yorumla
Soran1 yılEvleniriz diye düşündüm
Soran1 yılsus ya
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İnanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bakir
00 Yorumla
1 yılZor braz tatlım ya
04 Yorumla- 1 yıl
Ama bir yolu var bunun
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Bana yaz
- 1 yıl
Anlatayım
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. İnanabilir
00 Yorumla
1 yılkeyfıne bak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim ama ilişki yaşamak istemiyorum, karşımdaki kişi inanır mı bana?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat