Evlenmeden ilişki yaşanması dogrumu dur?
Önemli yanlis
Önemsiz dogru
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana kalmis bazi insanlar icin onemli bazilari icin degil ama bir ADIM yapmadan once diger adimlari dussun kafandan gecir IYI yanini ve KOTU yanini da umarim dogru bir secim yaparsin..
Meraktan sordum ben yapmadm evlenmeden de dusunmuyorm
Guzel, eger boyle temiz kalmaya basardiysan ne mutlu sana.. umarim temiz bir hayatin olur : )
Sagol seninde
Evleneceksen yapma. Eşinle yaşarsın. Evlenmeyeceksen senin bileceğin iş. İlerde çok sevdiğin bir insan buna önem verirse çok acı çekersin. Buraya gelip bakirelik önemsizdir diyen kişilerede bakma. Hani o yolda görüp selam vermeyeceğin aşağılık insanlarla dolu burası. Hiçbir insanada güvenme bana kalırsa eşine sakla kendini. Çünkü seven insan yok. Eğer cidden seviyorsa evlenelim de hayır derse hiç sevmemiştir zaten.
en güzel yorum :)
Zina günah oldugunu bilmiyorsan senin icin dogrudur bir de evlenecegin zaman karşındakini düşünmüyorsan karşındaki kisinin hakkına da giriyorsun tabi
Cevap
6Cevap
Kızlık ari sadece cinsel ilişki sırasında yırtılan bir şey olsaydı tamam derdik ama öyle değil bu yüzden onemsiz
ilişki için evlenmeye gerek yok, istedigin zaman istenilen kişi ile yapılabilir. Erkekler nasıl yapıyorsa kadınlarda yapabilmeli.
ama kızlık gidiyo ve hamile kalıyosun ve baska erkek senle evlenmiyo ilişkiye girmssn diye o yuzden ben yapmıyorum :D
o zaman sizde diger ilşkiye giren erkeklerle evlenmeyin.
mantıklı yapmayan erkekle evlenmek ama genelldee amaa erkekler yapıyo bişey olmuyo onlara kadnlara oluyo genelde :D
Kişinin kendisini hayat arkadaşına saklaması görüşündeyim bu benim fikrim bir başkası farklı düşünür saygı duyarım
Dogrudur cok onem veren olursa diktirirsin
Yapanlar diktirsin ben yapmadm 😃
Neyse orasini bilmem ben
Kızlığını bozdun mu ki
Hayir evlenmeden yapmam 😃
Hiç mi küçük bir kacamakta mi
Gel buraya sen 😊
Yok yapmam surtunme de de bakteri bulasiyoms en doğrusu evlenince
Gel sen şimdi
Ozell
takıl kafana göre canın ne istiyorsa onu yap
21xdn önce yanlış