Bakire değilim ama sevgilimle ilişkiye girmek istemiyorum. Başkalarıyla yatsa beni sevmez mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl bir kafa? Şimdi ortada ilişki var mı sence? O zaman gidip birileriyle yatsın sana da gelip anlatır şöyle becerdim böyle becerdim diye... Bakire değilsen ve yaptığın şeyi hata olarak görüyorsan düzgün ve temiz birini bul; mutluluk kalple olur, temizlikle olur; dediklerimi düşün...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başkalarını nerden bulacak mk? Önüne geldn veriyor sanki.
04 Yorumla
Soran+1 yılStatüsü gereği çok kız var çevresinde.
Soran+1 yılOrasını bilemem ama tek gecelik kızlar dahi var. Arkadaş olduğumuz zamanlardan biliyorum
+1 yılneden başkasıyla yatsın ki? ya da neden yatmasını istiyorsun? veya yatsın ama onları sevmesin mi diyorsun?
hadi bunları da geçtim zaten olan olmuş bunla da yat nedir sorun?00 Yorumla
+1 yılSen sevgilini gercekten sevseydin baskasiyla paylasmazdin paylasmayi düsünmezdin bu nasil bir sevmek bu kadar da basitlesmeyin
024 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunun günah olduğu gerçeğini ne yapalım?
- +1 yıl
Sen bunlari yazmadin böyle bir seyde var
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sevgilin seni bunun icin sevecekse aldaticaksa ayril bence
Soran+1 yılAldatmayacak ben başkalarıyla günübirlik şeyler yaşamasına ses çıkarmayacağım sadece eğer tutamam kendimi derse. Önceliğim sabretmesi olur tabiki ama bu fedakarlık onun yaşadığı ve alıştığı hayata göre ağır gelebilir
- +1 yıl
Sevgilin baska kizlarla bir sey yasayacak sen de bir sey demeyeceksin bu aldatmaktir sen bunu kabullenebiliyorsum aldatilmayi da hakketmissindir böyle sevmek olmaz olsun
Soran+1 yılGünaha gireyim o zaman
- +1 yıl
Sen böyle yapiyor olmanda ayni seye geliyor
Soran+1 yılNe yapıyorum?
- +1 yıl
Senin onun baskalariyla sey yapmasina izin veriyorsun izin veriyorsun sen de onunla ayni seyi yapmis oluyorsun
Soran+1 yılNe alakası var :(
- +1 yıl
Sen onun yaptiklarina ortak oluyorsun bunlari kabullenerek ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak
Soran+1 yılBen yokken de yapacak varken de yapacak benden sonrası da olsa yapacak. Onun yaşam tarzı bu.
- +1 yıl
Seninle birlikteyken baskasiyla bunu yapiyorsa sen de bir sey demiyorsan ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak ortak oluyorsun
Soran+1 yılYaşının 18 hatta altı olduğu çok belli. Büyüyünce anlarsın boşver
- +1 yıl
Hayir yasim gercek yasim
Soran+1 yılTamam ilerde anlarsın
- +1 yıl
Sana bir seyler anlatayim birisi bir cinayet isler cinayet isledigi icin birisinden yardim ister yardim istedigi insan bunlari kabul ederse bu ne anlama gelir ne ayni sey
Soran+1 yılYa kilit mi vurayım saçmalıyorsun
- +1 yıl
Sen nasil istersen bunlari düsünmelisin kendin icin
Soran+1 yılBen yapmıyorum ama ona karışmam mümkün değil. Akıl fikir sahibi insan
- +1 yıl
Seninle sevgili baskasiyla bunlari yapacaksa seni sevmiyordur
Soran+1 yılAnlatamıyorum boşver. Anlamıyorsun ya da
- +1 yıl
Sen nasil istersen istedigini yapabilirsin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
Mantıklı gelmedi bana çok; senle birlikteyken başkaları ile de yatacak olması. O şekilde bir birliktelik olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimle duygusal birliği olur kiminle cinsel ihtiyacını giderirse gidersin
Selamlar olsun,
Bu düşünceye sahipsen eğer.
Sevgilin olup olmadığını tekrar gözden geçirmelisin;)09 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki? Ya bunu kabul edicem ya günaha girmeyi göze alıcam
Soran+1 yılGünah çünkü
Soran+1 yılYa tabiki istemem ama onun yaşadığı hayatı biliyorum. Statüsünden dolayı çevresinde çok insan var ama sanırım o beni samimi buluyor. Yıllardır tanıyoruz birbirimizi ve başıma gelmiş her şeyi biliyor. Bende onu biliyorum. Cinsel hayatına önem veren biri. İdare et yapma desem ona ağır gelir bu isteğim
Soran+1 yılKonuşacağız bakalım vakti geldiğinde
Soran+1 yılİnşallah
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. evlilik zamanı gelince bak bu işlere. ciddi işle ilgilenirsen böyle düşünmezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYürütebilirsek evleniriz de neden olmasın tabi ama durum şu an bu
neden istemiyosun ki sevgilin sonuçta bakire olmadığını mı bilmiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor yaşadığım her şeyi ama günah ve vicdanım rahat etmiyor
Soran+1 yılEğer benim güzel olsun diye çabaladığım bir geleceğim varsa içinde sen de ol isterim dedi ama hemen evlilik olmaz. Onun istediği kariyer için birkaç yılı daha var benimde okulum bitmedi henüz
Soran+1 yılBilmiyorum karmançorman
İlginç bir bakış açısı, sevdiğini paylaşabileceksin yani :/
05 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki paylaşmak istemem ama buna anlayışlı yaklaşmayacaktır bence. Benden başkasıyla da yaşamak saçma gelir ona sonuçta benimle beraber. Bilmiyorum çok karıştım. Tekrar günaha girmek istemiyorum ama o öyle biri değil
Soran+1 yılVakti geldiğinde konuşuruz biz bunu oturup. En iyisi bu olur. Ben zaten açmam böyle bir konuyu sebep yokken
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim :)
+1 yılBakire olsan anlarımda. Böyle herhalde uzaklaşır senden
03 Yorumla
Soran+1 yılAma günahına girmek istemiyorum.
- +1 yıl
O seninkine girmek istiyor ama nasıl oalcak :D
Soran+1 yılBakacağız artık
+1 yılonun senı sevmesınden çok sen onu sevebilecekmisin artı ne bu yatma meragı ya
07 Yorumla
Soran+1 yılKarakterini biliyorum beraber olduğum insanın. Kaç yıldır tanıyorum
- +1 yıl
unutma insanlar değişir hemde cok hızlı değişir anlayamazsın bile ne oldugunu
Soran+1 yılBelkide anlayışla karşılayacak bilmiyorum ama kaybetmek de istemiyorum çünkü gerçekten çok şey paylaştım onunla arkadaş olarak vs
- +1 yıl
ne diyeceksın git başkasıyla ol ama beni birakma benimle evlenmı diyeceksın tamam birlikte olmak istememene saygı duyarım ne kendi kadınlık gururunu çigne ne de o cocugunki seksi herkez sever ama birazda sabır gerekli beklemeyı ögrenecek şimdi paylaştıgın adamı evlenirsen kabullene bilecekmisin böyle bir teklifle kaybetmıyecegini nerden biliyorusn bir erkek olarak bu teklifle gelsen belki ilk basta beni deniyor dıyerek kızarım ama bu nuda yaparım evlendigimde de aynısı olur senın yatagında da senın kokunun oldugu o yataktada başka kadınlarla birlikte olur bunu yaşamak istermısın sanmıyorum ısteyecegini ha bunlar olur dıyede onunla bırlıkte olma ılkı belkı bır hataydı belki de başka bır neden onu bilemeyız ama bazı şeylerın zamanı ve vaktı vardır sen bu düşünceyi kafandan çıkar oda sapretsın senın kafanı bu konudan uzaklastırman lazım konusmak istersen ben burdayım ufak hatalar yapma
Soran+1 yılKonuşuruz artık vakti geldiğinde ve ona göre şekillenir
- +1 yıl
evet dogru olanıda bu sanırsam
Soran+1 yılGaliba
+1 yılBaşkalarıyla yatar ama seni sever ben öyle yapıyorum. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmaz yani
- +1 yıl
Olmaz olmaz merak etme. :)
+1 yılsen başkaları ile yatma fikrine sıcaksında seni sevip sevmeyeceğini mi merak ediyorsun canım :)) ilginççç
014 Yorumla
Soran+1 yılElimden başka bir şey gelmeyecek gibi de o yüzden. Yaşadığı hayata bakarsak ona benim gibi kendini tut demem ağır gelebilir
- +1 yıl
sende kendini tutma ama kendi çizgilerini belirleyeceğin ölçüde ( bkire kalacağın şekilde ) bir paylaşımı erkek arkadaşınla yaşa. yoksa onun bunu dışarıda yaşaması yarın seninle olan fikirlerini de elbetteki değiştirecektir buda çok doğal... bunu iyi düşün
Soran+1 yılBakire değilim ki
- +1 yıl
o zaman neden onunla cinselliğini de paylaşmıyorsun? neden başkalarına yönlenmesine izin veriyorsun? yapma derim ben
Soran+1 yılE günah ama ne yapayım?
- +1 yıl
hayatında günah olan o kadar çok şey yapıyoruz ki bir düşün. gıybet bizde, merhametsizlik bizde, başkasının zaaflarını ifşa etme yararlanma bizde çok çok şey var.
Soran+1 yılBen öyle bir insan değilim ama.
- +1 yıl
lütfen objektif ol seninde günah anlamında bir çok eksiğin var. bunun arkasından yaklaşma olaya. bu senin sevdiğin ve belkide ileriye birlikte yürüyeceğin biri. neyse senin kararın ama bu yaklaşımla onu kaybedersin
Soran+1 yılBilmiyorum doğru söylüyorsunuz ama aman zaten günah işledim bundan sonra işlesem ne değişir ki diyerek de olmaz
- +1 yıl
o mantıkla haraket etme zaten. ben önceki tercihlerini kast etmedim haddim değil. Sadece şuanda olması gerekeni söylüyorum değer veriyorsan çabalaman ve fedakarlık etmen lazım. yoksa bende herkes gibi farklı yazabilirdim sana. bu konuya böyle bakabilirsen o zaman aşabilirsin kafandaki tereddütleri..
Soran+1 yılBakalım artık konuşup bunu bir çözüme kavuştururuz vakti geldiğinde.
- +1 yıl
umarım canım..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yardımınız için
- +1 yıl
rica ederim her zaman. dilediğinde bana yazabiirsin. iyi akşamlar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeks olmayınca uzaklaşmak kuvvetli muhtemeldir. İstisnalar hariç.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakacağız artık
Sevgi sadece seks den ibaret değil ki, seni seviyorsa senin istemeni bekleyecektir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zorlamıyor zaten ama illaki isteyecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarıyla yattıktan sonra seninle sevgili olmasının anlamı yok.
İster istemez senden soğur bir süre sonra.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😔
Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. bakire değilsin ilişkiye girmek istemiyorsun daha önce yaptınsa neden girmek istemiyorsun canım
05 Yorumla
Soran+1 yılGünah
Soran+1 yılTekrar gireceğim anlamı vermez bu
her sevişmeyen çift ayrılıyor mu sanki, kendisiyle konuş bu durumu
01 Yorumla
Soran+1 yılÜstelemez ama kendi kendine de idare edemez. Bu fedakarlığı yapacağını sanmam tabi ama konuşalım bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstememe sebebin ne? Insan sevdigini niye baska kollara gonderir merak icindeyim şu an
03 Yorumla
Soran+1 yılGünaha girmek istemiyorum tekrar tekrar.
Cevap sahibi+1 yılBaskasiyla yasamissin onunla arana koyuyorsun bu siniri. Ustelik baska kadina gitmesine izin veriyorsun? Cok enteresan ben olsam beni hic sevmedigini dusunurum
Soran+1 yılBende olsam öyle düşünürüm tabiki.
tadını alsın başka balların tadına varmak isteyecektir
05 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü aldatacak zaten diyorsun yani
Soran+1 yılHer erkek bir değil bence ve öyle olursa zaten ayrılırım
Soran+1 yılBen ne diyorum siz ne diyorsunuz. Neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞerbetsiz tatlıyı sen severmisin o hesap senin iş .
03 Yorumla
Soran+1 yılBen günah olduğu için istemiyorum ama o bu işe o gözle bakmıyor. Cinsel isteklerine de düşkün biri, tek gecelikleri bile var çevresinde.
Cevap sahibi+1 yılSen söyle düşün erkek olsan sevdiğin kız sürekli başkasıyla yatsa istermisin ben kız olsam öyle bir erkek istemem açık ve net söylüyorum seni kullanıyo ya da sen malsın
Soran+1 yılBu konuyu konuşmadık sayılır sadece ben düşündüm. Belkide anlayışla karşılayacak bilmiyorum
sen seviyorsan ve oda ciddiyse neden ilişkiye girmiyorsun sanırım bakire olmadığını söyleyemedin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır başıma gelen her şeyi en ince detayına kadar biliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman seninle niye birlikteliğe devam etsin ki demi bir anlamı kalıyormu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona buna veriyorsunda sevgilinemi vermiyorsun, süper ultra geniş hatun...
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşa saramayacağım
Cevap sahibi+1 yılsarma zaten, kalitesizliğini çekemem
Soran+1 yılKendini çekiyorsan beni fazla fazla çekersin de neyse
Iyice zivanadan ciktniz akli kitlar
011 Yorumla
Soran+1 yılZıvanadan çıkan kim? Olmak istemiyorum demem mi çıkmak? Eğer öyleyse ok
Soran+1 yılNe yapabilirim günaha girmek istemiyorum artık
Soran+1 yılBeraber olduğum insanın alıştığı bir hayat var. Kendini tut benim gibi desem ona ağır gelebilir bu fedakarlık
Soran+1 yılGenç adam bir şey diyemem onun yaşayış tarzı bu ve benimde karşıma başka türlü insan uzun zamandır çıkmıyor zaten
Soran+1 yılYaşadıklarımı bilmiyorsunuz. Benim başıma gelen sizin başınıza gelmedi. O en kötü günlerimde ağlarken dinledi beni. Gerçekten iyi biri ve onunla Mutlu olmak istiyorum ben
Soran+1 yılİnşallah
haklısın
peki size bir kaç soru sorabilirmiyimmmm07 Yorumla
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılGünah çünkü
Soran+1 yılÖyleydi ama ilk sevgilimdi ve gözlerim aşktan kör olmuştu. Beni bırakıp gideceğini düşünmedim
Soran+1 yılBakıp göreceğim artık
+1 yılMadem bakire değilsin yap gitsin :D
16 Yorumla
Soran+1 yılGünahına girmek istemiyorum tekrar
- +1 yıl
@_kaan_ Neden her görüş yorumumun altındasın Kaan? :D
- +1 yıl
@_kaan_ Espri anlayışına 100 verdim Kaan
Anlayışlı olman güzel ama yanlış yine de
020 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum yanlış ama kaybetmek de istemem. Ortasını bulayım dedim sadece bu fikir geldi aklıma
Soran+1 yılBilmiyorum sanmıyorum kendini tutacağını. Cinsel isteklerine düşkün ve çevresinde çok kız olan biri. Sen ne istediğini bilmiyorsun diyebilir yani bana.
Soran+1 yılTemiz biri beni istemez ki
Soran+1 yılAyrıca o da iyi bir insan
Soran+1 yılDaha eğitim hayatımız bitmedi ki evlenelim
Soran+1 yılHemen yarın evlenmeyecek olan insanlar zevkine mi takılmış oluyor?
Soran+1 yılFlört dönemi diye bir şey duymadınız demekki
Soran+1 yılYahu bak sevgiliyiz ama evlilik yok mu dedik birbirimize? Anlaşırsak neden olmasın eğitimlerimiz de bitince. Yarın gidip evlenmeyeceğiz sadece vakti var her şeyin hepsi bu
- +1 yıl
Ne kadar kaldı mezun olmanıza 3-4 sene? Diyorum ki o zamana ayrılırsınız belki. İnsan 3 ay sonra bile ne olacağını bilemiyor. Cinsellik icin baskasına giderse senden soguyabilir, baskasindan hoslanabilir, Fazla serbest bırakırsan hersey olabilir. O yüzden oturup konuşun. Hem bakire değilsen niye istemiyorsun onu da anlamış değilim
Soran+1 yılO bu sene mezun oluyor ama asistanlığı var daha. Bende seneye mezun olacağım
Soran+1 yılGünah olduğu için istemiyorum. İnançlı biri olarak yaşamak istiyorum artık
Soran+1 yılGerekmez sanırım ki değil.
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Bakire değilsen ve vermiyorsun sevmediğini düşünür
012 Yorumla
Soran+1 yılGünah ama. Bu günahı ben ondan fazla önemsiyorum o çok takılmıyor
Soran+1 yılBu herkesle yatacağım anlamına gelmez.
Soran+1 yılBelki anlayışla karşılar bilmiyorum.
Soran+1 yılHaklısınız bakalım artık
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılHayırlısı
O bilio mu bakire olmadigini
08 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor
Soran+1 yılEvet sevmediğimi düşünecek 😔
Soran+1 yılO ona olan dürüstlüğümü seviyor. Çevresinde çok kız olmasına rağmen beni unutmaz mesela. Karakterim hoşuna gidiyor genel olarak.
Soran+1 yılKesinlikle vakit geldiğinde oturup konuşmak en mantıklısı
Başkalarıyla niye yatıyor ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel isteğine düşkün biri çünkü. Keyfe keder yaşar
Soran+1 yılBen duygusal bir şeyler istiyorum o da bunu istiyor ama cinselliğine de önem verir bilemiyorum
- +1 yıl
Cocukla bunlari konusmalisin sana anlatiyorum
ellere var da ona yok mu?
00 YorumlaBakire degilsin zaten kızım, ver, ne olcak sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen vermişsin o da versin :D dimi
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun hayatında zaten bu olay var
- +1 yıl
ama seveceği tutarsa kötü işte
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önce kaç defa cinsel ilişkin oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılİki kişiyle oldu ama ikisini de biliyor. İkincisi tamamen duygusal intikam alma isteğimdendi baya zor bir dönemden geçtim ama artık yeter dediğimi de biliyor.
nasıl sevgi bu
07 Yorumla
Soran+1 yılGünaha girmek ve mutluluk arasındaki ince çizgi
Soran+1 yılNe yapalım o zaman? Yatalım kalkalım hemde sevgili olalım ama günaha girelim ya da o başkalarıyla ihtiyaçlarını gidersin ben göz yumayım zor da olsa.
Soran+1 yılBoş yorumlar yapıyorsun. İnsan hayatına saygı duymayı öğren önce. Ben beraber olduğum insanın yaşam tarzını biliyorum ve ona göre konuşuyorum, sense boş yapıyorsun şu an .
Soran+1 yılOk.
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni sevmez s2r
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne diyorum sen ne diyorsun
bakire değilsen ver
03 Yorumla
Soran+1 yılGünah
Soran+1 yılEvet
+1 yılYani.
011 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Yani seni sevse başkasıyla niye yatsın ki? İnsan sevdiği ile sevişmek ister.
Soran+1 yılÖyle ama sevdiği istemeyince o ihtiyacını Nasıl gidersin? Alışmış sonuçta günlük takıldığı kızlar bile oldu
- +1 yıl
Sen de buna müsaade ediyorsun yani? Sen neden sevişmek istemiyorsun?
Soran+1 yılArkadaşım olduğu zamanlar yapma demeye hakkım yoktu ki. Günah olduğu için istemiyorum
- +1 yıl
Haa o mesela. Ona günah değil galiba
Soran+1 yılİki kişinin günah şeyleri yapmamaya gayreti farklı olabiliyor
- +1 yıl
Bir kere seven kişi başkasını arzulamaz.
Soran+1 yılİnşallah kendini tutmak ister o zaman
- +1 yıl
Hayırlsıı
Soran+1 yılİnşallah
Durum farkliymis
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle durumlarda oluyor işte
Soran+1 yılNice yaşlara ne diyeyim
+1 yılsever sevgi varsa
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım..
+1 yılsever işine gelirr
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirsek zaten olacağız ama kafam çok karıştı
- +1 yıl
kıyma kendinee
Soran+1 yılBilmiyorum zaten zamanı var böyle şeylerin ama aklıma takılıyor bazen
- +1 yıl
evlen evlen başkasıyla yatmasına izin vermee
Soran+1 yılEvlenmek için çok erken. Öyle bir düşüncemiz de yok
+1 yılHersey mumkun
06 Yorumla
Soran+1 yılOlur diyorsunuz yani
- +1 yıl
burada ne soylersek soyleyelım tersının çıkma ıhtımalıde var
Soran+1 yılO da doğru. Vakti geldiğinde bizim oturup konuşmamız daha mantıklı
- +1 yıl
En mantıklı cevap bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımınız için
- +1 yıl
Ben bısey yapmadım , rıca ederım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl birisin sen
00 Yorumla sevmez
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim ama sevgilimle ilişkiye girmek istemiyorum. Başkalarıyla yatsa beni sevmez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler