bakire değilim ancak kimseyle ilişkiye de girmedim. hayatıma giren bir erkek buna inanır mı sırf bu yüzden birini hayatıma dahil etmekten çekiniyorum.
siz olsanız ne düşünürsünüz?
bakire değilim ancak kimseyle ilişkiye de girmedim. hayatıma giren bir erkek buna inanır mı sırf bu yüzden birini hayatıma dahil etmekten çekiniyorum.
siz olsanız ne düşünürsünüz?
Yani bekaret illaki ilişki ile kaybedilmiyor O yüzden hani inanan erkek olacaktır ki artık bu devirde bekarız çok da önemli bir unsur değil yani hani ben şahsen önemsemiyorum Yani partnerime bakire olup olmamasın ki yani kız arkadaşımın benden önce 4 defa ilişkisi olmuş yani 4 tane erkekle ilişkisi olmuş O yüzden artık bekaret Günümüzde çok da önemli değil ya
Cevap
42Cevap
Hayatına dahil et
İnanıp inanmamakta ona kalsin
Neden kendini soyutluyorsunki
ne bileyim korkuyorum inanmazlar diye
Erkeğine bağlı.
Yani kimisi var ne bakirelige ne inancına bakar. Mutluluguna bakar.
Bazısı var her haltı yer ama iş ciddiye binince en duzgununu ister oldu canım oldu :)
karşıma çıktı öyle biri :d kendi her haltı yemiş bana da şey demişti ben seni düzgün biri sandım :D
İnsanlara kendini açıklamak zorunda değilsin bakire olmamakta bir hata veya kusur veya eksiklik değil. Kendine kadinligina dişiliğine güven
elbette hata ya da kusur olarak görmüyorum ilişkiye girmek istersem girerim de ancak yapmadığım bi şeyi yapmışım gibi düşünmesini istemem kimsenin
Kendini özel olarak açıklamak zorunda değilsin. Eğer istersen bu özel durumu anlatırsın inanıp inanmaması konusunda özel bir uğrasa gerek yok
Aşkım küçükken bisiklet sürüyorduk kaza yaptım sen tut bisikletin koltuğu gel a*m*ma gir.
böyle bi yalana ihtiyacım yok ne yaptığımı biliyorum :))
Yani doktora git diktir. Sonuçta kötü bir şey yapmamışsun. Gerçekleri söylesen erkek inanmaz yüksek ihtimal
bu yalanları çok duydum bu aşağıdaki veletler anlayamamış senin sorunu senin gibileri kullanıp atıyorum her gün
İlk olan olmuş evlenecegin kişi sanmıyorum seni anlasın
maalesef ki
İnanmaz
Hiç ilişkiye girmedi isen nasıl bakire değilsin
küçükken yaşadığım bi olaydan dolayı
Nasıl bir olay
kucaktan kucağa gezip sen ilksin diyen çok gördük😂😂😂😂
gezmedim :))
hahaha inandık iş bitene kadar😂
Ben bu tarz şeyleri sorun etmem , sende hayatına girecek insan bu tarz şeyleri sorun ediyorsa kaçarak uzaklaş ondan
Biraz sallıyor gibisin. Neden bakire olmadığını da yazsaydın o zaman
yo sallamıyorum. küçükken yaşadığım bir olaydan dolayı kaybettim bakireliğimi
Olay ne işte.
küçükken yaşça büyük iki kişi mastürbasyon videosu izletti. sonra tek kaldığımda denedim haliyle bilmiyordum bakireliği vs. sonradan anladım ancak iş işten geçmişti. 8-9 yaşından beri de bakire değilim.
Sen ona soracak mısın peki benden önce bir şeyler yaşadın mı? Bakir misin? diye.
hayır neden sorayım bana saçma geliyor bu onun geçmişi sonuçta
Nasil bakire degilsin ve kimseyle yasamadin. Bisikletmi surdun
Ben inanmazdım. Genelde çoğunuz bisikletten düşüyor ya da o koltuğa yanlış oturuyor
Aynan kanka aynen
yo benimki öyle bi şey değil
Peki nasıl bakire değilsin neden bozuldu yani bi operasyon mu kaza mı yoksa sen mastürbasyon yaparken mi?
küçükken yaşça büyük iki kişi mastürbasyon videosu izletti. sonra tek kaldığımda denedim haliyle bilmiyordum bakireliği vs. sonradan anladım ancak iş işten geçmişti. 8-9 yaşından beri de bakire değilim.
Hmm anladım yani o güveni verirsen problem olmaz bence sen bakiresin sadece kızlığın gitmiş
kim olsa inanmaz bu bizi yiyo der inanmış gibi yapar bi kaç kere senle birlikte olduktan sonra şutlar
Doktora gidersiniz diktirirsiniz. sonuçta başka birisi ile ilşkiye girmediğiniz için kalbinizde rahat olur. Bu halde kimse inanmaz.
bakirelik pek onemli degil ama anlasmak onemlii kendinmi bozdunn 🙂
şimşekmi çaktı ne oldu
zaten bu ilk ilişkinde anlaşılır
Ne yaptınız bozuldu
Bende bakirim ve cinsel ilişkiye girmedim
Bu yalana kimse inanmaz
benim için önemli değil insan olsun
neden bakire değilsin önemli olan bu
Peki nasıl kaybettin?
Hiç kafana takma
Bu terslikte bir iş var
Peki bunu nasıl becerdin
küçükken
Nasıl oluyor bu peki genetik Bi durum mu
hayır. küçükken yaşça büyük iki kişi mastürbasyon videosu izletti. sonra tek kaldığımda denedim haliyle bilmiyordum bakireliği vs. sonradan anladım ancak iş işten geçmişti. 8-9 yaşından beri de bakire değilim.
Hayır canım öyle şey olmaz o yaşta daha gelişmeniz tamamnlanmadığı için o yaştan sonra kızlık zarınızın kendi kendini yenileme durumu var bence adam akıllı Bi muayene olun kardeşim bakire değilim diyerek böyle tahmin üzerine yaşamayın 🙂
ben kadın doğuma da gittim defalarca değilim yani :))
Kardeşi Ne yaptınız peki o yaşlarda bozacak kadar
Gizliden çıksam istek atarmısınız
Kardeşim bakirelik bacak arasındaki et parçasından ibaret değildir sen Allah katında kendinden emin olduğun sürece sorun yok nice bakire olup her haltı yiyenler var bacım sen gönlünü ferah tut 🙂
klasik bir bisikletten düştüm vakası sanırım.
Bakire değilim dersen merak etme olur
Alet oyuncak büyükmüydü
Kızlığını nasıl kaybettin
Parmağın ile bozdunmu
Hayatına giren biri tertemizmi olacak sanki
Cahil değilse inanır
umarım
Anlatırsın bastan
Agla
O nasıl oluyor
İnanmakta zorlanır.
Nedeni ne peki bunun
küçükken yaşadığım bi olayla ilgili
Kafam karıştı 🤔
Aynen benimde