Heh işte yapan her türlü yapar diktiriim kim anlar ki ama gerek var mı bilmiyorum bi kan çıkacak bundan mutlu mı olacaklar ilerdeki eşim olacak adam kim bilir kimle yatıyor şu an kendisi bakire mi acaba çdşeödşs
O yüzden şu an tabi ki pişmanım kendini benim yerime koyarak anlarsın diye düşünüyorum önce her şey güzeldi sonra birden değişti ayrıldı böyle de kötü hissediyorum kimseyle olmadım ondan başka ama inanmazlar işte kullanılmış gibi hissediyorum bi sonrası ilişkime ya da eşime ne diycem onu düşünüyorum
Zaten iliskiye girdikten sonra davranışları degistiyse evet seni kullanmistir ayrica bu devirde umursayan pek yok ya seven adam bakire misin demez seni seviyorum der o yüzden fazla takma o da onun o ç luğu olmus zaten sonrasında pisman olacak bundan emin olabilirsin
Aslında seviyordu gerçekten buna emindim yani sevmeyen insan kalkıpta gecenn bilmem kaçında kavga ettik diye gelmez barışmak için ailesiyle tanıştırdı ailemle tanıştırdım on numaraydı her şey sonra birden ayrıldı 4 ay aramadım baktım oda aramıyor ben yazdım ilk sevgilim var dedi yazma dedi sildim herşeyi 1 hafta sonra aradı sevgilim yok diye kıskandırmak için yaptım dedi geçen oldu bu olay iki gün oldu yani dün yazdım hani seviyor musun içimde sevgi kalmadı dedi gönderme atıyo hikayeme bakıyo va
Aynen öyle, ayrıca bunun ameliyatı bile varken olmazsa olmaz demeleri çok saçma 😂 ben hiç ilişki yaşamadım yinede ilerdeki eşimin bunu o kizlik zarindan değilde bana guvenerek tespit etmesi gerekir. Önemli olan o değil de güven olmali
Yani evet şu an diktiririm bi kan çıkacak ve bundan mutlu mı olacaklar saçma. Geçmişte yapılan bi cahillik işte ama günümüzde şu an ciddi anlamda yapmayan çok nadir insan var bi defa yaptım oda sözlencektik yani herşwy ciddiydi oda olmadı işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
HAyır önemli değil benim için
Değil
Neden diye sorarsan sadece cinsellik olarak değil düz insan oluyolar ve mizah bilmiyolar eğlenceli değiller yanlarında sıkılıyo insan
Kızlık zarı ile alakasını çözemedim
@Üye38394 benimsedikleri yaşam tarzlarından ötürü bakire kalıyolar veya kalmıyolar
kızlık zarının kızları 5 hastalıktan koruduğunu biliyor musun
Önemli. Eğer bozup bozmamak için soruyorsan bozma çok pişman olursun
Bozuldu ama pişman oldum tabiki
Geçmiş olsun : /
Zar dan ibaret degil hayat zar dan cok daha önemli şeyler var iki bacak arasına indirgememek lazim
kızlar erkeklerde bircok kritere bakarken erkekler önemli deyince birden kızlar linç ediyor
Çoğu evlenmeye yakın diktiriyoo
Heh işte yapan her türlü yapar diktiriim kim anlar ki ama gerek var mı bilmiyorum bi kan çıkacak bundan mutlu mı olacaklar ilerdeki eşim olacak adam kim bilir kimle yatıyor şu an kendisi bakire mi acaba çdşeödşs
Hastanede diktirmiyolar orada kayıt tutuluyoo merdiven altı doktorlar vae
Ya her neyse ama gereksiz seni gerçekten seven biri geçmişi sorgulamaz dullar bile 2 çocukla evleniyor yani tekrardan
Ama mutlu olmuyolar
Olan çok var ya
Aynen senin hiç sevgilin olmadimi
Oldu tabiki
:) neden böyle bakirelige taktin
Sevgi saygı ve anlayışı daha önemli
Ruhundaki kızlık zarı önemli.
Bakire olmayan karıya yatırım yapmam net
Kim önemli değil diiyor
Saçma adetler.
Kesinlikle 👍🏼
Pek sayılmaz
Günümüzde gerçekten çok önemşi olduğunu düşünmüyorum
Bişey yazıcam gt yapar mısın
Hayır burdan kimse ile konusmuyorum hem de enistenle tartismiyim bu yüzden
Tamam canım mutluluklar diliyorum darısı benim başıma inşallah sözlencektik işte bozdu sonra bitri hersey
Pislik işte çoğu öyle nadir adam gibi seven
O yüzden şu an tabi ki pişmanım kendini benim yerime koyarak anlarsın diye düşünüyorum önce her şey güzeldi sonra birden değişti ayrıldı böyle de kötü hissediyorum kimseyle olmadım ondan başka ama inanmazlar işte kullanılmış gibi hissediyorum bi sonrası ilişkime ya da eşime ne diycem onu düşünüyorum
Zaten iliskiye girdikten sonra davranışları degistiyse evet seni kullanmistir ayrica bu devirde umursayan pek yok ya seven adam bakire misin demez seni seviyorum der o yüzden fazla takma o da onun o ç luğu olmus zaten sonrasında pisman olacak bundan emin olabilirsin
Aslında seviyordu gerçekten buna emindim yani sevmeyen insan kalkıpta gecenn bilmem kaçında kavga ettik diye gelmez barışmak için ailesiyle tanıştırdı ailemle tanıştırdım on numaraydı her şey sonra birden ayrıldı 4 ay aramadım baktım oda aramıyor ben yazdım ilk sevgilim var dedi yazma dedi sildim herşeyi 1 hafta sonra aradı sevgilim yok diye kıskandırmak için yaptım dedi geçen oldu bu olay iki gün oldu yani dün yazdım hani seviyor musun içimde sevgi kalmadı dedi gönderme atıyo hikayeme bakıyo va
boş ver seni elinde tutmak istiyor klasik erkek işte onuna bak
Önüne*
İşte olmuyor ilk onla yaşandı zor oluyor benim için
Değil
Bencede değil ama bazıları hala lazım diyo her boku yedikten sonra onlar sağlam mı ki
Aynen öyle, ayrıca bunun ameliyatı bile varken olmazsa olmaz demeleri çok saçma 😂 ben hiç ilişki yaşamadım yinede ilerdeki eşimin bunu o kizlik zarindan değilde bana guvenerek tespit etmesi gerekir. Önemli olan o değil de güven olmali
Yani evet şu an diktiririm bi kan çıkacak ve bundan mutlu mı olacaklar saçma. Geçmişte yapılan bi cahillik işte ama günümüzde şu an ciddi anlamda yapmayan çok nadir insan var bi defa yaptım oda sözlencektik yani herşwy ciddiydi oda olmadı işte
ne önemi var
Bana göre değil
Hayır
cıks hayır
Önemli
önemli , önemli olmasa Allah yaratmazdı öyle
Tabiki de önemli
Sanmıyorum seven seni türlü kabul eder bi defa yaptım yanlış ama pişman oldum
Karşı tarafın kabul etmesi önemli değil önemli olan kişinin kendine saygısı
Ama pişman olmuşsun inşallah iyi biri çıkar karşına
Önemli
önemli