- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç önemli değil kesinlikle istediğiniz kadar yapın kiminle istiyorsanız yapın daha sonra da bir gün öncesinden doktora gidin diktirin çok pahalı bir fiyat da değilmiş galiba ben geçen internetten bakmıştım bir çok yerde yapıyorlar daha sonra da bakireyim diyebilirsiniz gönül rahatlığı ile. Bütün kızların bakireliğini alan erkekler bakire kız istiyorlar evlenirken ama yok kızlarda mecbur olarak diktiriyor hiç problem değil ilahi adalet
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet onemli namus da onemli niye tecavuze ugrasan namusum gitti namusum gitti diye amm g.. ott parcalarsin yaa kendin yapinca namusun duruyor demi isime geleni yaparim hesabi oluyor bu isime geldi mi tamam isime gelmezse amm gottt parcalarim onun bunun altinda gezmis kizi kim ne yapsin alan da zaten kizin anasini belliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılYani kıza çektiriyor mu onu alan
- +1 yıl
Herhalde dogduguna yaptigina pisman ediyor tabi evlilik bitiyor ilk basta evet diyor sonra kizin anasini belliyor kiza hayati zindan ediyor basta kabul etmeyeceksin ediyorsan da adam akilli duracaksin ama oyle olmuyor iste
Soran+1 yılBen mutlu olarak evlendiklerini düşündüm
- +1 yıl
İll basta oyle ama sonrasinda isler karisiyor iste
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden napıyorum ben de hep namuslu olmaya çalışıyorum kimseyle takılmalık ilişki istemiyorum eğer bi ilişkim olursa cinsellikten uzak durmaya çalışıyorum iki gün sonra evlenmek istediğimde namuslu kız ararken kendime saygım olabilmesi için
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sizce namuslu olması önemli mi
Cevap sahibi+1 yılSon derece önemli
Soran+1 yılNeden ama
Cevap sahibi+1 yılBenim için özel olmalı bana özel olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum bir kadının bekaretini kimse sorgulayamaz bu kadına hakaret olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelik bakirligin o kadar da önemsizlestirilmemesi gerektiğini düşünüyorum sonucta en ozel mahremiyetin olan birseyi herkesle yasayamazsin her iliskinde yasayamazsin karşındakini kisinin buna layik ve deger oldugunu bilerek yapilmali evlendikten sonra ya da once farketmiyor ama dikkat edilmeli bence
03 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden önce yapmamalı bir kız
Cevap sahibi+1 yılErkekte yapmamali gerikafali
- +1 yıl
Nedenmiş
Önemli değil. Sanki bakire ilişki yaşamamış gibi bir hissiyat var. Zaar gitmeyince yaşamamış diye millete duyursalar ne olacak.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılNamusu iki bacak arasına sığdıran zihniyet yerin dibine batsın
112 Yorumla- +1 yıl
Yapma onla bunla yap sonra namus iki bacak arasında mi diyin ne saçma. Bana göre kadın özel olmalı..
- +1 yıl
Sende onla bunla yapıp bakire kadın isteme o zaman.
- +1 yıl
Sonuçta ben bakire birini bozmadım hiç yanlış yapmadım.. evleneceğim kadın düzgün olmak zorunda yoksa umrumda değil sağ elimle mutlu da olurum hepiniz sikdirin gidin yalaka değilim ben olmam da.:)
- +1 yıl
Bakire birini bozmamış olman senin masum olduğunu göstermez ayrıca ağzını topla benimle konuşurken
- +1 yıl
Masum biriyim demedim.
kendini koruyamamış nefsine hakim olamamış bir kadını kimse istemez.. kullanırlar sadece hadi eyvallah - +1 yıl
Senin gibilere kalmadık zaten kendini bişey sanma.
- +1 yıl
Benim gibilerle senin işin olmaz. Senin gibilerle de Benim işim olmaz.
- +1 yıl
Aynen olmasın.
- +1 yıl
Çürük kiraz sevmiyorum:)
- +1 yıl
Çürük kiraza gidip konan biri mi diyor bunu ahahah güldüm 😂 kendinle çelişiyorsun sus bence.
- +1 yıl
Çürük kirazlar hep denk gelmişse benim suçum ne :)
- +1 yıl
Sus ya bi dediğin ötekini tutmuyor bidaha yorumlarıma salça olma hadi naş.
+1 yılEskiden önemliymiş ama artık ben seks yaptıysam kadında yapabilir bu doğal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen iki durumda da üstünde durmuyorum, anı yaşamak lazım, geçmişi kurcalamak herkese zarar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Namuslu kız arayan namuslu erkek olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Benim için çok önemli
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli. :)
00 YorumlaNamuslu erkek varmiymis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeye göre kime göre değil mi
00 Yorumla
+1 yılEvet.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden